Bunu bana yapmış olamaz :(((

Oncelikle hayırlı akşamlar ... Ilk defa konu açıyorum onu da şimdi anlatacağım sıkıntıda n nasıl kurtulabilirim fikir almak için ... iki senelik bi ilişkim vardi çok da mutluyduk sevgilim Anadoluda küçük bi koyde büyümüş ailesine çok düşkün ... ikimizde doguda yaşıyoruz Doğu görevi. .. erkek arkadaşım burda yurt gibi bi yerde kalıyordu iki ay sonra eve çıktı neden çıktın dediğimde kavga ettim yurttan biriyle dedi on gün öncede bana evden cikcam hala oğlumun tayini buraya çıktı ev bulamadık bu eve oturcak bi ay sonra düğünü var dedi ben yeniden yurda geccem dedi tamam dedim... hala oğluna ev eşyası baktık birlikte neden kendileri bakmıyor dedim de biz secelim onlar zaten beğenir bana sen al ordan dediler dedi seçtik eşyalar geldi eve kızın ceyizide gelmiş bu ekmek almaya gitti Çeyiz lerin arasında bi buket çiçek kızın adına ayse diyelim benim erkek arkadaşımın adına da ahmet diyelim notta ayse ile Ahmet e mutluluklar yaziyodu cekmecesindede aysenin kimlik fotokopisi. .. evde duramadim dışarı attım kendimi kapıda karsilastik konuscaz dedim bana doğruyu söyle dedim senin mi bu eşyalar dedim hüngür hüngür ağlamaya başladı adam meğerse iki hafta sonra kendi düğünü varmış. .. sevmediği bi kızla zorla evlendiriyomus ailesi illa bu kız olcak diyom us ... kız için ölsun deyip durdu ama ben resmen yikildim hala bana aşık olduğunu beni istediğini soyluyo eşyaları bile bana sectirdi gerekçesi de o kızla eşya almak istememis yüzünü bile görmek istemiyomus iki sene boyunca beni kandirdi kıza da üzüldüm ama ben de üzüldüm çok seviyordum coook :KK43:(((

yuuuhhhh noluyor lan diyesim geldi
okuze bak sen yaaa esyalari da sana sectiriyoo bide kacccc bacim kaccc hayatini omrunu kurtar zorla evlencek olsa bile serefli onurlu bi adam olsa soylerdi demek ki hic biri yok onda
dogu gorevin bitti mi ne kadar var bence tayin iste sonra tekrar yaparsin dogu gorevini

yuuuhhhh noluyor lan diyesim geldi
okuze bak sen yaaa esyalari da sana sectiriyoo bide kacccc bacim kaccc hayatini omrunu kurtar zorla evlencek olsa bile serefli onurlu bi adam olsa soylerdi demek ki hic biri yok onda
dogu gorevin bitti mi ne kadar var bence tayin iste sonra tekrar yaparsin dogu gorevini
Bunun için tayin istemiyordum ben temmuz da isticem nasipse cnm iyiki varsınız ya o kadar iyi geldiniz ki hepiniz sagolun

Oncelikle hayırlı akşamlar ... Ilk defa konu açıyorum onu da şimdi anlatacağım sıkıntıda n nasıl kurtulabilirim fikir almak için ... iki senelik bi ilişkim vardi çok da mutluyduk sevgilim Anadoluda küçük bi koyde büyümüş ailesine çok düşkün ... ikimizde doguda yaşıyoruz Doğu görevi. .. erkek arkadaşım burda yurt gibi bi yerde kalıyordu iki ay sonra eve çıktı neden çıktın dediğimde kavga ettim yurttan biriyle dedi on gün öncede bana evden cikcam hala oğlumun tayini buraya çıktı ev bulamadık bu eve oturcak bi ay sonra düğünü var dedi ben yeniden yurda geccem dedi tamam dedim... hala oğluna ev eşyası baktık birlikte neden kendileri bakmıyor dedim de biz secelim onlar zaten beğenir bana sen al ordan dediler dedi seçtik eşyalar geldi eve kızın ceyizide gelmiş bu ekmek almaya gitti Çeyiz lerin arasında bi buket çiçek kızın adına ayse diyelim benim erkek arkadaşımın adına da ahmet diyelim notta ayse ile Ahmet e mutluluklar yaziyodu cekmecesindede aysenin kimlik fotokopisi. .. evde duramadim dışarı attım kendimi kapıda karsilastik konuscaz dedim bana doğruyu söyle dedim senin mi bu eşyalar dedim hüngür hüngür ağlamaya başladı adam meğerse iki hafta sonra kendi düğünü varmış. .. sevmediği bi kızla zorla evlendiriyomus ailesi illa bu kız olcak diyom us ... kız için ölsun deyip durdu ama ben resmen yikildim hala bana aşık olduğunu beni istediğini soyluyo eşyaları bile bana sectirdi gerekçesi de o kızla eşya almak istememis yüzünü bile görmek istemiyomus iki sene boyunca beni kandirdi kıza da üzüldüm ama ben de üzüldüm çok seviyordum coook :KK43:(((

Sevdiğin çok karaktersizmiş bee canım,
ne demek sana o eşyaları seçtirmek ..
Madem seni seviyor niye ailesine diretemiyor, işi gücü var ailesine ne muhtaçlığı var ki ..
Allah'a şükret ki evlenmeden, daha da ilerlemeden bazı şeyler sana göstermiş bu adamın gerçek yüzünü ..

oha şaka gibi. hatta 25 bölümlük pembe dizi gibi..
Allah yardımcın olsun canım..
o pisliği de ıslah etsin.. bi kızın günahına hakkına böyle girilmez..
ben de diğer kıza üzüldüm hakikaten. eminim bişeycikten haberi yoktur onun da.. yoksa kimse istenmediği bi evlilik yapmak istemez..
bütün suç sevdiğim dediğin karaktersizde..

şakamı bu ya şaka dimi bu nasıl bir küfür edicem tövbe yarabbim adammı o ya öyle sevginin ben taa... anladın ulan insna sevdiği kadına başkasıyla evlenecği evin eşyasını seçtirir mi be kalıbına tükürdüğüm bu nasıl adamlık bu nasıl insanlık bu nasıl vicdan bu nasıl allahsızlık delirdim ya.. nedir bu kayınvalideden çekilen ya buda anne değilmi benim anamda ana erkek kardeşim var arkadaş kardeşim bir kıza zarar versin onu ben yakarım önce o ana varya çok çeker bu dünyadada öbür dünyadada 1 hafta oldu söz attık anası yüzünden değmez seninki benden betermiş şükür halime..çok seviyorsa evlenmesin alnına siyah mı dayadılar tövbe ya..

kimse kimseyi zorla evlendiremez.
ne yardan ne serden geçmek istememiş.
kanma ona.

Kızı da gördüm kimlik fotokopisinde bundan on yaş küçük 17 yaşında kapali bi kız çok da güzel değil yine de üzüldüm yazık dedim ya ona da üzüldüm şerefsiz bide bana bi ihtiyacın bi sikintin olursa beni ara diyo söz ver diyo ilk isim numaramı degistirmek oldu .
böyle sessiz sakinmi kalacaksın.
ayy ben burdan nasıl öfkelendim anlatamam..
ayrılığı çok olası görüyorum lakin bu ayrılmak değil.
kandırdı seni duygularını kullandı kalbini kırdı vs vs vs..
bişeyler yapmalısın yada ben yapardım.

X