- 3 Nisan 2014
- 36.192
- 147.617
- 798
Bana laf sokmuştu kendisi. Zeki çocukları severim, sempatikti![]()
he he bana da:))
eğlenceli uşaktı...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana laf sokmuştu kendisi. Zeki çocukları severim, sempatikti![]()
Ben bu konuşarda baya hassasım hepımız kadınız burada ve ben cevap vermeyeyım okey ama sonra başkasıma yazsım olayında değilim ve caydırıcı şeyler olmadığından böyleler
he he bana da:))
eğlenceli uşaktı...
hassasım ve kazen ve mune diye 2 kişinin oldugunu bılmıyordum nasıl şikayet edecegımı de yoksa beden konu açayımsize tavsiyem sanal ortamlarda böyle bir ön kabul yapmayın.
buradaki herkesin kadın olma garantisini kimse veremez.
site kurucusu kazen de erkek bu arada.
eğer hassasiyetiniz varsa belki ona yazmak istemezsiniz :)
rahatsız olduysanız tabiki bildirmek en doğal hakkınız ve bildirdiğiniz için ben de kendi adıma teşekkür ederim. ama bu kadar büyük mesele değil.
paniğe gerek yok, ekranın öte tarafından yemez sizi![]()
Ay erkek galiba bu, kim durduk yere böyle bir şeyler yazar ki. TobestYanlış anlamalı mıyım![]()
Orası hic belli olmaz. Okuduklarım yetti burada yazılanları :)))size tavsiyem sanal ortamlarda böyle bir ön kabul yapmayın.
buradaki herkesin kadın olma garantisini kimse veremez.
site kurucusu kazen de erkek bu arada.
eğer hassasiyetiniz varsa belki ona yazmak istemezsiniz :)
rahatsız olduysanız tabiki bildirmek en doğal hakkınız ve bildirdiğiniz için ben de kendi adıma teşekkür ederim. ama bu kadar büyük mesele değil.
paniğe gerek yok, ekranın öte tarafından yemez sizi![]()
Ay muneye ulaşmış sanırım da şimdi ben konuyu mesajlara kapatmak istiyorum
hassasım ve kazen ve mune diye 2 kişinin oldugunu bılmıyordum nasıl şikayet edecegımı de yoksa beden konu açayım
Teşekkür ederim şikayetü nasıl edecegımı öğrenmiştimNickin önüne @ işareti getirerek etiketleyip, konuyu kapattırmak istediğini yazabilirsin; şöyle:
Mune müdürüm, arkadaşımız konusunu kapattırmak istiyor.
Ya da, konun içindeki herhangi bir mesajına gelir, "Şikayet Et" butonuna basarsın (Hemen sol altta), açılan kutucuğa, "Konumu kapattırmak istiyorum" yazarsın, öyle de kapanır.
bizim bir anne grubumuz vardi. muhabbet ilerledi face gruplarina falan tasindi. bulusmalat oldu. bir tanesi baya sevilen bir kisiydi. itibarli bir meslegi de var. cocugunu falan biliyoruz kendini biliyoruz resmi var. face hesabi falan var. bulusmalarda hep son dakika bisi oluyor gelemiyor. ama oyle gercekci ki hep gelecekmis gibi konusuyor. hatta evi bana yakin diye beni alip oyle gececekti bulusma yerine. guven sorunu yasamadik herkes iyice akraba gibi olduİpucu bilgileri girip, -kişiler- olarak konudaki sosyal medya platformunda filtreleyince çıkıyordu hemen.
Kadın ne profilini korumaya almış, ne aramalara gizlemiş, kabak gibi. Arkadaş listeleri her şeyleri açık, oradan konu sahibinin eşine de, konu sahibine de ulaşılır yine spesifik bilgiler ayıklanarak. :))
Büyümüştür artık başka meşgaleler bulmuştur kendinebide otdü lü çocuğumuz vardı her engeli aşan:)
bayağıdır gelmiyor.
Alahımmmmm hanımefendi yeni üye olmama karsın henuz nasıl kullanacagımı bılmıyordum buNiye o kadar panik oldunuz anlamadım?Ordan atlayıp ceeee ben geldim yapamaz karşınıza çıkıp ta..)
Şikayet edersiniz olur biter..
bizim bir anne grubumuz vardi. muhabbet ilerledi face gruplarina falan tasindi. bulusmalat oldu. bir tanesi baya sevilen bir kisiydi. itibarli bir meslegi de var. cocugunu falan biliyoruz kendini biliyoruz resmi var. face hesabi falan var. bulusmalarda hep son dakika bisi oluyor gelemiyor. ama oyle gercekci ki hep gelecekmis gibi konusuyor. hatta evi bana yakin diye beni alip oyle gececekti bulusma yerine. guven sorunu yasamadik herkes iyice akraba gibi oldu
derken bunun hayati iyice hizli olmaya basladi. bir anda yurtdisi is gezisi bir anda bosanma bir anda bodruma yerlesme falan. hani herkes garipsiyor ama kimse de bisi demiyor ne is diye. bir gece 3 arkadas sohbeti koyulastirinca konu arkadasin hizli yasamina geldi. gece gece basladik stalka. kizin gercek ismini bulduk. profili bir acariz ki cocuk ayni kadin baska. o kadar tuhaf olmustuk ki. cocugu o kisiyle o kadar ozlestirmistik ki.
neyseki erkek falan degildi ama meslegi falan itibarli olan bir kadin. ugrastigi seylere bak. hani bir aciklamada yapmadı. yalani devam ettirmek zorunda kaldim da demedi. baya bildiginiz manyakliktan yapmis. her turlu insan var. cok guvenmemek lazim kimseye.
Zaten bir ara sende kk nın en libidolu üyesi yazıyordu ben anlamıştımFake im erkeğim![]()
![]()
Hiç memeleri kocaman ve bu kadar güzel bir erkek görmedim ben ama yeme kimseyi şimdi)))Fake im erkeğim![]()
![]()
Ulan meminktolarımdan ne istiyorsunHiç memeleri kocaman ve bu kadar güzel bir erkek görmedim ben ama yeme kimseyi şimdi)))
Hala öyle şükürZaten bir ara sende kk nın en libidolu üyesi yazıyordu ben anlamıştım![]()