Burada aile yıkıcı ve boşanmayı teşvik edici bir grup var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başlıkta belirttiğim türden sorumsuz, kendini bilmez, vicdansız kişilerin var olduğunu ve onların yaptığı yorumdan etkilenmemeleri gerektiğini birkaç kadına anlatabildiysem ne mutlu bana.

O acımasız, cıvık ve boş yorum yazan şahısların zaten bir şey anlamasını beklemiyorum. Onlar kendilerine bir hatırlatma yapıldığını bilsinler ve kendi bataklıklarının içinde debelenip dursunlar... Elbette korku içinde!...
Ne kadar da profesyonelliğe tezat söylemler bunlar.
Yakıştıramadım :duduk:

Başlıkta belirttiğim türden sorumsuz, kendini bilmez, vicdansız kişilerin var olduğunu ve onların yaptığı yorumdan etkilenmemeleri gerektiğini birkaç kadına anlatabildiysem ne mutlu bana.

O acımasız, cıvık ve boş yorum yazan şahısların zaten bir şey anlamasını beklemiyorum. Onlar kendilerine bir hatırlatma yapıldığını bilsinler ve kendi bataklıklarının içinde debelenip dursunlar... Elbette korku içinde!...
Owww bi titreme geldi bana :KK43:

Bence doğru söylüyorsunuz,aynı konuyu okurken aklımdan geçti,şimdi yorumlarda boşan, boşan yazacaklardir.diye😒
Çünkü özellikle öyle yazlarin bir tane büyük ya da halledemedikleri sorun yok,tek boşanması gereken sıkıntılarını buraya yazanlar.onlar saklayinca mükemmel karıkoca oluyorlar.
Anlatamadığı sürece her karikoca mükemmel.
Burası Türkiye,ne kadar kırılan kol var yen içinde!!!

Ayyy lütfen siz gidin kadına şiddet haberlerinin altına "Allah bilir ne yaptı da şiddeti haketti", tecavüz haberlerinin altına "O saatte orada ne işi varmış" gibi yorumlar yapın. Ya da gidin o leş zihniyetinizi gömün, fazla koku yapıyor.

Selimciğim şimdi aşırı korktum klavyeden b,o,ş,a,n harfleri nasıl yok edilir ona bakıyorum internetten

Diyorum ya buraya aslinda "Oylo yopomoz bozoloyo" propagandasi yapmaya gelmis. Tipki "analarimiz neler cekerdi de giki cikmazdi" güzelleme yapanlar gibi. Sorry avukat hanim ben kadinlari ve cocuklari savunurum zor durumdaysalar eger. Burda erkeklere de hak verdigimiz oluyor. Ama aldatma, siddet ve istismarda no no!

Bro, bu yorumumda neyi begenemedin. Kadinlarin ve cocuklarin tarafini tuttugum icin mi? Eh zorunuza gider tabi köle olmak istemeyen kadinlar cogaldikca. Yuva dagitan erkeklere de bir cift lafin olsun avukat hanim

Bence doğru söylüyorsunuz,aynı konuyu okurken aklımdan geçti,şimdi yorumlarda boşan, boşan yazacaklardir.diye😒
Çünkü özellikle öyle yazlarin bir tane büyük ya da halledemedikleri sorun yok,tek boşanması gereken sıkıntılarını buraya yazanlar.onlar saklayinca mükemmel karıkoca oluyorlar.
Ama ben karıkoca mükemmelim gerçekten tüh ya özür dilerim mükemmel olmayız bidaha :KK70:

Benze konuları incelerseniz, hiç detayı okumadan, incelemeden direkt "boşan" yazanlar var.
3 dk sonra yazmış yaa...
Hazır bekliyorlar... Dedim ya, var bi sorunları.
"Boşan" yazdıkça rahatlıyorlar.

Büyük sorunlarda tabiki boşanılmalı. Huzursuz bir yuvada çocuk büyütmek kadar kötü birşey olamaz. İki insan anlaşamıyorsa tabiki boşanılır evlenmek kadar boşanmakta doğaldır. Sadece birkaç birkaç yerde şöyle bişeye denk geldim. Mesela diyorum; şuraya gidecektim eşim benimle gelmedi... -boşan. Gibi gibi basit konular demek istediğim. Tabi örneği şuan ben yaptım ama böyle birşeye benzer şeyler görmesem bunu düşünmezdim 😒
Evet benim bir konumda da aynı tabloyla karşılaştım evet boşanacak çok sebep var buradaki kadınların çoğu bende dahil kadınların küçük düşürülmesi ezik durumda bırakılması çaresiz bırakılması meselesine göz yumamıyor.
Benim tavsiyem tam olarak şu ciddiye alınacak yorum var dalga geçen yorumlar var hayatta tam olarak bu askinda etrafımızdaki herkesi ciddiye almıyoruz ki çok şükür ölçüp tartma irademiz var tavsiyeleri alıp değerlendirmek zaten bir çok konuda hedef
Konu sahibinin niyeti bence kötü değil ama anlattığı gibi bir kafaya sahip hiç kimse bunu da ciddiye almaz yorumlardan görülen o zaten konu dalga konusu olmuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X