- 15 Şubat 2013
- 24.324
- 91.314
- Konu Sahibi Green Gables
Ceycey gelip yolucak beni şimdi hfhhffC ceycey0406 değil. Ben foruma acik olarakta koymustum zaten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ceycey gelip yolucak beni şimdi hfhhffC ceycey0406 değil. Ben foruma acik olarakta koymustum zaten.
olsa ne olacak amma sıktın ha sen.yüz kızartıcı hayatlarımız yok bizim tanısan ne olacak?ama sen psikolojik bir vakasın bilesinsende renkli gözlüsün değil mi?
İşte, gerçek olduğunu kanıtlamak için daha Napamşaka maka ben de squata başlamayı düşünüyordum. Naapsak,senle yeni program mi baslatsak,yaz gelmeden
olay ne kaçırmışımmmCeycey gelip yolucak beni şimdi hfhhff
Abla yazıklar olsun sen sen değilmişsin meğerolay ne kaçırmışımmm
Aynen yani, reisi cumhur olacak durumumuz yok 20 yıl içinde, gtümüzün görülmesi çok da mesele değil o yüzden. Bi de acımış akıl veriyor kimseye güvenmeyin diye ne güldüm.Benim de burda herrrr şeyimi herkes bilir. Kim ne yapsın beni ya öf. 51. Bölge filan değilim. Dümdük insanım yani. Birinin gecelikli fotosunu gördüyseniz noolmuş. Atan zaten çekinse atmaz. Umursamamış da atmıştır. Her gün kahvesiyle selfie atan üyemiz var kapı gibi @Bibibella
İkidir bunu düsünüyorumŞimdi ben anlamadım kazen'de mune'de biliyorsa nasıl bir sürü üyelikler açıp durdu bu? Kafam çorba oldu.
bende jartiyerle amuda kalkmış foto atmıştım sanamiydi acabasende renkli gözlüsün değil mi?
yaz kimmiş erkek üyeler kimmiş fake üyeler de görelim.anca kafa karıştırmaya çalışıyorsun boş boşBen direkt fotoğraf istesem salak mı bu insanlar ben istedim diye fotoğraf atacak? Mantıklı düşünün
Boy boy fiziğimi attım bi acmadığım nerem kaldıysa ne diyosa :dAynen yani, reisi cumhur olacak durumumuz yok 20 yıl içinde, gtümüzün görülmesi çok da mesele değil o yüzden. Bi de acımış akıl veriyor kimseye güvenmeyin diye ne güldüm.
Kimseye squat yaparken taytlı foto falan atmış mıydınolay ne kaçırmışımmm
olay ne kaçırmışımmm
ben de resmi olan arkadaşlarım var benim de var onlarda.aynı nikle aynı üyelikle aynı bilgilerle 8 senedir sitedeyim .bibibella adıma resmime hatta kaç param olduğuna kadar bilir.bilse ne olacak?Baktim mesajlara lensle ilgili konuşurken ozelden ceyceye atmişim sadece. Bence gozumu forumdan gormussundur.
Şu anki üyeliği açmadan önce haber vermiş sanırım ben öyle anladımİkidir bunu düsünüyorum
Sen misin yoksa?Şu anki üyeliği açmadan önce haber vermiş sanırım ben öyle anladım