- 3 Nisan 2014
- 36.192
- 147.617
- 798
Di mi öyle biri vardı, kadınların arasına sızmış kankeytoları olmuş, sene geçirmiş. :))
whatsup ta bile yazışmışlar:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Di mi öyle biri vardı, kadınların arasına sızmış kankeytoları olmuş, sene geçirmiş. :))
Sana yürüse ecele yürürdü herhaldeAahaha yok, yılların kk tecrübesi. Konudan ve konuyu silmesinden fake kokusu almıştım zaten bu konu açılmadan önce![]()
Yok yanımdan bile geçmedi şükürHahaha size de mi
Yanlış anlamalı mıyım![]()
Sana yürüse ecele yürürdü herhalde
Yok yanımdan bile geçmedi şükür![]()
Hayır yani erkek mi kadın mı hangi düşüncedeYuh artık ya millet bu kafayı nasıl yaşıyor ne yiyor ne içiyor .
Nihalmiydi neydi adınisan yağmurumuydu erkek çıkan üye?
ne infial yaratmıştı :))
Aa evet sizdiniz. ben bulamadım. Tamam ben bulamadim diye zor olmayabilir ama gercekten takdir ettim sizi :)))
Hayır yani erkek mi kadın mı hangi düşüncede![]()
Nihalmiydi neydi adı
Ya of bence normal degıl tanga giyiyorum herıfın rengi degısıyor kendısıne göre normal olabılır amaismini bilmiyorum da bayağı kocana şöyle davran şunu yap diye akıl veriyormuş kızlara.
ismini bilmiyorum da bayağı kocana şöyle davran şunu yap diye akıl veriyormuş kızlara.
Hmmmm tamam tesekkur ederim :))İpucu bilgileri girip, -kişiler- olarak konudaki sosyal medya platformunda filtreleyince çıkıyordu hemen.
Kadın ne profilini korumaya almış, ne aramalara gizlemiş, kabak gibi. Arkadaş listeleri her şeyleri açık, oradan konu sahibinin eşine de, konu sahibine de ulaşılır yine spesifik bilgiler ayıklanarak. :))
Canım o ben onu uzmusum böyle bir gunde onu dedi bir de mesajları silmekle mesguk bana attıklarını cevap veremez
Ha bir de beni takıp etmekle mesgul onu unutmusum