Burada aile yıkıcı ve boşanmayı teşvik edici bir grup var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
A AvukatSevim iyi ki variz kuzum sana muvekkil yollamak icin hep

Buradaki yorumların sizi nasıl etkilediğini siz fark edemezsiniz. Sadece sonucunu görürsünüz!..

O nedenle burada uzman olmayan kişilerin, olayları tam bilmeden sorumsuzca yorum yazması, aileye büyük zarar veriyor.

Televizyonlarda yayınlanan bazı diziler ve programlar aile yapsını tahrip etmeye yönelik içerikler sunuyor. Sıradan bir vatandaş bile bunu anlayıp tepki gösteriyor. Bazı vatandaşlar ise sadece izliyor ve farkında olmadan etki altına giriyor. Evlilik programları yasaklandı. Ama çoğu kişiye o programlar çok tatlı hayırsever bir işmiş gibi geliyordu.... Neden yasaklandı? Aileyi tahrip ettiği için. Hala aynı kişiler farklı formatta eylemlerine devam ediyor...

Bu kadar provakatif bir başlık bana da iyi niyetli gelmedi. Bilerek açılmış başlık, niyet belli. He bu bizi ne kadar etliler? Hiç. Herkesin aklı, fikri var. Kaç zamandır forumda her konuda konuşmak istediğimiz şeyi konuştuk ve çoğumuz faydasını da gördü. Bu tarz arızalı düşünen, provakatif yaklaşan çok insan olmadığının da farkındayız. O yüzden şimdiye kadar nasılsa bundan sonra da öyle olur, bu kışkırtıcı söylemler bizi etkilemez diye düşünüyorum.

karar verın avukat mısınız bılır kısı mı meslegınız ne
ınsanların psıkolojısı nasıl etkı altında kaldıkları falan derınlere gırme yetkınız yok ? buyuk zarar verıyorsunuz herkes kendı ısını yapsın sız nıye burnunuzu sokuyorsunuz psıkologların ısıne ?

evlılık rogramlarıda ınsanlar bırbırıne mal muamelesı yaptıgı ıcın yasaklandı su kadar altına bu kadar arsaya evlenırım dedıgı ıcın
kımse etkılenıp o programa hayırsever program demıyor ne ıctın sen ya ?

şiddet gören kişiler için ne öneriyorsunuz? hangi seviyede şiddet boşanma gerekçesidir? seviyesi nasıl belirlenir?

yatırım topiğimizde hiç mi bir şey öğrenmedin bunca zaman kuzum?yani boşansın diyorum ama üstüme kalmasın ceza almayayım diye de yatırım tavsiyesi değildir i konduruveriyorum sonuna.avukatsevim öyle istedi

Nasıl muzman oluyoruz muzman aplaa söylede bi koşu olup gelelim daha yorumda yapamam ben bu cahilliğimle

Bu da avukatsa ben de papa 3. Jean Paul um

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…