Burada bir sürü üyelik açıp olmadığım biri gibi davrandım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyilik yapmiyorsun, insanlari tedirgin ediyorsun. Simdi sen bende kimlerin fotoğrafları var oo dersen tedirgin edersin insanlari. Fake uye idim, uydurdum konulari diyerek kimseye inanmayin ozelden konustum desen insanlar bi durur dusunur. Sen rahatsizlik verdin simdi.

Aklıma bir arkadaşımın yaşadığı anı geldi

Gerçekten arkadaşım ben olsam çekinmem.

15-16 yaşlarındayken sanalda bir oyunda sevgili yapmış. Birbirlerine fotoğraflarını da atıyorlarmış. 1-2 sene sanal sevgili olarak kalmışlar ergenliğin de etkisiyle. Sonra arkadaşım fark etmiş ki sevgili oldugu çocuk aslında kız Sonra sevgilisi de itiraf etmiş kız olduğunu. Kendi fotoğraflarını shopla erkek yapıp atıyormuş bir de komedi ya Sonra ikisi yakın arkadaş olmuşlar bir süre bir de

Kız sen çok geç uyanmissin bu kadar badire atlatmaya gerek var mıydı kime guvenecegini seçmen için?

Neymiş o meraklandım

Ya " ben yine öldürürüm, beni hapse tıkın" diyen seri katillere benziyor, tövbe tövbe

Bundan birkaç sene önce twitter da bir flood görmüştüm. Ergen veledin biri metin2 de herkesten hediye alabilmek için kız numarası yapmış. Millet de gerçekten düşmüş bu numaraya, özellikle kaba saba bir dayı bu fake hesabın müdavimi olmuş. Ergen çocuk da bakmış birsürü hediyeler gönderen ballı bir kısmet var, adam bir şeyler göndermeye devam etsin diye kız olduğu numarasını devam ettirip sevgili olmuşlar 1 yıl falan. Sonra ergen artık alacağını alıp hesabı aşırı büyütünce itiraf ediyor tabii durumu adama. Dayı şok.

üzücü... evet böyle birşeyi yapmanız hiç normal ve sağlıklı değil bunu sizde biliyorsunuz zaten, psikoloğa gideceksiniz değil mi?

Aman ne kadar onemliymis.. yani ergenmissin cokta onemli birsey degil yaptigin.. sevimli bile geldi bak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…