- 15 Şubat 2013
- 24.329
- 91.356
- Konu Sahibi AvukatSevim
Ay ben yatayorum, iyi geceler ceteciler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boşanmayı bu kadar anormal görenler Filipinler’e taşınsınlar diyecektim. Artık orada bile şiddet, aldatma ve istismar durumları yaşandığında boşanılabiliyormuş. Sanırım bir Vatikan kaldı hâlâ yasak olan hâlâ yasaksa, boşanma karşıtlarını Vatikan’a alalım lütfen. Çünkü biz burada, her zaman, bireylerin -genellikle kadınların ve çocukların- psikolojik veya fiziksel zarar gördüğü yerde korunmaya değecek bir yuvadan söz edilemeyeceğini savunacağız.Bir parazit gibi yaşamaktansa boşanıp kadın gibi yasamak daha iyi degil mi ? Bunun neresi tuhaf ? Evlenmek kadar boşanmakta normal . Olmuyorsa olmuyordur. Sırf o yuva yıkılmasın diye kaç kişi aynı anda mutsuz biliyormusunuz? Bence bilmiyorsunuz ...
Siz “Ali Rıza bey ağzımızın tadı kaçmasın” diyen Hayriye hanım olmalısınız
Bu yorumunuza katılmıyorum tam aksine eğitim düzeyi maddi geliri düşük semtlerde boşanma daha az dayakta yeseler aldatılsalarda hatta üstlerine kuma bile gelse malesef çaresizlikten kadınlar katlanıyor."...çok şükür ölçüp tartma irademiz var tavsiyeleri alıp değerlendirmek zaten bir çok konuda hedef"
malesef ülkemiz insanını tanımamışsınız.
Çok saf kadınlarımız var.
Başkasının her dediğine inanan, güvenen, başkasının ağzıyla iş yapan insanlarımız var.
Medya okur yazarlığı bizde tam oturmamış.
Boşanmalar o nedenle daha çok varoş semtlerde oluyor.
Neden? Elinde akıllı telefon, burada yazdıklarından belli zaten. TV'de izledikleri programlar da belli. Sonra en küçük bir tartışmayı boşanma nedeni olarak görüyorlar. Sorunu büyütüyorlar. Sorun yoksa icat ediyorlar.
Şurada açılan başlıkları iyi eğitim almş kadınlar açmaz. Onların kendisi zaten sorun yaşamıyor veya yaşasa bile uygun bir çözüm yolu buluyor. Ve iyi eğitim almış kadınlar zaten gelip buradakilere bir şey danışmaz...
Acilen psikolojik destek şart bak gerçekten diyorum, okurken sana üzülüyorumOkuyorsun, alıntı bile yapıyorsun ama işe yaramıyor. Dedim ya sen ve senin gibilere işlemez... Sizle eğitilmez, aydınlatılmaz, umutsuz vakasınız... Kendi bataklığınızda debelenip durun...
Ya bir şey diyeceğim. Üyelik alıp koşa koşa konu açmışsınız. Ön hazırlık falan da tamam. O zaman bu sizin ilk üyeliğiniz değil? Çünkü formata, konulara falan bayağı hakimsiniz. Bu öfkenin nedeni buradan aldığınız akılla boşanmış olmanız mı?
Çünkü az önce insanların kendi aklı ve iradesi var yazdığım mesajı beğenmemişsiniz. Akla ve iradeye inanmayan biri pek ala burada gaza gelip boşanabilir.
Geniş zamanda mı birisi bizi aydınlatmıyor yoksa bir başkasının uğraşlarına rağmen aydınlanma becerimiz mi yok? İkinci seçenek için "aydınlatılamaz" daha hoş sanki. Hayır bu Türkçe bir avukata yakışıyor mu? Konu sahibi ne demeye çalışıyor? Babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi?aydınlatılmaz
Kesinlikle ilk cümlen çok doğru. Hiçbir şekilde hiçbir kadın için. Ben arkadaşlarım konusunda da verdiğim örnekte. Çok şükür yakınımda çevremde şiddet veya ihanet veya kabul edilemez bir durumla karşılaşmadığım için ilk yorumu yaparken o kabul edilmez hatalar hiç aklıma dahi gelmemişti aslında. Konu sahibinin alıntıladığı konularada hiç girip bakmadım.Evet benim bir konumda da aynı tabloyla karşılaştım evet boşanacak çok sebep var buradaki kadınların çoğu bende dahil kadınların küçük düşürülmesi ezik durumda bırakılması çaresiz bırakılması meselesine göz yumamıyor.
Benim tavsiyem tam olarak şu ciddiye alınacak yorum var dalga geçen yorumlar var hayatta tam olarak bu askinda etrafımızdaki herkesi ciddiye almıyoruz ki çok şükür ölçüp tartma irademiz var tavsiyeleri alıp değerlendirmek zaten bir çok konuda hedef
Konu sahibinin niyeti bence kötü değil ama anlattığı gibi bir kafaya sahip hiç kimse bunu da ciddiye almaz yorumlardan görülen o zaten konu dalga konusu olmuş
Valla bende bekliyorum kim çıkacak merak içindeyim çünküKazen abinin gelmesini bekliyorum ben.
Kesinlikle katılıyorumEğer evlatkokusu falan çıkarsa bu üye acilen psikiyatriste gitmesi gerekiyor
Normal bir ruh durumunda değil kendisi
Üzücü tabi
Sen mükemmel bir detaysın gece gece haykırdım.Devletin tahsis ettigi ücretsiz avukat bence
Biz bosattiriyoruz kabak buna patliyo
Bana daha çok örnek verdiği konudaki konu sahibi üyenin eşiymiş gibi geldi . Bir “Ühü ühü, ben ne güzel karımı bedava hizmetçi olarak kullanıyordum, üstelik de o eve para getiriyordu, istediğimde de dövüyordum. Ona boşan demişsiniz, bedava hizmetçimi, kum torbamı elimden aldınız mutlu musunuz?!!” demediği kalmış.Erkek üye değil bence, boşanmayı göze alamayan mutsuz birisi. Başka türlü biri içinde şiddet geçen bir konuya böyle tepki vermez, mümkün değil.