Burada aile yıkıcı ve boşanmayı teşvik edici bir grup var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aaa bu o muuu hahashsjsh tamam simdi oldu

Onlar için değmez elbette. Ben aileler için, iyi kadınlar için ve en önemlisi anne ve babasından ayrı yaşayan çocukların acı çekmemesi için bu zalimlere bir hatırlatma yapmak istedim.

Anne babaları ayrıldılarsa ayrılmaları gerektiği için ayrılmışlardır. Kimse başkasının lafıyla boşanmaz.
Bir forumdaki 20 kadının boşan demesiyle boşanacak biri varsa da bu yaşa kadar iyi hayatta kalmış yani ne diyelim...

ilgili devlet kurumuna selamımı söyleyin.
Evlilik içinde şiddet varsa, o evde büyüyen çocuk da istismar ediliyor demektir.

Size göre çocugun ‘parçalanmış aile çocugu’ olması daha korkunç gelebilir.
Bana annesinin dayak yediğini görerek ve bilerek buyuyen çocuk daha korkunç geliyor.

Herkes burada kendi fikrini söylüyor, hayat tecrübelerimiz, bakış açılarımız farklı. Siz evliliğin kurtarılması üzerine yazabilirsiniz eğer mantığınız bunu alıyorsa.
ama insanları bu şekilde tehdit etmeye çalışmak haddinizi aşmaktır.

Büyük sorunlarda tabiki boşanılmalı. Huzursuz bir yuvada çocuk büyütmek kadar kötü birşey olamaz. İki insan anlaşamıyorsa tabiki boşanılır evlenmek kadar boşanmakta doğaldır. Sadece birkaç birkaç yerde şöyle bişeye denk geldim. Mesela diyorum; şuraya gidecektim eşim benimle gelmedi... -boşan. Gibi gibi basit konular demek istediğim. Tabi örneği şuan ben yaptım ama böyle birşeye benzer şeyler görmesem bunu düşünmezdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…