Burada aile yıkıcı ve boşanmayı teşvik edici bir grup var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne kadar da profesyonelliğe tezat söylemler bunlar.
Yakıştıramadım

Owww bi titreme geldi bana

Bence doğru söylüyorsunuz,aynı konuyu okurken aklımdan geçti,şimdi yorumlarda boşan, boşan yazacaklardir.diye
Çünkü özellikle öyle yazlarin bir tane büyük ya da halledemedikleri sorun yok,tek boşanması gereken sıkıntılarını buraya yazanlar.onlar saklayinca mükemmel karıkoca oluyorlar.
Anlatamadığı sürece her karikoca mükemmel.
Burası Türkiye,ne kadar kırılan kol var yen içinde!!!

Ayyy lütfen siz gidin kadına şiddet haberlerinin altına "Allah bilir ne yaptı da şiddeti haketti", tecavüz haberlerinin altına "O saatte orada ne işi varmış" gibi yorumlar yapın. Ya da gidin o leş zihniyetinizi gömün, fazla koku yapıyor.

Selimciğim şimdi aşırı korktum klavyeden b,o,ş,a,n harfleri nasıl yok edilir ona bakıyorum internetten

Bro, bu yorumumda neyi begenemedin. Kadinlarin ve cocuklarin tarafini tuttugum icin mi? Eh zorunuza gider tabi köle olmak istemeyen kadinlar cogaldikca. Yuva dagitan erkeklere de bir cift lafin olsun avukat hanim

Ama ben karıkoca mükemmelim gerçekten tüh ya özür dilerim mükemmel olmayız bidaha

Benze konuları incelerseniz, hiç detayı okumadan, incelemeden direkt "boşan" yazanlar var.
3 dk sonra yazmış yaa...
Hazır bekliyorlar... Dedim ya, var bi sorunları.
"Boşan" yazdıkça rahatlıyorlar.

Evet benim bir konumda da aynı tabloyla karşılaştım evet boşanacak çok sebep var buradaki kadınların çoğu bende dahil kadınların küçük düşürülmesi ezik durumda bırakılması çaresiz bırakılması meselesine göz yumamıyor.
Benim tavsiyem tam olarak şu ciddiye alınacak yorum var dalga geçen yorumlar var hayatta tam olarak bu askinda etrafımızdaki herkesi ciddiye almıyoruz ki çok şükür ölçüp tartma irademiz var tavsiyeleri alıp değerlendirmek zaten bir çok konuda hedef
Konu sahibinin niyeti bence kötü değil ama anlattığı gibi bir kafaya sahip hiç kimse bunu da ciddiye almaz yorumlardan görülen o zaten konu dalga konusu olmuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…