Burada fake olan hiç oldu mu

herkese teşekkür ederim.Saçma bulanlar yazmayabilir bundan sonra gordugumde cevap vermem kendi kendine başkasına takılır

Ben bu konuşarda baya hassasım hepımız kadınız burada ve ben cevap vermeyeyım okey ama sonra başkasıma yazsım olayında değilim ve caydırıcı şeyler olmadığından böyleler

size tavsiyem sanal ortamlarda böyle bir ön kabul yapmayın.
buradaki herkesin kadın olma garantisini kimse veremez.
site kurucusu kazen de erkek bu arada.
eğer hassasiyetiniz varsa belki ona yazmak istemezsiniz :)
rahatsız olduysanız tabiki bildirmek en doğal hakkınız ve bildirdiğiniz için ben de kendi adıma teşekkür ederim. ama bu kadar büyük mesele değil.
paniğe gerek yok, ekranın öte tarafından yemez sizi

Ay muneye ulaşmış sanırım da şimdi ben konuyu mesajlara kapatmak istiyorum
hassasım ve kazen ve mune diye 2 kişinin oldugunu bılmıyordum nasıl şikayet edecegımı de yoksa beden konu açayım

Orası hic belli olmaz. Okuduklarım yetti burada yazılanları :)))

Ay muneye ulaşmış sanırım da şimdi ben konuyu mesajlara kapatmak istiyorum

hassasım ve kazen ve mune diye 2 kişinin oldugunu bılmıyordum nasıl şikayet edecegımı de yoksa beden konu açayım

Nickin önüne @ işareti getirerek etiketleyip, konuyu kapattırmak istediğini yazabilirsin; şöyle:

Mune müdürüm, arkadaşımız konusunu kapattırmak istiyor.

Ya da, konun içindeki herhangi bir mesajına gelir, "Şikayet Et" butonuna basarsın (Hemen sol altta), açılan kutucuğa, "Konumu kapattırmak istiyorum" yazarsın, öyle de kapanır.

Teşekkür ederim şikayetü nasıl edecegımı öğrenmiştim

Niye o kadar panik oldunuz anlamadım?Ordan atlayıp ceeee ben geldim yapamaz karşınıza çıkıp ta..)
Şikayet edersiniz olur biter..

bizim bir anne grubumuz vardi. muhabbet ilerledi face gruplarina falan tasindi. bulusmalat oldu. bir tanesi baya sevilen bir kisiydi. itibarli bir meslegi de var. cocugunu falan biliyoruz kendini biliyoruz resmi var. face hesabi falan var. bulusmalarda hep son dakika bisi oluyor gelemiyor. ama oyle gercekci ki hep gelecekmis gibi konusuyor. hatta evi bana yakin diye beni alip oyle gececekti bulusma yerine. guven sorunu yasamadik herkes iyice akraba gibi oldu

derken bunun hayati iyice hizli olmaya basladi. bir anda yurtdisi is gezisi bir anda bosanma bir anda bodruma yerlesme falan. hani herkes garipsiyor ama kimse de bisi demiyor ne is diye. bir gece 3 arkadas sohbeti koyulastirinca konu arkadasin hizli yasamina geldi. gece gece basladik stalka. kizin gercek ismini bulduk. profili bir acariz ki cocuk ayni kadin baska. o kadar tuhaf olmustuk ki. cocugu o kisiyle o kadar ozlestirmistik ki.

neyseki erkek falan degildi ama meslegi falan itibarli olan bir kadin. ugrastigi seylere bak. hani bir aciklamada yapmadı. yalani devam ettirmek zorunda kaldim da demedi. baya bildiginiz manyakliktan yapmis. her turlu insan var. cok guvenmemek lazim kimseye.

Çocuğunu açık edip, kendini gizlemek ne manağ? İlginç valla. Hani fake desen, çoluğu çocuğuna kadar fake çıkar da, bu olay ilginçmiş. Kendisiyle barışık olmayan, görüntüsünü kompleks yapmış biri olabilir. Çok ilginç. Ya fakesindir ya değilsindir, çok arada bir olay olmuş. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…