- 4 Nisan 2022
- 37
- 76
-
- Konu Sahibi Green Gables
Tek bir sorum var , neden evlat edinme konusu ? Ne alaka yani?
Doğru görmüştüm. Arkadaşlar ceycey değilleynnn manaaak.çocuğumu gördün ya konuşturma benii.
Nefes alır gibi yalan söylüyo inanmıyoruz,sorguluyoruz diye bize kızıyo bide ahahah Yerim senin tiplerini
sen o değilsin de ben hep benim o ne olacak?O ben değilim
O ben değilim
E napalim yani ne diyelim istiyosun? Daha ne istiyorsun, daha ne bekliyosun? Harbiden beklentini anlamadım, uzun hava, zılgıt mi çekelim, ağıt mi yakalım? Deli misin nesin? Fakedim de kandırdım da, iyi b.k yedin, madalya mi takalim gelip anlattın diye, çok da umurumuzda değilmiş yani napah?Ben hastayım da siz de iyi sayılmazsınız gerçekten. Bomboş buralarda takılıp laf yetiştiriyorsunuz harikasınız. Dalga geçip komik olduğunuzu zannediyorsunuz koca kazık kadınlar. Yaptığım çok hoş harika şeyler yaptım nasıl kekledim demişim gibi sanki. Kimseye kötülüğüm dokunmadı bu zamana kadar, bakarlarsa görürler zaten. Öyle olsa Kazen burada tutmazdı.
Espiride yaparmışBende seni yerim
Iyi de bir sey atiyorsun ortaya sana kac defa soruldu neydi o cok asiri aktif uyelikler diye hicbirine cevap vermiyorsun.Ben hastayım da siz de iyi sayılmazsınız gerçekten. Bomboş buralarda takılıp laf yetiştiriyorsunuz harikasınız. Dalga geçip komik olduğunuzu zannediyorsunuz koca kazık kadınlar. Yaptığım çok hoş harika şeyler yaptım nasıl kekledim demişim gibi sanki. Kimseye kötülüğüm dokunmadı bu zamana kadar, bakarlarsa görürler zaten. Öyle olsa Kazen burada tutmazdı.
Ben hastayım da siz de iyi sayılmazsınız gerçekten. Bomboş buralarda takılıp laf yetiştiriyorsunuz harikasınız. Dalga geçip komik olduğunuzu zannediyorsunuz koca kazık kadınlar. Yaptığım çok hoş harika şeyler yaptım nasıl kekledim demişim gibi sanki. Kimseye kötülüğüm dokunmadı bu zamana kadar, bakarlarsa görürler zaten. Öyle olsa Kazen burada tutmazdı.
E napalim yani ne diyelim istiyosun? Daha ne istiyorsun, daha ne bekliyosun? Harbiden beklentini anlamadım, uzun hava, zılgıt mi çekelim, ağıt mi yakalım? Deli misin nesin? Fakedim de kandırdım da, iyi b.k yedin, madalya mi takalim gelip anlattın diye, çok da umurumuzda değilmiş yani napah?
Bence öyle bir şey yok dışardan okumuş yazıyorSen hangi üyeliklerdin konu sahibesi yaz hele millet meraktan çatladı
Niye sen milleti kandırıp,aptal yerine koyarken iyiydi de şimdi biz dalga geçince mi sorun oldu? Sen harbi normal değilsin he. Şu anda bile şüpheliyim acaba bu konuda yalan mı diye?Ben hastayım da siz de iyi sayılmazsınız gerçekten. Bomboş buralarda takılıp laf yetiştiriyorsunuz harikasınız. Dalga geçip komik olduğunuzu zannediyorsunuz koca kazık kadınlar. Yaptığım çok hoş harika şeyler yaptım nasıl kekledim demişim gibi sanki. Kimseye kötülüğüm dokunmadı bu zamana kadar, bakarlarsa görürler zaten. Öyle olsa Kazen burada tutmazdı.
Ahahhwha biz kendi aramızda eğleniyoruz, sen arada dahil oluyosun sanki, çok iclendin ilgi bekliyosun farkındayım, ama ben iyiyim, iyi olmayan sensin,çünkü umurumuzda değilsin, dediğim gibi kendi aramızda eğleniyoruzNeden yazıyorsun hala o zaman umrunda değilse. Bak geç, niye bana cevap yazdın şaka gibisiniz
Gerçekten sizler de iyi değilsiniz
AnırdımYanlız ben erkek çıkarsam çok komik olmaz mı ya keşke çıksam
Aç bi kontrol et, ne çıkarsa bahtinaYanlız ben erkek çıkarsam çok komik olmaz mı ya keşke çıksam