- 15 Şubat 2013
- 24.324
- 91.313
-
- Konu Sahibi Green Gables
Kk da ki metreslerin alayı bu mu yohsasen yoksa evlendim diye ortada dolanan metres misin?kimsin sen çabbuk açıklaaa
Ben de şüphelendimDurya bi tanıdik geldin su metres konusundaki de sen degilsin ins.
kendim gibileri tanırım derken.kaç kişi var sitede ayol senin gibi?Allah çarpsın ben değilim o yine sizi kekleyecek birisi, belli. Kendim gibileri tanırım
yönetim bakabilir ben miyim değil miyim görürsünüz
Belki sende kandırılmışsındır.. Olamazmı? :))) kendini alemin tek akıllısı zannetmende ne bileyimm
Yalancılar kimseye inanmaz ya o bakımdan söyledi bencekendim gibileri tanırım derken.kaç kişi var sitede ayol senin gibi?
Tamam anlattın aferin, hesapların isimlerini vermiyosan daha fazla ilgimi cekmiyosun maalesefAynen çok akıllı olduğum için bu konuyu açtım zaten. Şaka gibi teoriler ya.
Yaptığım saçmalıkları zekasız işleri anlatmışım gelmişsin buraya kendini alemin tek akıllısı zannetmen diyorsun
Tamam anlattın aferin, hesapların isimlerini vermiyosan daha fazla ilgimi cekmiyosun maalesef
vaşşşşşşşşsenin ilgini çekmek için uğramıştım zaten, inanılmaz üzüldüm şu an ben
Silkelendim şu anOlan olmuş yaşında küçükmüş zaten o zamanlar. Zamanında yapılmaması gereken hatalar yapıp sonradan olgunlaşan çok insan var.
Burda çoğunluk alay etse de herkesin bi silkelendiğine eminim. Daha dikkatli davranılacaktır. Sahte kimlikle dolaşan olduğu biliniyor tabi ki ama insan gözardı ediyor çoğu zaman. Konuyu açmakla doğru yaptığını düşünüyorum.
Tam olarak kimin ilgisini çekmeye çalışıyodun beybisu, söyle onu çağıralımsenin ilgini çekmek için uğramıştım zaten, inanılmaz üzüldüm şu an ben
Olan olmuş yaşında küçükmüş zaten o zamanlar. Zamanında yapılmaması gereken hatalar yapıp sonradan olgunlaşan çok insan var.
Burda çoğunluk alay etse de herkesin bi silkelendiğine eminim. Daha dikkatli davranılacaktır. Sahte kimlikle dolaşan olduğu biliniyor tabi ki ama insan gözardı ediyor çoğu zaman. Konuyu açmakla doğru yaptığını düşünüyorum.
Aynen çok akıllı olduğum için bu konuyu açtım zaten. Şaka gibi teoriler ya.
Yaptığım saçmalıkları zekasız işleri anlatmışım gelmişsin buraya kendini alemin tek akıllısı zannetmen diyorsun