- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- 6.356
- 30
-
- Konu Sahibi AvukatSevim
Siber suçlarla mücadele şube müdürlüklerine şikayet edebilirsiniz direk nickinize bir tehdit varsa, okuyamadım tüm yorumları bilmiyorum o sebepten. 155 e iletmeniz yeterli sanırımOlabilir miyiz acaba? Beni aleni tehdit etti aslında. Gerçek bir avukata soralım hemen.
Hızlı okuyabiliyorum selimcim ne yapayım? Herkes senin gibi heceleyerek okumuyor.Benze konuları incelerseniz, hiç detayı okumadan, incelemeden direkt "boşan" yazanlar var.
3 dk sonra yazmış yaa...
Hazır bekliyorlar... Dedim ya, var bi sorunları.
"Boşan" yazdıkça rahatlıyorlar.
Ama ben karıkoca mükemmelim gerçekten tüh ya özür dilerim mükemmel olmayız bb
Hangisi daha aleni tehdit, hangisi başka suçlara giriyor, aydınlatırlar bir gün...Olabilir miyiz acaba? Beni aleni tehdit etti aslında. Gerçek bir avukata soralım hemen.
Boşan yazıyorum ya ondan bence sizde boşanın mükemmel olmayan evliliklere savaş açtımNiye üzerinize alindiniz ki o zaman
Boşanma davalarına bakmıyor zaarPeki
kullanıcı ismiyle konu içeriğinin çelişkisi...
Kadın şiddet görüyor, eşi rahatsız oluyorum diye aynı odada uyumuyor ne yapsın ömür boyu çeksin mi bunu?Bence doğru söylüyorsunuz,aynı konuyu okurken aklımdan geçti,şimdi yorumlarda boşan, boşan yazacaklardir.diye
Çünkü özellikle öyle yazlarin bir tane büyük ya da halledemedikleri sorun yok,tek boşanması gereken sıkıntılarını buraya yazanlar.onlar saklayinca mükemmel karıkoca oluyorlar.
Anlatamadığı sürece her karikoca mükemmel.
Burası Türkiye,ne kadar kırılan kol var yen içinde!!!
Dur bakalım gerçek bir avukat gelsin aydınlanırız.Hangisi daha aleni tehdit, hangisi başka suçlara giriyor, aydınlatırlar bir gün...
Boşan boşan boşan hadi beni evimden aldırHangisi daha aleni tehdit, hangisi başka suçlara giriyor, aydınlatırlar bir gün...
Bence doğru söylüyorsunuz,aynı konuyu okurken aklımdan geçti,şimdi yorumlarda boşan, boşan yazacaklardir.diye
Çünkü özellikle öyle yazlarin bir tane büyük ya da halledemedikleri sorun yok,tek boşanması gereken sıkıntılarını buraya yazanlar.onlar saklayinca mükemmel karıkoca oluyorlar.
Anlatamadığı sürece her karikoca mükemmel.
Burası Türkiye,ne kadar kırılan kol var yen içinde!!!
Devletin tahsis ettigi ücretsiz avukat benceBoşanma davalarına bakmıyor zaar
Boşan yazıyorum ya ondan bence sizde boşanın mükemmel olmayan evliliklere savaş açtım
Halbuki kullanıcı adı ve ismi ne kadar da feminist bakış acısına sahip biri gibi hissettıryorBoşanma davalarına bakmıyor zaar
En küçük sorunu bile abartıp, kadınların kocaları ile aralarının açılmasına, sorunun daha da büyümesine, şiddete ve cinayete neden oluyorlar.
Sizce niyeti kötü değil mi? Gelmiş kadın cinayeti işleyen caniyi buradaki kadınlar üzerinden aklamaya çalışıyor.Konu sahibinin niyeti bence kötü değil
Geçmiş yıllarda aynı bu şekilde esip gürleyen biri daha olmuştu. Sonra iş ciddiye binince yönetime yalvarmalar olmuştu. Yanlış aklımda kalmadıysa. Üslup aynı gibiDur bakalım gerçek bir avukat gelsin aydınlanırız.