Burada aile yıkıcı ve boşanmayı teşvik edici bir grup var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"...çok şükür ölçüp tartma irademiz var tavsiyeleri alıp değerlendirmek zaten bir çok konuda hedef"
malesef ülkemiz insanını tanımamışsınız.
Çok saf kadınlarımız var.
Başkasının her dediğine inanan, güvenen, başkasının ağzıyla iş yapan insanlarımız var.
Medya okur yazarlığı bizde tam oturmamış.
Boşanmalar o nedenle daha çok varoş semtlerde oluyor.
Neden? Elinde akıllı telefon, burada yazdıklarından belli zaten. TV'de izledikleri programlar da belli. Sonra en küçük bir tartışmayı boşanma nedeni olarak görüyorlar. Sorunu büyütüyorlar. Sorun yoksa icat ediyorlar.
Şurada açılan başlıkları iyi eğitim almş kadınlar açmaz. Onların kendisi zaten sorun yaşamıyor veya yaşasa bile uygun bir çözüm yolu buluyor. Ve iyi eğitim almış kadınlar zaten gelip buradakilere bir şey danışmaz...

Ama ünlü düşünür müge anlı da boşan diyor😏

Kadın diyor ki her önünüze gelene boşan demeyin bunun
Konuları okuyun diyor çocukları düşünün diyor dayak yiyen kadına sus otur diyin demiyor ki
Neden o zaman şiddet gören, aldatılan vs. kadınlar hakkında ne düşündüğünü soran yorumlara sayfalardır tek cevap vermiyor? Kendisi bu konuda tek kelime yazmamışken dayak yiyen kadına sus otur demediği sonucuna siz nasıl vardınız?

Biri 4 biri 2 yıllık olmak üzere 2 üniversite diplomam var. Yüksek lisans başvuruları yapıyorum şu an. Hemmen bütün konularımı silmeliyim.

Kızlar rica ediyorum danışsam dahi cevap vermeyin ,bu bağımlılıktan kurtarın beni. Ay resmen kötü yoldaymışım haaaa
Evet evet size de takıkmış. Meşhur oldunuz. 😁

Kadın diyor ki her önünüze gelene boşan demeyin bunun
Konuları okuyun diyor çocukları düşünün diyor dayak yiyen kadına sus otur diyin demiyor ki

Hayır eklediği konuyu okudum sizde okuyın o konuda da mesajı var hatta.
Engelli ve dayak yiyen bir kadına sus otur diyor basbayağı.

"...çok şükür ölçüp tartma irademiz var tavsiyeleri alıp değerlendirmek zaten bir çok konuda hedef"
malesef ülkemiz insanını tanımamışsınız.
Çok saf kadınlarımız var.
Başkasının her dediğine inanan, güvenen, başkasının ağzıyla iş yapan insanlarımız var.
Medya okur yazarlığı bizde tam oturmamış.
Boşanmalar o nedenle daha çok varoş semtlerde oluyor.
Neden? Elinde akıllı telefon, burada yazdıklarından belli zaten. TV'de izledikleri programlar da belli. Sonra en küçük bir tartışmayı boşanma nedeni olarak görüyorlar. Sorunu büyütüyorlar. Sorun yoksa icat ediyorlar.
Şurada açılan başlıkları iyi eğitim almş kadınlar açmaz. Onların kendisi zaten sorun yaşamıyor veya yaşasa bile uygun bir çözüm yolu buluyor. Ve iyi eğitim almış kadınlar zaten gelip buradakilere bir şey danışmaz...
Maalesef diye yazılır.

Bu tespiti yapmam ve böyle bir cümle kurmam kolay olmadı. Daha önceleri aynı şeyi başkasından duyduğumda sert tepki verir, "abartma, komplo teorisi üretme, saçmalama" derdim.

Ancak zaman geçtikçe gördüm ki, burada aileleri yıkmaya çalışan, kadınların boşanmasını teşvik eden bir grup insan var.
Bunu neden yapıyorlar, bilemiyorum. Belki psikolojik sorunları olduğu için, belki bir intikam, belki bilinçli, belki bilinçsiz.... Ama böyle bir grup var. Organize bir grup olmayabilir. Ancak bilerek veya bilmeyerek boşanmayı özendiriyorlar.

Çocukların acı çekmesine, anne ve babasız kalmasına neden oluyorlar... En küçük sorunu bile abartıp, kadınların kocaları ile aralarının açılmasına, sorunun daha da büyümesine, şiddete ve cinayete neden oluyorlar. Aptalca ve cesurca, uzman olmadıkları ve tam bilmedikleri bir olaya karışıyorlar.

Evet... Bir kadın geliyor burada size ailesi ile ilgili bir sorundan bahsediyor. Biliyor ki kendisine burada cesaret verecek kişiler hazır bekliyor... Sadece kendi açısından anlatıyor. Tam anlatmıyor. Kocasını dinlemiyorsunuz... Eksik ve yalan yanlış bilgilerle karar verip, hemen "boşan" diyorsunuz... Sonrasında neler olduğu sizin umurunuzda değil...

ÖRNEK:

"Eşimi bir yabancı gibi görmeye başladım" diye konu açmış ve sadece kendi açısından sorunları anlatmış. Kocasını dinlediniz mi? Kadında ne gibi sorunlar var, biliyor musnuz? Hayır!.. Ama uzman gibi hemen aile işine karışıp "Boşan" diyebiliyorsunuz.

"3 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var." demiş kadın. 2 yaşındaki bir çocuğun yuvasını dağıtırken hiç mi vicdanınız sızlamıyor? Eğer burada bazı kişilerin sorumsuzca aileler üzerindeki tahribatı devam edecek olursa, onlar kendilerine hakim olamıyorsa, onlara hakim olacak bir devlet kurumu vardır!.. Burada bazı kişiler, tv üzerinden aileleri tahrip etmeye çalışan programcılar gibi çalışıyor...

Örnek verdiğim konuya 3 dk sonra boşayıcı takımdan biri hemen yazmış:
"Boşanmak gibi bir seçenek var biliyorsunuz değil mi?"

3 dk içinde nasıl okudun ve hüküm verdin? Başlığı açan kişinin de normal biri olmadığı ilerleyen mesajlarında anlaşılıyor. Sadece bu konu için kullandığı başlık bile kendisinde de büyük problemler olduğunu gösteriyor... Ama burada bazı üyler hemen hüküm veriyor!..

Sonrasında gelen boşandırıcı yorumların ise haddi hesabı yok. Olayı tam bilmeden, kocasını dinlemeden, siz nasıl bir aile için boşanma tavsiyesi verebiliyorsunuz? Nasıl bir aile içi bir olaya pis burnunuzu sokabiliyorsunuz? Siz mutsuz iseniz, tüm çocuklar ve kadınlar mutsuz mu olmalı?

Bu sadece bir örnek. Burada böyle yüzlerce örnek olay var. Ve bu boşandırıcı üyeler belli başlı kişiler...
Aileye saldıranlara, kadınlara boşanmaya özendirenlere tavsiyem, kendinize hakim olun!.. Olamıyorsanız devletin ilgili kurumları size hakim olur!
Sakin ol şampiyon.
Kimse buradan aldığı akılla boşanmıyor.
Herkesin kendi aklı ve iradesi var.

Biri 4 biri 2 yıllık olmak üzere 2 üniversite diplomam var. Yüksek lisans başvuruları yapıyorum şu an. Hemmen bütün konularımı silmeliyim.

Kızlar rica ediyorum danışsam dahi cevap vermeyin ,bu bağımlılıktan kurtarın beni. Ay resmen kötü yoldaymışım haaaa
doktoramı iptal ederler mi ki yaa??? bi korku sardı bana o_O

IMG_20210609_011143.jpg
konudan bağımsız 🤪🤪

Sanki her yorumunu okuyorum da 😂🤣😂🤣
Okuyorsun, alıntı bile yapıyorsun ama işe yaramıyor. Dedim ya sen ve senin gibilere işlemez... Sizle eğitilmez, aydınlatılmaz, umutsuz vakasınız... Kendi bataklığınızda debelenip durun...

Neden o zaman şiddet gören, aldatılan vs. kadınlar hakkında ne düşündüğünü soran yorumlara sayfalardır tek cevap vermiyor? Kendisi bu konuda tek kelime yazmamışken dayak yiyen kadına sus otur demediği sonucuna siz nasıl vardınız?
Yazamaz çünkü kendi cümleleri değil diğer yazdıkları da. Artık nereden alıp buraya yapıştırıyorsa onların dışına çıkamıyor avukat hanım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X