Burada aile yıkıcı ve boşanmayı teşvik edici bir grup var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olabilir miyiz acaba? Beni aleni tehdit etti aslında. Gerçek bir avukata soralım hemen.
Siber suçlarla mücadele şube müdürlüklerine şikayet edebilirsiniz direk nickinize bir tehdit varsa, okuyamadım tüm yorumları bilmiyorum o sebepten. 155 e iletmeniz yeterli sanırım

Benze konuları incelerseniz, hiç detayı okumadan, incelemeden direkt "boşan" yazanlar var.
3 dk sonra yazmış yaa...
Hazır bekliyorlar... Dedim ya, var bi sorunları.
"Boşan" yazdıkça rahatlıyorlar.
Hızlı okuyabiliyorum selimcim ne yapayım? Herkes senin gibi heceleyerek okumuyor.

Kadın şiddet görüyor, eşi rahatsız oluyorum diye aynı odada uyumuyor ne yapsın ömür boyu çeksin mi bunu?
Ciddi soruyorum.
6 yaşındaki kızım eşimle bir buçuk yıl önce tartıştığımızda sarf ettiğimiz bir cümleyi söyledi bugün. Çok üzülmüş. Ki biz sürekli tartışan Bir çift de değiliz.
Bir lafı bir buçuk yol unutmayan çocuklar sürekli hır gür şiddetin olduğu evlerde mi büyüsün? Adı da çocuklar için boşanmiyorum olsun.
Artık geçmemiz lazım bunları gerçekten.

Son düzenleme:

Aynı konuyu okurken mi?
Dayak yemiş kadın gerçekten halledilebilecek bir sorun mu olduğunu düşünüyorsunuz şiddetin?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…