- 18 Ağustos 2016
- 4.801
- 19.732
- Konu Sahibi Green Gables
Aaaa hala ifşa yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ceyceye fotograf falan atmadim. benimle ilgili birbirinizle konusuyorsaniz konusmamanizi rica edicem. gulup eglenirken bos yere gerilmeyelim.
üyeyle uzun aylardır konuşmuyorum ben bazı nedenlerden dolayı.bdv de konularda konuşuyoruz sadece.tek attığım resimde pırlantalardı evet .kendi resmimi bile atmadımben ceyceye fotograf falan atmadim. benimle ilgili birbirinizle konusuyorsaniz konusmamanizi rica edicem. gulup eglenirken bos yere gerilmeyelim.
Kime attın ayolsorma abla ya bi de taytli deyince millet bildigin totomu attim zannetti ahjahasjah valla dumduz foto ya yuzum bile yok
bu kiza atmisim iste leyla diye uyeligi varmis. dumduz foto o da jddksjkdjs bana sanki ben hususi olarak bi tarafimi cekip atmisim gibi laf yapiyor haajhajahaKime attın ayol
Kime attın ayol
umutsuzu unutmuşsun umutsuzvaka01O değil de şimdi @VanessaRinki @zorunlualann @mavera110 bunlar fake mi gerçek mi ben asıl bu üçünü merak ediyorum
umutsuzu unutmuşsun umutsuzvaka01
Geçmiş olsun abiO kadar çok üyeliği var ki hangi birini vereyim. Rapor hazırlıyorum, yarın anjio olacağım 1 gün izin verin lütfen
O kadar çok üyeliği var ki hangi birini vereyim. Rapor hazırlıyorum, yarın anjio olacağım 1 gün izin verin lütfen
Cikkssss atmamSen bana atıcakmışsın kız at ifşala kendini atttttttttttttt
çok geçmiş olsun acil şifalarO kadar çok üyeliği var ki hangi birini vereyim. Rapor hazırlıyorum, yarın anjio olacağım 1 gün izin verin lütfen
Rabiim şifalar versinO kadar çok üyeliği var ki hangi birini vereyim. Rapor hazırlıyorum, yarın anjio olacağım 1 gün izin verin lütfen
Cikkssss atmam