Bunları okumadan sakın ameliyat olmayın!!

slm ben ankarada bı devlet hastanesınde 15 gun once amelıyat oldum.kemerlı ve ucu dusuk bı burnum vardı hafıfte sola kayma sebebıyle sag burun delıgım dıgerkınden buyuktu ve herkez burnuma bakıyomus hıssıne kapılıyodum
arkadslarımın destegıyle amelıyat olmaya zor karar verdım amılyat oncesı ve sonrası asamalarını arstrdıgımdan cok fazla sasırmadım yuumdekı degısımlere kendımı sureklı eskısınden ne kadar kotu olabılırkı dıyerekten cesaret verdım gecen hafta tamponlarım alındı sıs olmasına ragmen aynada baktıgmda ılk dedıgım sey cektıgım butun sıkıntılara degmıs oldu kemer alınmıs burun ucu duzeltılmıs yuzume yakısan hos bı burun olmus ve ınanıyorumkı bundan 6 ay sonra ıyıkı de amelıyatımı olup kurtulmusum dıyecem amelıyat olmaktan korkan arkadslarım emınolun hıcte korkulcak dehsete dusecek kadar zor degıl sadece yenı ve guzel degısımlere hazırlıklı olun bence

slm ben ankarada bı devlet hastanesınde 15 gun once amelıyat oldum.kemerlı ve ucu dusuk bı burnum vardı hafıfte sola kayma sebebıyle sag burun delıgım dıgerkınden buyuktu ve herkez burnuma bakıyomus hıssıne kapılıyodum
arkadslarımın destegıyle amelıyat olmaya zor karar verdım amılyat oncesı ve sonrası asamalarını arstrdıgımdan cok fazla sasırmadım yuumdekı degısımlere kendımı sureklı eskısınden ne kadar kotu olabılırkı dıyerekten cesaret verdım gecen hafta tamponlarım alındı sıs olmasına ragmen aynada baktıgmda ılk dedıgım sey cektıgım butun sıkıntılara degmıs oldu kemer alınmıs burun ucu duzeltılmıs yuzume yakısan hos bı burun olmus ve ınanıyorumkı bundan 6 ay sonra ıyıkı de amelıyatımı olup kurtulmusum dıyecem amelıyat olmaktan korkan arkadslarım emınolun hıcte korkulcak dehsete dusecek kadar zor degıl sadece yenı ve guzel degısımlere hazırlıklı olun bence

Gözünaydın =) artık yeni bir hayat baslıyor senin için.Herşey güzel olsun.Sevgiler....

merhaba aysenur hic bir dr 0 hatasiz olmaz gercekdisi asiri abartili bir Yorum oldugu cok belli PES!

Çok zaman geçmiş ama o boyun o duruş belli ki çok karakteristik ve egzotik bir havanız var kurban olsunlar size

Bende aynı şeyleri yaşadım ilk günler çok pişmandım herkese olmayın sakın ameliyat diyordum ama 1 hafta sonra iyileşince geçti hepsi

Çok uzun zaman geçmiş ama okurken o kocanın yaptıklarından inanılmaz midem bulandı. Ameliyat sonrası hizmet beklemeler, hizmet istediği gibi olmazsa çemkirmeler, bir buz bile getirmemeler. Bir de konu sahibi esmer, kendisi sarışın diye çingene, kürt diyormuş adam. İnanılmaz. Bu adamdan bir de hamile kalmış. Umarım boşanmışsındır bu pislikten ve anlamışsındır ne olduğunu. Ameliyat sonrasında bu kadar depresyona girmenin sebebi de o pislik zaten, sonuç çok güzel olmasına rağmen.

başlık sahibinin yaşadıkları tam toksik akrabalık ilişkileri örneği. Hep derim, evlilik aşkı öldürmüyor, aile-akrabalar öldürüyor diye. Ameliyattan bahsedilmedi diye "samimiyetsiz" demek nedir? Özel hayat kavramı kalmamış. Gayet güzel zarif görünüyorsunuz fotoğraflarda, esmersiniz diye tipinize laf edilmesine de inanamadım. O derece bi esmerlik bile değil, Türkiye'nin çoğunluğu bu renk. Sanki İskandinavya'da yaşıyoruz... Ameliyat sonucu da çok güzel ve doğal olmuş. Laf eden çıkarsa "sana ne" deyiniz geçiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…