- 27 Mart 2017
- 9.509
- 48.093
-
- Konu Sahibi AvukatSevim
aaa bu o muuu hahashsjsh tamam simdi olduNickimi Avukat Sevim koyayım da korksunlar. Bakın biz burda kürtaj yapiyezz bak seni içeri aldırırım 155 i ararınnnmm....
Neyse avukat sevim hanımcım burda beyan esas alınır. Konuyu açan insanlar isterlerse yaşadıklarının tam tersi, uydurma şekillerde konu açıp kocalarını yersinler.
Konusuna yorum yapan insan için bunun doğru olup, olmadığını araştırmak zorunlu değildir ki?
Konu içerisinde geçenlere göre öneri yapar, geçer.
Burda boşan diyenler (me) en nihai kararı veren kişiler değil ki?
Boşan diyor olmamız size neden battı?
Neden battığını söyleyeyim avukat sevim hanımcım muhtemelen bu sitede bolca vakit geçirmiş, daha önce leş eşinizle olan problemlerinizle ilgili konular açmış gelen boşan önerilerini de totonuz yiyemediği için kaale alamamış ezik bir insansınız.
Aksini iddia eden çıkarsa muhtemelen sizin 350 üyeliğinizden biridir çünkü sizin türün en belirgin özelliği birden fazla üyelikle kendi yorum ve konularına müdahale etmektir.
Ayrıca boşanmak dünyadaki en doğal şeylerden biriyken birine boşan dedi diye nerdeyse şeytan muamelesi yapmanız sizin eğitiminiz hakkında çok kesin ipuçları veriyor.
Örnek olarak gösterdiği konuda konu sahibi şiddet, hakaret, yıllardır ayrı uyumadan bahsetmiş.
Avukat Sevim Hanım bunları görmezden gelip boşan diyenlere kabarmış Hahahahahaha...
Kocayı dinlemek gerekiyormuş sanki burası mahkeme ve şiddet gösteren o leş kocanın ama bana "karılık" yapmıyordu minvalinde ki savunmasını dinlemeden boşan yazamazmışız.
Çünkü avukat sevim hanım gibiler için hemcinsinin yediği dayak, hakaret, psikolojik baskı evlilik gibi kutsal bir birlikteliği yıkmamalı...
Avukat Sevim hanım gibilere göre biri buraya gelip tecavüze uğradım diye konu açarsa o tecavüzcüye herhangi bir yorum yapılmamalı önce gidip onu da dinlemek gerekli, dinlemeliyiz ki "o da kırıtmasaydı, açık giyinmeseydi" gibi savunmaları duyabilelim.
Sizinki gibi düşük zekaya sahip bir yaşam formu avukat olabildiyse ben diplomamı çöpe atmaya hazırım derdim şayet Türkiye'de yaşamıyor olsaydık ama maalesef diyemiyorum çünkü siz gibi yarım akıllılar meslek, statü farketmeksizin her yerdeler.
Türkiye de avukatların en önemli ekmek kapılarından biri olan boşanmaya bu kadar karşı olup gidip avukat olmakta ayrı komik...
Avukat olmak günah kuzum sal mesleği kocana zevce ol hem maneviyatını güçlü tutarsın. (sadece öneri)
Bol bol Roman oku burda herkese boşan yazan İlluminaticileri de görmezsin hem
Onlar için değmez elbette. Ben aileler için, iyi kadınlar için ve en önemlisi anne ve babasından ayrı yaşayan çocukların acı çekmemesi için bu zalimlere bir hatırlatma yapmak istedim.
Bu tespiti yapmam ve böyle bir cümle kurmam kolay olmadı. Daha önceleri aynı şeyi başkasından duyduğumda sert tepki verir, "abartma, komplo teorisi üretme, saçmalama" derdim.
Ancak zaman geçtikçe gördüm ki, burada aileleri yıkmaya çalışan, kadınların boşanmasını teşvik eden bir grup insan var.
Bunu neden yapıyorlar, bilemiyorum. Belki psikolojik sorunları olduğu için, belki bir intikam, belki bilinçli, belki bilinçsiz.... Ama böyle bir grup var. Organize bir grup olmayabilir. Ancak bilerek veya bilmeyerek boşanmayı özendiriyorlar.
Çocukların acı çekmesine, anne ve babasız kalmasına neden oluyorlar... En küçük sorunu bile abartıp, kadınların kocaları ile aralarının açılmasına, sorunun daha da büyümesine, şiddete ve cinayete neden oluyorlar. Aptalca ve cesurca, uzman olmadıkları ve tam bilmedikleri bir olaya karışıyorlar.
Evet... Bir kadın geliyor burada size ailesi ile ilgili bir sorundan bahsediyor. Biliyor ki kendisine burada cesaret verecek kişiler hazır bekliyor... Sadece kendi açısından anlatıyor. Tam anlatmıyor. Kocasını dinlemiyorsunuz... Eksik ve yalan yanlış bilgilerle karar verip, hemen "boşan" diyorsunuz... Sonrasında neler olduğu sizin umurunuzda değil...
ÖRNEK:
Eşimi bir yabancı gibi görmeye başladım
3 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var. Evliliğim başından beri biraz sıkıntılı. Eşimin çoğu huyunu evlendikten sonra öğrendim. Çok boş konuşur mesela. Canı sıkılır gıcık etmek için boş boş konuşur. Ablamin ağzının kenarında peynir kalmış küçücük ben söyledim silsin diye yemekte hemen ablama iyy...www.kadinlarkulubu.com
"Eşimi bir yabancı gibi görmeye başladım" diye konu açmış ve sadece kendi açısından sorunları anlatmış. Kocasını dinlediniz mi? Kadında ne gibi sorunlar var, biliyor musnuz? Hayır!.. Ama uzman gibi hemen aile işine karışıp "Boşan" diyebiliyorsunuz.
"3 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var." demiş kadın. 2 yaşındaki bir çocuğun yuvasını dağıtırken hiç mi vicdanınız sızlamıyor? Eğer burada bazı kişilerin sorumsuzca aileler üzerindeki tahribatı devam edecek olursa, onlar kendilerine hakim olamıyorsa, onlara hakim olacak bir devlet kurumu vardır!.. Burada bazı kişiler, tv üzerinden aileleri tahrip etmeye çalışan programcılar gibi çalışıyor...
Örnek verdiğim konuya 3 dk sonra boşayıcı takımdan biri hemen yazmış:
"Boşanmak gibi bir seçenek var biliyorsunuz değil mi?"
Eşimi bir yabancı gibi görmeye başladım
3 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var. Evliliğim başından beri biraz sıkıntılı. Eşimin çoğu huyunu evlendikten sonra öğrendim. Çok boş konuşur mesela. Canı sıkılır gıcık etmek için boş boş konuşur. Ablamin ağzının kenarında peynir kalmış küçücük ben söyledim silsin diye yemekte hemen ablama iyy...www.kadinlarkulubu.com
3 dk içinde nasıl okudun ve hüküm verdin? Başlığı açan kişinin de normal biri olmadığı ilerleyen mesajlarında anlaşılıyor. Sadece bu konu için kullandığı başlık bile kendisinde de büyük problemler olduğunu gösteriyor... Ama burada bazı üyler hemen hüküm veriyor!..
Sonrasında gelen boşandırıcı yorumların ise haddi hesabı yok. Olayı tam bilmeden, kocasını dinlemeden, siz nasıl bir aile için boşanma tavsiyesi verebiliyorsunuz? Nasıl bir aile içi bir olaya pis burnunuzu sokabiliyorsunuz? Siz mutsuz iseniz, tüm çocuklar ve kadınlar mutsuz mu olmalı?
Bu sadece bir örnek. Burada böyle yüzlerce örnek olay var. Ve bu boşandırıcı üyeler belli başlı kişiler...
Aileye saldıranlara, kadınlara boşanmaya özendirenlere tavsiyem, kendinize hakim olun!.. Olamıyorsanız devletin ilgili kurumları size hakim olur!
Kahvemi püskürttüm. Orantısız espri yapıyorsunuz olmuyor ama.Bugünki boşandırma kotamı dolduramadım Allah rızası için biriniz bosanın ya
Bence daha kolay seyler sor, mesela 3 le 5 i toplasinBen bir şeyi merak ettim bıyıklar terlemeye başladı mı hani?
Dudakla burun arasında kaç tüy çıkıyor tüy mü yoksa sert biçimde mi çıkıyor oradaki kıllar
devletin ilgili kurumları trollere bakıyor bu arada
Kim kim yani hangisi o kadar çok var kiaaa bu o muuu hahashsjsh tamam simdi oldu
Büyük sorunlarda tabiki boşanılmalı. Huzursuz bir yuvada çocuk büyütmek kadar kötü birşey olamaz. İki insan anlaşamıyorsa tabiki boşanılır evlenmek kadar boşanmakta doğaldır. Sadece birkaç birkaç yerde şöyle bişeye denk geldim. Mesela diyorum; şuraya gidecektim eşim benimle gelmedi... -boşan. Gibi gibi basit konular demek istediğim. Tabi örneği şuan ben yaptım ama böyle birşeye benzer şeyler görmesem bunu düşünmezdimKatılıyorum bariz sebepler varsa zaten konuyu açan kişide bunun farkındadır sadece teşvik bekliyordur bu sebepten açmıştır konuyu o zaman boşanmak için yol göstermek boşanmış kişilerin tavsiye vermesi kadar doğal bir durum yok amaa öyle konular var ki boşanmaya karar vermiş kişiye çocuk sorgulaması yapma linç etme eğiliminde olan çok insan var
Dünyaya gelmiş çocukları sorgulamak bence kimsenin haddi değil.
Ben de buna değinmek istedim
O nasıl oluyormuş suç mu aman AllahımOlamıyorsanız devletin ilgili kurumları size hakim olur!
evlat kokusu gibi geldi bana. en son buraya saydirip gitmisti roman okumaya djkdsjksjdKim kim yani hangisi o kadar çok var ki
Ay ama cok egleniyodukBurada sana daha fazla prim vermeye gerek yok hanımlar hiç cevap vermeyin kalsın böylece burada
Bilmem kim olduğunu ama kafalar, eziklik, zihniyet aynı çöplük işteaaa bu o muuu hahashsjsh tamam simdi oldu
Eğlenicez de bunun yüzünden ban yemeyelim olan bize olur bu da bir sürü kadını susturdum deyip sevinirAy ama cok egleniyodukjsjsjsjjs
Üzülme kız , senin için bi kez daha boşanırım. Tabii öncelikle bir koca adayı bulmalıyımBugünki boşandırma kotamı dolduramadım Allah rızası için biriniz bosanın ya