Burada fake olan hiç oldu mu

Yanlış anlamalı mıyım 😂

Eklentiler

• Screenshot_20190603-144438.webp
    Screenshot_20190603-144438.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_20190603-144446.webp
    Screenshot_20190603-144446.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 66
Sizde şüpheli gorduklerınızı bıldırın ben mune ve kazenı bılmıyordum nerden şikayet edecegımızde az önce öğrendim

Aa evet sizdiniz. ben bulamadım. Tamam ben bulamadim diye zor olmayabilir ama gercekten takdir ettim sizi :)))

İpucu bilgileri girip, -kişiler- olarak konudaki sosyal medya platformunda filtreleyince çıkıyordu hemen.
Kadın ne profilini korumaya almış, ne aramalara gizlemiş, kabak gibi. Arkadaş listeleri her şeyleri açık, oradan konu sahibinin eşine de, konu sahibine de ulaşılır yine spesifik bilgiler ayıklanarak. :))

Var öyle biri ama muhtemelen aynı kişiden bahsetmiyoruz. Baya cinsellik falan teklif etmişti

İpucu bilgileri girip, -kişiler- olarak konudaki sosyal medya platformunda filtreleyince çıkıyordu hemen.
Kadın ne profilini korumaya almış, ne aramalara gizlemiş, kabak gibi. Arkadaş listeleri her şeyleri açık, oradan konu sahibinin eşine de, konu sahibine de ulaşılır yine spesifik bilgiler ayıklanarak. :))
Hmmmm tamam tesekkur ederim :)) :KK5:ogrendigim iyi oldu:KK48: kendimi cok geride hissetmistim :))

Oldu oldu. Milletle israrla sevisme muhabbeti yapan. Hamileyim dogurdum doguruyorum diyen milletin en gizli fantazileriyle ilgili sohbet eden kidemli uye vardi.erkek cikti sonradan :D suan hala bursa kendisi :D

Back
X