Burada bir sürü üyelik açıp olmadığım biri gibi davrandım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi
images (9).jpeg

iyi de benim butun fotograflarim taytli veya sortlu :KK70: yazin sort kisin tayt, tutturamadin boyle ifsa olmam ben :KK70: aynen sarisinim dogru. simdi bakalim samimi olmadigim kime fotograf atmisim, yazicam kullanici adini birazdan.
Ben konuya attığınızı hatırlıyorum, sanırım giyimle ilgili bir konuydu.

Ben hastayım da siz de iyi sayılmazsınız gerçekten. Bomboş buralarda takılıp laf yetiştiriyorsunuz harikasınız. Dalga geçip komik olduğunuzu zannediyorsunuz koca kazık kadınlar. Yaptığım çok hoş harika şeyler yaptım nasıl kekledim demişim gibi sanki. Kimseye kötülüğüm dokunmadı bu zamana kadar, bakarlarsa görürler zaten. Öyle olsa Kazen burada tutmazdı.

Konuyu açarken de tam bunu planlıyordun değil mi?
Kaç yaşına geldin bilmiyorum ama hâlâ bir arpa boyu yol alamamış.
Şurada konu açıp, ilgi alakalı görme derdindesin.
Defalarca üyelik almış biri olarak böyle bir konuya gelecek cevapları da tahmin ediyordun değil mi?
Tam istediğin cevaplar geliyor, tatmin oluyorsun bu şekilde.

Ya kızlar bu konuyu okuyunca aklıma geldi şimdi. Bilmem hatırlar mısınız çoook eskiden açılmış bir konu heralde rahat 6-7 yılı vardır. Bir kız vardı üniversite öğrencisiyim sevgilimden hamile kaldım diyodu. Sevgiliside Bursalı zengin hatta yanlış olmasın otobüs firmaları olan bir ailenin oğlu muymuş neymiş. Sevgilisiyle olan whatsapp konuşmalarını falan atmıştı. Çocuk bi sahip çıkıcam diyip bi yandan da yan çizmeye çalışıyo gibiydi. Kaçıp evlenecekler miydi ne öyle bi şeyler vardı. Baya gündem olmuştu o konu. Var mı hatırlayan ya? Lütfen olsun 😂
İstanbullu gelin değil mi ya o 😂😂😂

Ya şöylesi konularda etiketleyin beni de ya.

Green Gables Green Gables benle de muhabbet ettin mi, ettinse ne ettin, ne anlattım? Anlat beni bana, inandır yenidennn, avut masallarınlağğğ....

Siz yalancı çoban hikayesinin baş kahramasiniz o hâlde...burdaki insanları kandirsaniz ne olur ki ...bu kadar önemsemeyen kemdinizi..neticede sosyal medya gibi.. şimdi niye itiraf ettiniz mesala ? Ben soylim gelecek yorumlarla vakit öldürüyorsunuz .o kadar boş vaktiniz var demek.zaman sizin için bu kadar degersiZ.ama dikkat edin bu bir hastalığa dönüşmesin.bir gün buyuk bir yalanın ortasında bulursunuz kendinizi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X