Bunları okumadan sakın ameliyat olmayın!!

limoncuk ve evhamlı ben yokken beni koruduğunuz için teşekkür ederim.. Arkadaşın isyan edesi gelmiş herhalde, asla onun anladığı tarzda birşey kastetmemiştim çünkü. Neyse ki editörler ilgilenmişler, üstünde durmaya değmez.

Ayrıca kızlar, hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.. Öyle bir bunalımdaydım okudukça daha iyi hissediyorum artık.. Yalnız hissettiğim için olması gerekenden daha yoğun hissediyorum duygularımı.. İlaç gibi geldiniz bana sağolun..

Teşekkür ederim canım.. Bantlar çıktıktan sonra da böyle düşünürsün umarım bu ödemli büyüklüğü çünkü:// fotoğraflarımı ekleyeceğim yarın akşamüstü..

cnm ben şahsen burnunu begendim bi sorun göremiyorum :) bence yüzünede yakışmış. sağlıkla mutlulukla kullan

Aynen bende katılıyorum kızlarr 28 yasındayım bende ve bnmde burnumun ucu gulerken dusuk normaldede dusuk :) sevmıyorumm barıs cakıra olmak ıstıyorum hayırlısı :)

ooo ınanmıyorumm o radakı kasalrı mı kesıyorlarmıss barıs cakırda boyle bır teknık kullanıyormudur acabaa bnmde guluce asagıya dusuyorr

Aynen bende katılıyorum kızlarr 28 yasındayım bende ve bnmde burnumun ucu gulerken dusuk normaldede dusuk :) sevmıyorumm barıs cakıra olmak ıstıyorum hayırlısı :)

kararını verdiysen heleki istanbuldaysan hiç düşünme:) bende bayramdan sonra olacağım inşallah ama benim doktor seçimimde sıkıntı var işte

burnunuzu kım yaptıı ama cok guzel olmussunuzz kı zaten guzelsınız esmer beyaz tenn muhtesemmm :))))

kızlar bende buraya yenı uye oldum burun amelıyatı olmak ıstıyorummm :) önerılerınızı beklıyorummm öpucukler:)

kararını verdiysen heleki istanbuldaysan hiç düşünme:) bende bayramdan sonra olacağım inşallah ama benim doktor seçimimde sıkıntı var işte

istanbuldayım evet de fıyatlar pahalı 7500 lırayaaa nasıl verecegım kredımde var :) neden dr secımınde sıkıntı var cnm ?

istanbuldayım evet de fıyatlar pahalı 7500 lırayaaa nasıl verecegım kredımde var :) neden dr secımınde sıkıntı var cnm ?

istanbulda araştırma hastanelerindede bulabilirsin. ben denizlideyim ve sayılı burda doktorlar. gideceğim doktorun üç hastasına ulaşabildim sadece. bu sayı referans için yeterlimi bilemiyorum. araştırma hastanesinde doktor.başka şehirde olmak da bana çok zor ve sıkıntı geliyor.bilemiyorum çok istiyorum ama dediğim gibi doktor konusunda karar veremedim.

ooo ınanmıyorumm o radakı kasalrı mı kesıyorlarmıss barıs cakırda boyle bır teknık kullanıyormudur acabaa bnmde guluce asagıya dusuyorr

onun sitesinde okudum o kası kesmeden şekillendirme diye ama tabi yanlış anlamış olabilir sonuçta konuya ameliyat teknik bilgisi olarak çok yabancıyım bu sitedeki bu cahilce ahkam kesme yazılarımızı doktorlar okuyup okuyup gülüyorlardır DD ameliyat olacaklar neye takmışlar diyorlardır DD

yakında bir buruna açık ameliyatla şekil verecek seviyeye gelecem korkarım ki

Son düzenleme:
kızlar bende buraya yenı uye oldum burun amelıyatı olmak ıstıyorummm :) önerılerınızı beklıyorummm öpucukler:)

önerileriniz derken doktor ismi mi
sitede en çok ismi geçen doktorları yazayım sen o piti piti yap seç

emre ilhan
muhammed dilber
hüseyin altun
halis ünlü
cenk tokat
can kopal

bu sitede en çok gördüğüm ve öğrendiğim isimler
son 3 isim izmirde olduğu için kaldı aklımda

ilk üçü de istanbul

ben denizlide olsam izmiri tercih ederdim ankara istanbul falan bize zor
nerde kalcaz kim götürecek ameliyat sonrası kontroller falan var zor
benim bu yaşadığım yerde bile 4 estetik cerrah varmış hiç bilmiyordum ama sanırım izmirde olurum ben

canım izmiri ve antalya yıda takip ediyorum ama orda bulduğum doktorlar hakkındada olumsuz yorumlar duyuyorum daha doğrusu burnum şöyle oldu böyle oldu bitarafı yamuk şurası şiş burası böyle şeklinde. dolayısıyla birazda şans işi olduğuna inanıyorum artık.

yazdım ya geçen gün bu forumda gördüm bir kardeşimiz bin lira verip batmanda olmuş fıstık gibi olmuş
bence izmirde halis ünlü iyi bir doktor

Kızlar burnuma doktorun verdiği masajları yaparken sağ tarafından tık diye bir ses geldi.. Görünürde bişey yok ama elimle çok hafif dokunduğumda sağ burun kanadımdan hafif hafif tıkırt diye ses çıkıyor solda aynı şey yok.. Doktora gösterdim bugün, bişey yok dedi.. Hoş o zaten herşeye öyle söylüyo.. Daha önce buna benzer bişey yaşayan var mı.. sizce birşey olmuş mudur?( bantlardan gözükmüyor ama resmen hissediyorum doktoru inandıramadığım tıkırtıyı.. :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…