Burada bir sürü üyelik açıp olmadığım biri gibi davrandım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belki sende kandırılmışsındır.. Olamazmı? :))) kendini alemin tek akıllısı zannetmende ne bileyimm

Aynen çok akıllı olduğum için bu konuyu açtım zaten. Şaka gibi teoriler ya.
Yaptığım saçmalıkları zekasız işleri anlatmışım gelmişsin buraya kendini alemin tek akıllısı zannetmen diyorsun

Tamam anlattın aferin, hesapların isimlerini vermiyosan daha fazla ilgimi cekmiyosun maalesef

Olan olmuş yaşında küçükmüş zaten o zamanlar. Zamanında yapılmaması gereken hatalar yapıp sonradan olgunlaşan çok insan var.
Burda çoğunluk alay etse de herkesin bi silkelendiğine eminim. Daha dikkatli davranılacaktır. Sahte kimlikle dolaşan olduğu biliniyor tabi ki ama insan gözardı ediyor çoğu zaman. Konuyu açmakla doğru yaptığını düşünüyorum.

Silkelendim şu an

Senin gibi aklı başında insanları gördüğüme o kadar mutlu oldum ki. Hala hataları bile olgunlukla karşılayabilen insanlar var ne mutlu. Benimde amacım buydu, dikkatli olun demek istedim. Sonuçta ben erkek de olabilirdim. İnanın çok çok samimi insanlar var burada, biliyorum. Yorumun için çok sağ ol çok teşekkür ederim gerçekten

Ee niye konu açtın o zaman insanların yazmasından bu kadar rahatsızsan?
Ne kendi üyeliklerini söylüyorsun ne de bildiğini iddia ettiğin erkek üyeleri açıklıyorsun.
"Haklisin kardeş dediğin kadar zekasızsın" mı diyecektik, "yok ya o kadar da değilsindir kendine haksızlık etme" diye teselli mi edecektik? Psikolog önerisi mi istiyorsun ne istiyorsun?
Dalga geçiyoruz işte, başka ne yapılır şöyle saçma ve amaçsız bir konuyla?
Sanki hiç bilinmeyen, tahmin edilemeyen bir şeyi ortaya çıkarmış da gelen cevapları beğenmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…