İnsanın moralini durduk yere bozmak için varlar bence.
Neyse konu dışına çıkmayalım, bizde ban yicez şimdi.
canım seni göremiyoruz ki yorum yapalım bütün fotoları mozaik yapacağına gözlerine siyah bant yapsan veya kendi profilinde albüm aç bakalım sonra sil.
Teşekkür ederim canım.. Bantlar çıktıktan sonra da böyle düşünürsün umarım bu ödemli büyüklüğü çünkü:// fotoğraflarımı ekleyeceğim yarın akşamüstü..
katılıyorum düşüncenize. aynaya her baktığımda ilk odaklandığım burnumsa her resim çektirdiğmde yine burnuma bakıyorsam ben bu duyguyla yaşamak istemiyorum daha fazla. 30 yaşındayım ve son beş yıldır takmış durumdayım.
çok tşk ederim yok ben ankarada değilim dalamandayım bu forumda hep istanbul ve ankaradan başarılı doktorlar okudum 2 şehir de bana çok uzak ve oralarda beni götürecek ve yanımda duracak kimsem yok
izmir nispeten yakın ama izmirde yeni tekniklerle ameliyat eden var mı bilmiyorum
geçenlerde bu forumda birkaç resim gördüm kardeşimiz lise çağında sanırım ameliyattan sonra öyle güzel olmuş ki
üst çene hala uyuşuk dedi canım sıkıldı sonra baktım benim gibi burun ucu aşağı bakan ve gülünce daha da aşağı inen insanlarda bu aşağı düşmeye burun ve üst çene arasındaki kas sebep oluyormuş ameliyatta onu kesiyorlarmış okuyunca içim kalktı
istanbulda isimleri geçen doktorların sitelerine bakıyordum birisi bu kasları kesmeden şekillendirme tekniğiyle ilgili birşeyler yazmış
burun ameliyatı olduğumda mümkün olduğunca az kesme biçme dikme darbe istiyorum yani nazik bir ameliyat olsun
izmirdeki doktorların sitelerine baktım böyle ilginç yenilikler görmedim kesmeyse kesme biçmeyse biçme. konuya da uzağım korkuyorum tabi
Aynen bende katılıyorum kızlarr 28 yasındayım bende ve bnmde burnumun ucu gulerken dusuk normaldede dusuk :) sevmıyorumm barıs cakıra olmak ıstıyorum hayırlısı :)
canımm cok cok gecmıs olsun resımlerde ınanılmaz guzel grunuyo burnun :) kendını bsu bsuna uzdun var ya :) sen zaten yasını hc ama hc gstermıyosun tas gıbısın masallah burnuna uzulup drdun ama muhtesem olmus :))
suan bendede bant var canım odemler daha cabuk ınıyo bant olunca :) aynen bendede bı hafta durucak :)
gozun alısınca aynanın karssından ayrılamıcaksın canım emın olablırsın :)
harıka olmusss muhtesemmm :)canım seni göremiyoruz ki yorum yapalım bütün fotoları mozaik yapacağına gözlerine siyah bant yapsan veya kendi profilinde albüm aç bakalım sonra sil.
kararını verdiysen heleki istanbuldaysan hiç düşünme:) bende bayramdan sonra olacağım inşallah ama benim doktor seçimimde sıkıntı var işte
istanbuldayım evet de fıyatlar pahalı 7500 lırayaaa nasıl verecegım kredımde var :) neden dr secımınde sıkıntı var cnm ?
ooo ınanmıyorumm o radakı kasalrı mı kesıyorlarmıssbarıs cakırda boyle bır teknık kullanıyormudur acabaa bnmde guluce asagıya dusuyorr
harıka olmusss muhtesemmm :)
kızlar bende buraya yenı uye oldum burun amelıyatı olmak ıstıyorummm :) önerılerınızı beklıyorummm öpucukler:)
istanbuldayım evet de fıyatlar pahalı 7500 lırayaaa nasıl verecegım kredımde var :) neden dr secımınde sıkıntı var cnm ?
istanbulda araştırma hastanelerindede bulabilirsin. ben denizlideyim ve sayılı burda doktorlar. gideceğim doktorun üç hastasına ulaşabildim sadece. bu sayı referans için yeterlimi bilemiyorum. araştırma hastanesinde doktor.başka şehirde olmak da bana çok zor ve sıkıntı geliyor.bilemiyorum çok istiyorum ama dediğim gibi doktor konusunda karar veremedim.
ben denizlide olsam izmiri tercih ederdim ankara istanbul falan bize zor
nerde kalcaz kim götürecek ameliyat sonrası kontroller falan var zor
benim bu yaşadığım yerde bile 4 estetik cerrah varmış hiç bilmiyordum ama sanırım izmirde olurum ben
canım izmiri ve antalya yıda takip ediyorum ama orda bulduğum doktorlar hakkındada olumsuz yorumlar duyuyorum daha doğrusu burnum şöyle oldu böyle oldu bitarafı yamuk şurası şiş burası böyle şeklinde. dolayısıyla birazda şans işi olduğuna inanıyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?