• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlarda benimkiler:))

gulcin1

Evlilik hazırlığı yapıyor
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
487
0
46
İstanbul
kızlar malum seneye eylul gıbı dugun var. Düğün gunu yaklastıkca bır çeyiz heycanı basladı:1:
Aldıklarımı sızlerle paylaşayım sızlerınde fıkırlerını alayım ıstedım.Resimlerini buldukça eklemeye devam edecegım

$derý tepsý.webpEki Görüntüle 269939 $paþabahçe cay fýncaným.webp$peçetlk.webp$peynir býçagý.webp$pizza býcagý.webp$salata kasesý.webp$su bardagý.webp$supla.webp$teflon tencerem.webp$wok tava.webp$yemek takýmý.webp$yemek takýmým.webp$pasabahce su bardagý.webp$krep tavasý.webp$kek fanusu.webp$cam tepsi.webp$biev cay seti.webp$býck setm1.webp$balýk tavasý.webp$arzum beyz set.webp$elektrklý tencere.webp$emsan çelik tencere seti.webp$3lü borcam setým.webp$6 kýsýlýk kasýk setým.webp$ýkýlý halý.webp$ýzgara tavasý.webp$kahvltý setým.webp$zeytinlik.webp

İlk yorum benden olsun canım. Herşeyin çok güzel. güle güle güzel günlerde kullan:nazar:

Hayırlı olsun cnm topigin
Herbiri ayrı ayrı güzel ama tepsinee bayıldım cok hoşşş

Son düzenleme:
cok güzel seyler var... bardaklarin mesela.. siyah olanlar
veya kahve fincanin ve su bardaklarin
yemek takimin... aslinda herseyin... ALLAH güle güle kullanmayi nasip etsin

cok güzel seyler var... bardaklarin mesela.. siyah olanlar
veya kahve fincanin ve su bardaklarin
yemek takimin... aslinda herseyin... ALLAH güle güle kullanmayi nasip etsin

inş canım :) cok begenerek aldım bırde sızlerın fıkrını alıyım dedım:48:

yemek ve bardak takımı uyumuna bayıldm;)
güle güle kullan cnm her bişeyini,kısa sürede tamamlamak da nasip olsn inş, çeyiz çok bi süreç gerçektennn:69:

çok güzeller güle güle kullanırsın inş cnm bişey sorucam turuncu seramik keramika fincanlrı nerden aldın canım benim setim varda sadece fincanları eksikte :1:

yemek ve bardak takımı uyumuna bayıldm;)
güle güle kullan cnm her bişeyini,kısa sürede tamamlamak da nasip olsn inş, çeyiz çok bi süreç gerçektennn:69:

inş :) alıyorum alıyorum bunlar uymadı anne sen kullan dıyorum bır turlu bıtmıyor boyle olunca:1:
baya bır toparladım ama cok sukur. Annem dantel ısını zaten bıtırmıstı sagolsun:) mutfakta nevresımde bıttı sayılır
kısmetse artık elektrıklı ev aletlerıne gececegım ama dedıgım gıbı 2 tane alıp 1 tane verınce ılerlemesı baya zor oluyor:1::1:

çok güzeller güle güle kullanırsın inş cnm bişey sorucam turuncu seramik keramika fincanlrı nerden aldın canım benim setim varda sadece fincanları eksikte :1:

aslında set degıldı onlar turuncu seramık fırın kabım arkadasımdan hedıyeydı esseye yaptıgım gezılerden bırınde de turuncu bardakları gorunce bunlar benım olmalı dedım ve boylece takım oldular:))

aslında set degıldı onlar turuncu seramık fırın kabım arkadasımdan hedıyeydı esseye yaptıgım gezılerden bırınde de turuncu bardakları gorunce bunlar benım olmalı dedım ve boylece takım oldular:))

bendede pasta tabakları soslukları kek tabagı şekerligi var bi tek fincanlarım yok markafonide denk geldi sadece güvenemedim.güle güle günlerde kullannn :34::69::69:

bendede pasta tabakları soslukları kek tabagı şekerligi var bi tek fincanlarım yok markafonide denk geldi sadece güvenemedim.güle güle günlerde kullannn :34::69::69:

essede hala olabılır bıldıgım kadarı ıle cok sık urun gamını degıstren bır marka degıl cunku.
istersen bır goz gezdır ıns bulursun takımın tamamlanır bende tabaklarını arıyorum ama aynı turuncuyu buluncam dıye ınat ettıkce tabı baya zor oluyor:26:

essede hala olabılır bıldıgım kadarı ıle cok sık urun gamını degıstren bır marka degıl cunku.
istersen bır goz gezdır ıns bulursun takımın tamamlanır bende tabaklarını arıyorum ama aynı turuncuyu buluncam dıye ınat ettıkce tabı baya zor oluyor:26:

ben kütahyadan almıstım keramika diye bi seramikçiden siyah desenlisi benimkisi inş sende tabaklarını bulursun canım yrn esse ye gidip bakarım teşekkür ederim:16:

güle güle kullan canım çeyizlerini,hepsi güsel ama en çok siyah bardaklarına ve cam tepsine bayıldım...:nazar:

Back
X