- 3 Nisan 2014
- 36.192
- 147.617
- 798
- Konu Sahibi AvukatSevim
-
Onlar için değmez elbette. Ben aileler için, iyi kadınlar için ve en önemlisi anne ve babasından ayrı yaşayan çocukların acı çekmemesi için bu zalimlere bir hatırlatma yapmak istedim.
Noldu benim yorumuma cevap yazmadın sonraki yorumlara maşallahın var amaSeni çözdüğüm için iyice dağıttın. Kork!..
İster toma hayal et, ister koç başı...
Btd yazın. Bosanma tavsiyesi degildiryatırım dolar konusanlar bıle ytd dıye yazıyor buradakı hayatlar hakkında yorum yaparken kısılerı uyarmıyorsunuz demıs
tamam canım sen ıste yeter
btv yazıcam bundan sonra ( bır tavsıyem var ) bosan.
Anneleri babalarının şiddetine maruz kalırken o çocukların psikolojisi ne olacak?Bunu da düşündün mü?Onlar için değmez elbette. Ben aileler için, iyi kadınlar için ve en önemlisi anne ve babasından ayrı yaşayan çocukların acı çekmemesi için bu zalimlere bir hatırlatma yapmak istedim.
Onlar için değmez elbette. Ben aileler için, iyi kadınlar için ve en önemlisi anne ve babasından ayrı yaşayan çocukların acı çekmemesi için bu zalimlere bir hatırlatma yapmak istedim.
ytd falan yazmış bence de ekşiboy.bence ekşi sözlük delikanlısı
Misafir olduğu doğrudur sanırım sadeceBen de kullanıcı adınızı görünce, foruma misafir aldigimiz uzmanlardan birisiniz, faydalanacagimiz bir konuda mesaj yazdınız sandım...
Ooo ses seda yoksa daha tehlikeli. Bordo berelidir onlar.A AvukatSevim selimcim hala gelmedi toma, bi arayıp sorsana nerde kalmışlar.
ben de ısrarla soruyorum ama şahsın derdi başka ya da bir kaç üyeyle galiba, ısrarla bazı yorumları görmezden geliyor.Anneleri babalarının şiddetine maruz kalırken o çocukların psikolojisi ne olacak?Bunu da düşündün mü?
Yavaş gel, böyle ithamlarda bulunamazsın. İşi gereksiz doğru kaydırma haddini bil, çarkın dişlisiBuradaki yorumların çoğu buna benziyor ve bu yorum bir erkeğe ait. Bu tip cıvık esprileri genelde çok maklube kaşıklayan kişiler yapıyor.
Birazdan 3 hayırla uğurlıyacagız ins.Misafir olduğu doğrudur sanırım sadece
Bence degil. Yöneticilerimiz, böyle bir konu acmaniza musaade etmez, kurallara aykırı.Düşündüklerinizin büyük kısmı doğru.
Biz de uğurlanmayalım da göz göre göreBirazdan 3 hayırla uğurlıyacagız ins.
annesını dayak yerken goren cocugun acısı bosanmıs aılelerın cocuklarında yokOnlar için değmez elbette. Ben aileler için, iyi kadınlar için ve en önemlisi anne ve babasından ayrı yaşayan çocukların acı çekmemesi için bu zalimlere bir hatırlatma yapmak istedim.
Bilinçli veya bilinçsiz, ama böyle kişiler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?