- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.153
-
- Konu Sahibi AvukatSevim
Ne kadar da profesyonelliğe tezat söylemler bunlar.Başlıkta belirttiğim türden sorumsuz, kendini bilmez, vicdansız kişilerin var olduğunu ve onların yaptığı yorumdan etkilenmemeleri gerektiğini birkaç kadına anlatabildiysem ne mutlu bana.
O acımasız, cıvık ve boş yorum yazan şahısların zaten bir şey anlamasını beklemiyorum. Onlar kendilerine bir hatırlatma yapıldığını bilsinler ve kendi bataklıklarının içinde debelenip dursunlar... Elbette korku içinde!...
Olabilir miyiz acaba? Beni aleni tehdit etti aslında. Gerçek bir avukata soralım hemen.Bu tehditin yasa da karşılığı nedir peki
Bu arkadaşlar sizden şikayetçi olsa
Owww bi titreme geldi banaBaşlıkta belirttiğim türden sorumsuz, kendini bilmez, vicdansız kişilerin var olduğunu ve onların yaptığı yorumdan etkilenmemeleri gerektiğini birkaç kadına anlatabildiysem ne mutlu bana.
O acımasız, cıvık ve boş yorum yazan şahısların zaten bir şey anlamasını beklemiyorum. Onlar kendilerine bir hatırlatma yapıldığını bilsinler ve kendi bataklıklarının içinde debelenip dursunlar... Elbette korku içinde!...
Evet olabilirsiniz elbetteOlabilir miyiz acaba? Beni aleni tehdit etti aslında. Gerçek bir avukata soralım hemen.
Ayyy lütfen siz gidin kadına şiddet haberlerinin altına "Allah bilir ne yaptı da şiddeti haketti", tecavüz haberlerinin altına "O saatte orada ne işi varmış" gibi yorumlar yapın. Ya da gidin o leş zihniyetinizi gömün, fazla koku yapıyor.Başlıkta belirttiğim türden sorumsuz, kendini bilmez, vicdansız kişilerin var olduğunu ve onların yaptığı yorumdan etkilenmemeleri gerektiğini birkaç kadına anlatabildiysem ne mutlu bana.
Bunu ben yazmadan da sık sık yapıyordun zaten.Su an altima biraktim korkudan Selimcim, o konuda müsterih ol
Selimciğim şimdi aşırı korktum klavyeden b,o,ş,a,n harfleri nasıl yok edilir ona bakıyorum internettenBaşlıkta belirttiğim türden sorumsuz, kendini bilmez, vicdansız kişilerin var olduğunu ve onların yaptığı yorumdan etkilenmemeleri gerektiğini birkaç kadına anlatabildiysem ne mutlu bana.
Seni çözdüğüm için iyice dağıttın. Kork!..
İster toma hayal et, ister koç başı...
Diyorum ya buraya aslinda "Oylo yopomoz bozoloyo" propagandasi yapmaya gelmis. Tipki "analarimiz neler cekerdi de giki cikmazdi" güzelleme yapanlar gibi. Sorry avukat hanim ben kadinlari ve cocuklari savunurum zor durumdaysalar eger. Burda erkeklere de hak verdigimiz oluyor. Ama aldatma, siddet ve istismarda no no!
Ama ben karıkoca mükemmelim gerçekten tüh ya özür dilerim mükemmel olmayız bidahaBence doğru söylüyorsunuz,aynı konuyu okurken aklımdan geçti,şimdi yorumlarda boşan, boşan yazacaklardir.diye
Çünkü özellikle öyle yazlarin bir tane büyük ya da halledemedikleri sorun yok,tek boşanması gereken sıkıntılarını buraya yazanlar.onlar saklayinca mükemmel karıkoca oluyorlar.
Anlatamadığı sürece her karikoca mükemmel.
Burası Türkiye,ne kadar kırılan kol var yen içinde!!!
Avukat Selim 3 yas seviyesi espriler yapiyorduBunu ben yazmadan da sık sık yapıyordun zaten.
Benze konuları incelerseniz, hiç detayı okumadan, incelemeden direkt "boşan" yazanlar var.Bence doğru söylüyorsunuz,aynı konuyu okurken aklımdan geçti,şimdi yorumlarda boşan, boşan yazacaklardir.diye
Çünkü özellikle öyle yazlarin bir tane büyük ya da halledemedikleri sorun yok,tek boşanması gereken sıkıntılarını buraya yazanlar.onlar saklayinca mükemmel karıkoca oluyorlar.
Anlatamadığı sürece her karikoca mükemmel.
Burası Türkiye,ne kadar kırılan kol var yen içinde!!!
Avukatların itibarını zedelemeye yönelik söylemler içeriyor, ayrıca tehdit ve hakaret unsurları mevcutEstraven şekerim, bu mesajdan şikayetçi olalım mı?
Evet benim bir konumda da aynı tabloyla karşılaştım evet boşanacak çok sebep var buradaki kadınların çoğu bende dahil kadınların küçük düşürülmesi ezik durumda bırakılması çaresiz bırakılması meselesine göz yumamıyor.Büyük sorunlarda tabiki boşanılmalı. Huzursuz bir yuvada çocuk büyütmek kadar kötü birşey olamaz. İki insan anlaşamıyorsa tabiki boşanılır evlenmek kadar boşanmakta doğaldır. Sadece birkaç birkaç yerde şöyle bişeye denk geldim. Mesela diyorum; şuraya gidecektim eşim benimle gelmedi... -boşan. Gibi gibi basit konular demek istediğim. Tabi örneği şuan ben yaptım ama böyle birşeye benzer şeyler görmesem bunu düşünmezdim