Burada aile yıkıcı ve boşanmayı teşvik edici bir grup var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben de ısrarla soruyorum ama şahsın derdi başka ya da bir kaç üyeyle galiba, ısrarla bazı yorumları görmezden geliyor.

Diyorum ya buraya aslinda "Oylo yopomoz bozoloyo" propagandasi yapmaya gelmis. Tipki "analarimiz neler cekerdi de giki cikmazdi" güzelleme yapanlar gibi. Sorry avukat hanim ben kadinlari ve cocuklari savunurum zor durumdaysalar eger. Burda erkeklere de hak verdigimiz oluyor. Ama aldatma, siddet ve istismarda no no!

Başlıkta belirttiğim türden sorumsuz, kendini bilmez, vicdansız kişilerin var olduğunu ve onların yaptığı yorumdan etkilenmemeleri gerektiğini birkaç kadına anlatabildiysem ne mutlu bana.

O acımasız, cıvık ve boş yorum yazan şahısların zaten bir şey anlamasını beklemiyorum. Onlar kendilerine bir hatırlatma yapıldığını bilsinler ve kendi bataklıklarının içinde debelenip dursunlar... Elbette korku içinde!...

Bu tehditin yasa da karşılığı nedir peki
Bu arkadaşlar sizden şikayetçi olsa

Su an altima biraktim korkudan Selimcim, o konuda müsterih ol

Avukat mısın doğruyu söyle hadi be kızmıcam bak

e aydınlatmıyorsunuz ama iyi kadınları. şiddet durumunda napsınlar???
siz gerçekten bir kaç üyeye kafayı takmış bir tipsiniz

Selimcim neden korkacağımızı da söylesen. Valla seni kırmayayım korkayım diyorum ama korkmam gereken şeyi bulamadığım için korkamıyorum. Allah rızası için söyle de ona göre korkayım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…