Aynen. Birde millet erkek olduğuna kızdığı gibi,hayal kırıklığına uğrayıp üzülmüşlerdi :) sanki keşke kalsaydında biz anlamasaydık gibi :)ismini bilmiyorum da bayağı kocana şöyle davran şunu yap diye akıl veriyormuş kızlara.
Yok artik !Oldu oldu. Milletle israrla sevisme muhabbeti yapan. Hamileyim dogurdum doguruyorum diyen milletin en gizli fantazileriyle ilgili sohbet eden kidemli uye vardi.erkek cikti sonradansuan hala bursa kendisi
ismini bilmiyorum da bayağı kocana şöyle davran şunu yap diye akıl veriyormuş kızlara.
Hala nasıl burda atılmadımı? Yani ip den komple banlanınca yeniden gele biliyormuOldu oldu. Milletle israrla sevisme muhabbeti yapan. Hamileyim dogurdum doguruyorum diyen milletin en gizli fantazileriyle ilgili sohbet eden kidemli uye vardi.erkek cikti sonradansuan hala bursa kendisi
Bana oldu. Kadın görünüyor ama baya yürüdü.Dediğm gibi yuksek ihtımal erkek ama kadınsa da tercihi farklı günahıjı almak istemıyorum
Önce ağzından laf alır sonra kurarız darağacını
bide otdü lü çocuğumuz vardı her engeli aşan:)
bayağıdır gelmiyor.
ya ben yürüme aşamasına getirmedim ama ne münasabet yani herkes kendisine gelsın bir de burası sosyal bir ağ yazdıkları şeylere dikkat etsınlerBana oldu. Kadın görünüyor ama baya yürüdü.
Ip den banlanmayi cozmek statik ip li bir modem icin bir modem resetine bakar. Banlandi yeni uyelikle burda. Ayni eskisi gibi millete opucukler canimlar yagdiriyor :) ayni insanlar ayni oltaya nasil geliyor ben asil onu anlamiyorum :)Hala nasıl burda atılmadımı? Yani ip den komple banlanınca yeniden gele biliyormu
Hala nasıl burda atılmadımı? Yani ip den komple banlanınca yeniden gele biliyormu
Adını özelden çıtlatsan olmazmı meraktan çatladım şimdiIp den banlanmayi cozmek statik ip li bir modem icin bir modem resetine bakar. Banlandi yeni uyelikle burda. Ayni eskisi gibi millete opucukler canimlar yagdiriyor :) ayni insanlar ayni oltaya nasil geliyor ben asil onu anlamiyorum :)
Bana direk hiç konuşma olmadan mesaj atmıştı. Ben şikayet ettimya ben yürüme aşamasına getirmedim ama ne münasabet yani herkes kendisine gelsın bir de burası sosyal bir ağ yazdıkları şeylere dikkat etsınler
Ay ben mune ve kazen diye biri olduğunu bılmıyordum nerden şikayet edecegımı de bilmiyordumBana direk hiç konuşma olmadan mesaj atmıştı. Ben şikayet ettim
bide otdü lü çocuğumuz vardı her engeli aşan:)
bayağıdır gelmiyor.
Ozele gerek yok ki herkes biliyor zaten. Nisan kralicesiydi. Ha yenisini soruyorsan soyleyemem. Cunku elimde ispatim yok. :)Adını özelden çıtlatsan olmazmı meraktan çatladım şimdi
Yeniyi soruyordum evet. Peki.Ozele gerek yok ki herkes biliyor zaten. Nisan kralicesiydi. Ha yenisini soruyorsan soyleyemem. Cunku elimde ispatim yok. :)
niye bu kadar panik yaptınız hiç anlamadım
Ben bu konuşarda baya hassasım hepımız kadınız burada ve ben cevap vermeyeyım okey ama sonra başkasıma yazsım olayında değilim ve caydırıcı şeyler olmadığından böylelerniye bu kadar panik yaptınız hiç anlamadım
cevap vermek zorunda değilsiniz, bırakın takılsın kendi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?