Bunu bana yapmış olamaz :(((

Aramadim birazdan nikahı kiyilacak benim için herşeyi göze aldiysa Hayır der demezse de bana onu unutmaktan başka çare kalmıyor Allah bu acıyı bi an once atlatmayi nasip etsin bana da :KK43: Rabbim olmasını istemiyorsa diyecek söz yok olacağı varsa nasipse olur zaten :KK43:(
nikaha kadar hayır diyemedi nikahtamı diyecek....

Hepsini gectimde hala oglu evleniyor mobilyalari biz secicez olayina inanip, nasil bide gidip secersiniz? Hicmi düsünmediniz bu nasil bi anormallik diye? Elin kizi niye kendi mobilyasini baskasina aldirtsin? Bu kadar kör olunursa kacinilmaz sonda böyle olur... Allah islah etsin...:KK14:

Yoo söylemeyecekti, yurda çıkacağını söylemiş işte. Adam zaten o hatunla evlenmiş yani nikah kıyılmış, geriye düğün kalmış ben size söyleyeyim. Yani kadın oraya yerleştikten sonra, beyimiz yurtta kaldığı yalanına devam edip konu sahibi ile görüşmeye devam edecekti bir şey yokmuş gibi.
Çok mantıklı, Allah beterinden saklasın ya daha ne kadar kötü olabilir bilmiyorum ama, bana yapılmış kadar canım yandı yani net abartısız

Kızlar bana bi yardım edin ...bugün yine aradı beni annesinin babasının kızın annesinin babasının numarasini verdi ara herseyi anlat hamileyim de bişeyler de kurtar beni diyo ne yapacağımı bilemiyorum yardım lütfen :KK43:(
Töbe töbe daha neler duycam,kutulunca nolcak senimi alcak:KK57:Yok canım senin hala umudun var,ben sana yukarda yapıcanı söyledim ara ama bunun için değil yani:KK34:

Ben tüm konuyu okumadim fakat konu içinde yanilmiyorsam adamin yasi 27-30 yaslarinda oldugu geçiyordu. Yani oglu için mobilya seçilcekse, hangi arada oglu oldu ki? Bu adam 10 yasindami baba oldu??

Bilemiyorum, konu bana pek gerçekçi gelmedi. Hani en gözü dönmüs, cahil bir kiz bile "sen yalandan hamile oldugunu sôyle ki beraber olalim" lafin üzerine halen nikahta hayir diyecegini umudunu beslemez. Yani sürekli olaylar oluyor, durmadan dram, yani kisacasi fake bir konu gibime geldi..

Ben tüm konuyu okumadim fakat konu içinde yanilmiyorsam adamin yasi 27-30 yaslarinda oldugu geçiyordu. Yani oglu için mobilya seçilcekse, hangi arada oglu oldu ki? Bu adam 10 yasindami baba oldu??

Bilemiyorum, konu bana pek gerçekçi gelmedi. Hani en gözü dönmüs, cahil bir kiz bile "sen yalandan hamile oldugunu sôyle ki beraber olalim" lafin üzerine halen nikahta hayir diyecegini umudunu beslemez. Yani sürekli olaylar oluyor, durmadan dram, yani kisacasi fake bir konu gibime geldi..

üstüme vazife değil de dayanamadım, adamın oğlu değil adamın halasının oğlu :KK70:

Oncelikle hayırlı akşamlar ... Ilk defa konu açıyorum onu da şimdi anlatacağım sıkıntıda n nasıl kurtulabilirim fikir almak için ... iki senelik bi ilişkim vardi çok da mutluyduk sevgilim Anadoluda küçük bi koyde büyümüş ailesine çok düşkün ... ikimizde doguda yaşıyoruz Doğu görevi. .. erkek arkadaşım burda yurt gibi bi yerde kalıyordu iki ay sonra eve çıktı neden çıktın dediğimde kavga ettim yurttan biriyle dedi on gün öncede bana evden cikcam hala oğlumun tayini buraya çıktı ev bulamadık bu eve oturcak bi ay sonra düğünü var dedi ben yeniden yurda geccem dedi tamam dedim... hala oğluna ev eşyası baktık birlikte neden kendileri bakmıyor dedim de biz secelim onlar zaten beğenir bana sen al ordan dediler dedi seçtik eşyalar geldi eve kızın ceyizide gelmiş bu ekmek almaya gitti Çeyiz lerin arasında bi buket çiçek kızın adına ayse diyelim benim erkek arkadaşımın adına da ahmet diyelim notta ayse ile Ahmet e mutluluklar yaziyodu cekmecesindede aysenin kimlik fotokopisi. .. evde duramadim dışarı attım kendimi kapıda karsilastik konuscaz dedim bana doğruyu söyle dedim senin mi bu eşyalar dedim hüngür hüngür ağlamaya başladı adam meğerse iki hafta sonra kendi düğünü varmış. .. sevmediği bi kızla zorla evlendiriyomus ailesi illa bu kız olcak diyom us ... kız için ölsun deyip durdu ama ben resmen yikildim hala bana aşık olduğunu beni istediğini soyluyo eşyaları bile bana sectirdi gerekçesi de o kızla eşya almak istememis yüzünü bile görmek istemiyomus iki sene boyunca beni kandirdi kıza da üzüldüm ama ben de üzüldüm çok seviyordum coook :KK43:(((
sana baştan yalan söylemiş. Neden anlatmadı durumu. Erkekler bu bahane arkasına çok saklanır. Bak yaşadıgım yer izmit uzun zamandir tanidiğim evli birinin eşine ihanetine şahit oldum.adam 6-7 yıllik evli bir de çocuk var eşi doktor kendisi iş adamı.savunma aynen şöyle--ben başkasını seviyordum annem.istemedi....yuhh gözün kör müydü almasaydın. Bunlar okumuş insanlar bi de. kimse bahaneler arkasına saklanmasın.

Istemiyorum demiş kaç kere dinlememisler illa olcak diyolarmis :KK43:

Saflğın bu derecesine öyle kızıyorum ki!!!!!!!

Annem babam beni şuradan zorla karşı markete götüremez ne demek bir de başkasıyla onlar istiyor diye evlenmek????

Siz böylesi adamı bir de nikahta hayır der diye bekliyorsunuz sonra size koşa koşa gelecek ve filmlerdeki gibi mutlu olacaksınız. SİZ 15 yasında falan mısınız? sevgilinizde 12 olmalı.

böyle karaktersiz bir adamı hala nasıl sevebiliyorsunuz? Geldiğinde yüzüne tükürelecek adamı nikahtan dönsün diye bekliyorsunuz hayret ya!!!!

Bir kadını da aldatıyor su an buna nasıl aracı oluyorsunuz?
o telefonu neden kapatıp başka hat edınmıyorsunuz? nikahtan sonra tekrar ararsa açın ha çok seviyorsunuz çünkü nasılmış düğünü detayları konusur aşkınızı yad edersiniz!!!!

Allah akıl fikir versin her şeyden önce!!!! hiç kimseyi de böyle karaktersiz adamların yolunu bekletecek hale sokmasın...

Höh diyorum başka da birşey demiyorum. Ben olsam o notu bulduktan sonra o eşyaları paramparça yapardım. Öylece hadi ben gidiyorum bitti bu ilişki demezdim yani. En azından bu adama böyle muamele. Bazı insanlar gerçekten hak ediyor ya. Yuh diyorum başka da birşey diyemiyorum. Şaşkınım çok.. Bu normal bir aldatılma değil ki, yüzüne bakmadan çek git.. Gerçekten şaşkınım.:KK57:

üstüme vazife değil de dayanamadım, adamın oğlu değil adamın halasının oğlu :KK70:

Hahahaha, bende onu halaaa olarak anlamistim, yani halen alamdik mobilyayi gibisine :KK70:

Ki yine halen mantik hatasi var. Yani konu sahibi buna nasil inanmis? Yani hangi kiz/kadin gidip mobiliyasini kuzenin kiz arkadasina seçtirecek? Hadi diyelim öyle, sen onlarin zevkini nasil bilebilirsin? Ben mesela asla öyle birsey yapmazdim, hem inanmazdim, hem saçmladiklarini düsünürdüm. Ben niye gidip elin mobilyasini seçip, kosturim?

Ki bide konu sahibi erkek arkadasi ile gidip bakmista, bu erkek arkadasin asil karisi begenmeyecekmi mobilyayi? Yani adam niye mobilyayi bide konu sahibine begendiriyor?

Bu konu benim için bastan asaga hep mantik hatasi ile dolu. :KK14:

Son düzenleme:
Aramadim birazdan nikahı kiyilacak benim için herşeyi göze aldiysa Hayır der demezse de bana onu unutmaktan başka çare kalmıyor Allah bu acıyı bi an once atlatmayi nasip etsin bana da :KK43: Rabbim olmasını istemiyorsa diyecek söz yok olacağı varsa nasipse olur zaten :KK43:(

Sonuç nedir?
Saatler geçmiş.
Bu arada "hamile olduğunu söyle" diyebilen bir adam ne kadar iğrenç bir adamdir.

Sizi sevdiğini de düşünmüyorum.
O kadından kurtulmak için seni kullanıyor.
Artık nasıl bir mecburiyetse, sizin ortalığı karıştırmanızdan çıkış yolu bulacak.
Parmağını kımıldatmadan...

Seviyorsa seçenek bellidir.

sana ne zaman haber vermeyi dusunuyomus peki? beyaz esya da baktiniz mi? samsung marka iyidir, memnun kalirlar.. tovbe ya! ailesi canavar, sevgilin pek bi masum dmi? sen yakalamasan soylemeyecekti bile..

Ses çıkmadıgına göre kıymış nikahı..

Böyle bir adamdan hamile oldugunuzu söylediniz diyelim olay ailenize kadar sıçradı size bu kadar şeyi yapan adam beni kurtar diyor ve siz onu düşünün kurtarıyorsunuz sonra size ohhh be iyi ki beni kurtardın ama seninle de evlenmem ben derse o zaman ne edeceksiniz ? Ailenize,etrafınıza ne diyeceksiniz ? Olaylar nasıl büyür tahmin bile edemezsiniz..Açıkçası böyle birşeyi benim kızım yapsa kahrolurdum ! Aklını başına devşir ve kaçarak uzaklaş

Ben seven insan her şekilde o nikahı yapmaz ve sevdiginin gözüne yaş koymaz diyenlerdenim.

Günaydın hatunlar ... bitti o iş evlendi ... zerre kilimi kipirdatmadim oturup düşünüp mantigima kulak verdim hiç kimse için annecigimi uzmeye değmez kaybeden ben değilim o oldu :KK66:

Bence bundan sonra da size ulasma yollarini kapatin. Bu adam rahat durmaz gibi.

X