- 20 Eylül 2013
- 7.440
- 16.226
- 41
-
- Konu Sahibi AvukatSevim
Aynen. Yarin icabına bakarlar.Burada sana daha fazla prim vermeye gerek yok hanımlar hiç cevap vermeyin kalsın böylece burada
Romanlardan sonra biraz yazı dilini geliştirmişevlat kokusu gibi geldi bana. en son buraya saydirip gitmisti roman okumaya djkdsjksjd
ben de ısrarla soruyorum ama şahsın derdi başka ya da bir kaç üyeyle galiba, ısrarla bazı yorumları görmezden geliyor.
Ya dur biraz bir şey yapalım daha istişare ederim yarın gelir muneee durunnYarına kalmaz Mune gelir birazdanMune
Ben deli mıknatısıyım zatenKudrAlobar Bibibella accessdenied bu kişi özellikle size takık biri. Sizi seri olarak eksilemiş ve sizden başkasıyla muhatap olmuyor.
Beni de eksiledi beni deeee, unutmayın beni , bana da takık olsuuuunKudrAlobar Bibibella accessdenied bu kişi özellikle size takık biri. Sizi seri olarak eksilemiş ve sizden başkasıyla muhatap olmuyor.
Bu tehditin yasa da karşılığı nedir pekiBaşlıkta belirttiğim türden sorumsuz, kendini bilmez, vicdansız kişilerin var olduğunu ve onların yaptığı yorumdan etkilenmemeleri gerektiğini birkaç kadına anlatabildiysem ne mutlu bana.
O acımasız, cıvık ve boş yorum yazan şahısların zaten bir şey anlamasını beklemiyorum. Onlar kendilerine bir hatırlatma yapıldığını bilsinler ve kendi bataklıklarının içinde debelenip dursunlar... Elbette korku içinde!...
Su an altima biraktim korkudan Selimcim, o konuda müsterih olBaşlıkta belirttiğim türden sorumsuz, kendini bilmez, vicdansız kişilerin var olduğunu ve onların yaptığı yorumdan etkilenmemeleri gerektiğini birkaç kadına anlatabildiysem ne mutlu bana.
O acımasız, cıvık ve boş yorum yazan şahısların zaten bir şey anlamasını beklemiyorum. Onlar kendilerine bir hatırlatma yapıldığını bilsinler ve kendi bataklıklarının içinde debelenip dursunlar... Elbette korku içinde!...
Avukat mısın doğruyu söyle hadi be kızmıcam bakBaşlıkta belirttiğim türden sorumsuz, kendini bilmez, vicdansız kişilerin var olduğunu ve onların yaptığı yorumdan etkilenmemeleri gerektiğini birkaç kadına anlatabildiysem ne mutlu bana.
Yasayi bilmem de annesi telefonunu elinden alir.Bu tehditin yasa da karşılığı nedir peki
Bu arkadaşlar sizden şikayetçi olsa
Başlıkta belirttiğim türden sorumsuz, kendini bilmez, vicdansız kişilerin var olduğunu ve onların yaptığı yorumdan etkilenmemeleri gerektiğini birkaç kadına anlatabildiysem ne mutlu bana.
Selimcim neden korkacağımızı da söylesen. Valla seni kırmayayım korkayım diyorum ama korkmam gereken şeyi bulamadığım için korkamıyorum. Allah rızası için söyle de ona göre korkayım.Başlıkta belirttiğim türden sorumsuz, kendini bilmez, vicdansız kişilerin var olduğunu ve onların yaptığı yorumdan etkilenmemeleri gerektiğini birkaç kadına anlatabildiysem ne mutlu bana.
Kk da kocalarından ilgi gormeyen insan yerine koyulmayan ve dayak yiyenler beni hiç sevemedi niye bende anlamıyorum bir miktar incindimKudrAlobar Bibibella accessdenied bu kişi özellikle size takık biri. Sizi seri olarak eksilemiş ve sizden başkasıyla muhatap olmuyor.
Nolur korktum desen, sevaptir,Selimcim neden korkacağımızı da söylesen. Valla seni kırmayayım korkayım diyorum ama korkmam gereken şeyi bulamadığım için korkamıyorum. Allah rızası için söyle de ona göre korkayım.