Bunları okumadan sakın ameliyat olmayın!!

geçen gün birisi daha yazdı böyle
başka biri de normal dedi
normalmiş yani :)

yazdım ya geçen gün bu forumda gördüm bir kardeşimiz bin lira verip batmanda olmuş fıstık gibi olmuş
bence izmirde halis ünlü iyi bir doktor

Bence de.. Büyük olmayan şehirlerde harika yapılmış burunlara da denk geldim, çok ünlü bir doktora yaptırıp yapay bir burun sahibi olanlara da..

Kızlar bugün arkadaşım geldi, burnun 9. Güne göre çok iyi durumda gayet de güzel, ufacık evet ama bu kadar ufak bi burun anca senin gibi ufacık yüze olur zaten dedi:)) hatta bence sen zaten böyle doğmalıymışsun oh iyi yapmışsın valla dedi:)) çok mutluyummm...

:))çok sevindim gerçekten mutlu olmana. boş yere kendini üzdün ilk günlerde. geri dönüt aldıkça daha çok sevineceksin eminim :)) darısı başımıza inşallah.

canım benım her zaman destegın oluruz bz :)) sen cok ozel bı bayansın bunun bılıncındesın de zaten :)) ınsallah ck cok mutlu olcaksn canımmm :))

canım burnunla cok oynama daha ıyılesmedı kı oyle olması normal :) cok bastrarak masaj yapma sık masaj da yapma :)

kesınlıkle ıykıı yapmıssın tatlım benım :) yuzune cuk dıye oturdu o burun :)) zaten mınıcık ck tatlı bı yuzun var :) <3

Kızlar Allah'a şükür ameliyatımın en zor günlerini sizlerin de desteğiyle atlattım. Bundan sonraki aşamalarda da Allah utandırmasın inşallah.. Bandajlarım çıktığı gibi ilk işim önceki ve sonraki hallerimin olduğu bir albüm hazırlamak..:)

Yaptıracak arkadaşlara tavsiyem, yanlarında kendilerine destek olacak birisi olamadan asla ameliyat olmasınlar. Çünkü bu ameliyatın iyileşme dönemi, insanı fiziksel ve ruhsal olarak yıpratan bir süreç. Mutlaka ama mutlaka size pozitif enerji veren, herşeyin güzel olacağını söyleyen, ilk 5 gün size bakan birileri olmalı ki sizin tek derdiniz "acaba güzel oldu mu?" olsun..

Ben ameliyatımı insanlar bana karşı çıkıp moralimi bozmasınlar ,beni daha çok panikletmesinler, dedikodumu yapmasınlar diye kimseye, aileme bile söylemedim. Ama bu kez ameliyatın fiziksel ve ruhsal olarak en ağır olduğu dönemde yapayalnız kaldım. Ameliyat olduğum akşamın sabahında ağlayarak kendi buzumu hazırlayıp yüzüme kendim koyuyordum. Eşim çok tahamülsüz bi insandı ve bu ameliyata da her zaman karşı çıkmıştı. Onun 'kendini ne hale getirdin' diyen bakışları, olumsuz cümleleri, benim suçluluk ve pişmanlık duygumu 10'a katladı. Üstüne bir de 'ben demiştim..' le başlayan cümleler duymamak için hizmette kusur etmemeye çalışıyordum, ameliyatın ertesi hem kendime bakıyordum hem de ikimize yemek hazırlayıp sofra kurup kaldırıyordum. Ben inatla kendimi ne hale getirdim diye içten içe perişan durumdayken, yorgunluktan ölüp yatmak uyumak isterken hiç birşey belli edemedim. Ne pişmanlığımı, ne üzüntümü, ne de yorgunluğumu. Sonuç olarak benim nekahat dönemimin en ağır günleri normalin bir kaç katı daha zor geçti.. Siz aynı hatayı yapmayın, destek olacak birini bulun ve kendinizi bu dönemde bol bol şımartın..

Birazdan kayınvalideye gidip gerçekleri anlatacağım, çünkü cuma günü bizi ısrarla yemeğe davet ediyor.. Cuma günü bandajları çıkarsam ve birşey olmamış gibi davransam sadece 3 gün bandajlı kalmış olacağım ve bu kadar sabretmişken bandajı çıkarıp da burnumun kötü bir hale gelmesini istemiyorum.. Yarın da anneme söyleyeceğim.. Boşuna kimseye söylememiş oldum belki ama en azında hem ameliyat öncesi moral bozucu şeyler duymaktan kurtuldum, hem de o mosmor şiş halimi görmemiş oldular buna da şükür. Gerçi kayınvalidemin bizim gelin estetik yaptırdı diye yedi sülaleye yaymasına engel olamayacağım ama napayım mecbur kaldım.. Yemek de yemek diye tutturdu....(( kızlar napsam yoksa açsam bandajı ve kimseye söylemesem mi yine..

inanmıyorum sana ya guillik86 görende michael jacksona benzedin sanacak. Burnun öyle harika olmuş öyle yakışmış ki mesajını okuyup vazgeçtiğim ameliyatıma kaldığım yerden devam edeceğim. seni rahatlatmak için söylemiyorum inan. teninin rengi ve dudakların süper. o burun çok yakıştı bu yüze. güle güle nefes al :))))

çok geçmiş olsun arkadaşım ama moralini yüksek tut o burun bence çok güzel olcak destekçin olmadığı için kötüye odaklamışsın kendini biraz pozitif düşün ve rahatla.. biraz kendini düşünmüşsün çok mu:))

Karar veremediğim için gitmedim kayınvalideye.. kızlar sizce bandajı erken çıkarmayıp söyliyim mi, yoksa bandajı çıkarıp söylemiyim mi.. gerçi eninde sonunda farkederler herhalde..

busramu, esmergirl90 teşekkür ederim.. Umarım en kısa sürede dileğinizi gerçekleştirisiniz.. Ancak tekrar söylüyorum size destek birini bulmadan yapmayın, sonra bunalıma girersiniz benim gibi..

Karar veremediğim için gitmedim kayınvalideye.. kızlar sizce bandajı erken çıkarmayıp söyliyim mi, yoksa bandajı çıkarıp söylemiyim mi.. gerçi eninde sonunda farkederler herhalde..

canım nasıl olsa herkes gördüğü zaman farkedecek. onun için bandajını falan çıkarmadan çık karşıların kendinden emin bir şekilde.yada bu süre zafrında hiç karşılaşmak istemiyorsan eşinide kandır ve gitmemeye çalış. bandajını çıkarıp burnunu riske atma derim.

canımın ıcı saklamanın artk bı anlamı yok enınde sonunda ogrencekler bandajını sakın cıkartma o kadar sabrettın bekle
ogrenmelerı gerek artık mecburen canım ama kım ne derse desın sen mukemmel bı guzelıktesın ve hayattakı en onemlı sey sensın bunu aklından ckrtma :) burnunda harıka oldu :) :*

nasıl gördün yaf :) ben tam çıkaramadım mozaiklerden :)

sadece bellı bı noktaya odaklandımm ,, cok kararsızım bu doktr konusunda barıs cakırmı teoman doğanmı bılmıyorum emre ılhan cok sıvrı yapıyor burnuu yada bana öyler gelıyor artık bılmıyorumm revızyon olma taraftarıda degılım zaten korkum da var

muhamemd dılberle huseyın altunu hıc duymadım sıtemızde bu ıkı doktora yaptıranlar kımler acaba fotolarına baksam barıs cakır ve teoman doğan arasında gıdıppp gelıyorum

tşk ederım yardımın ıcın cnm :)

Canım ben olsam barış çakırı seçerdim. Fevzi Bey'e olmasaydım kesin ona olurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…