BUNLAR AŞK YUVAMIZ İÇİN :)) (Gizemin çeyizi)

Bu aralar Elektrik supurgesi konusunda kafayi yemek üzereyim bir ara karar vermistim rowenta slience force alacaktim fakat bu aralar yine arayislara girdim... Philips maraton ultimate 9912 yi dusunuyorum.. Birde dyson allergy serisi cok öneriliyor... Bosch relaxx reklamlardaki makine var birde siyah olan...

Nisanlim dysonun cok saglam makine oldugunu soyluyor fakat parca ve servis sorunu oluyormus birde sanirim cok sessiz bir makine degil bu, bir tek arti özelligi allergy mantigi tozu parcalayarak hic bir zerresini disari atmamasi....

Philips ultimate nasil sessizmi acaba?? Philips maraton kirmizi olan bana gürültülü geldi acikcasi ama ultimate denemedjm...
Cekis gucu nasil?? Kullanan varmi yada deneyen...

Yada bu makineler arasindan tavsiye edebileceginiz ???

merhaba canım, bende hep bu söylediğin seriler arasında kalıyordum, ta ki miele uniq ile tanışana kadar. Aklım fikrim onda yani başka makine almayı düşünmüyorum. Akmerkez de satış bayiisi vardı orda satıcı bana ayrıntılı anlatmıştı, toz torbaları kesinlikle toz sızdırmıyor, çok dayanıklılar. kenarında kadife bir bant var mobilyaya zarar vermesin diye, tekerlekleride hafif silikon gibi yumuşak. Takır takır parkelerinde gezmiyor. Bilmiyorum ya ben çok sevdim:)) toz torbalı istiyorum bana daha pratik geliyo, illa uniq modelini düşünme silence modelide gayet güzel. Ben iki modelide çalıştırdım bana göre ikiside sessiz. Dyson dediğin gibi inanılmaz gürültülü. Philips torbalı değil ablamda var gayet güzel temizliyor ama torbasız hiç kullanışlı gelmedi bana.. bende durum bu canım

Tesekkur ederim canim

Mieleye baktim netten öyle aman aman pahalida degilmis farkli markalardan duyunca birde alman mali olunca fiyat konusunda korkmaya basladim artik :)) ama makulmus fiyati fakat toz torbali

Toz torbasız siklonlu, en düşük ses seviyesi mükemmel çekis benim icin olmasi gereken 3 sart... Bu hususlarda bosch relaxx en sessizi dizaynida çok estetik... Philipsten korkuyorum acikcasi ne yalan soyliyim philipsin neyini kullandiysak evde ilk aylar mükemmel performans sergiliyor senesi dolmadan sifir performansa düşüyor...

F/p esit olmasada denk düsmeli diye düşünüyorum canim...

Arastiriyorum hala cikamadim isin icinden...

En pahalisi uniq modeli oda 1.800 civari canim evet ama cok saglam diyorlar:) insallH oyle cikar. Sen toz torbasiz istiyosan dedigin gibi bu olmaz dyson cok gurultulu.. philils kaliyor, ennn icine sineni al tatlm hayirlisi :))

En pahalisi uniq modeli oda 1.800 civari canim evet ama cok saglam diyorlar:) insallH oyle cikar. Sen toz torbasiz istiyosan dedigin gibi bu olmaz dyson cok gurultulu.. philils kaliyor, ennn icine sineni al tatlm hayirlisi :))

1800 de az diil yani :) ama indirime girince 1400-1500 civarlarina filan düser elbet o zaman dusunulebilir iste, Sen mielede kararlisin sanirim canim... Dyson da aklim kaliyor ama gürültülü de bir sey istemiyorum şu ihlasin süpürgeleri varya hani biliyorsundur bir ara acayip satiliyordu her evde var zaten hemen hemen :)) annemde o var ilk zamanlar gürültüsüzdü simdi evde helikopter calisiyor sanki o kadar berbat sesi var kullanamiyoruz diye baska aldik.. Yani boyle bir sorun yasamiyim istiyorum.. Her saat takip calistirabiliyim kimseyi rahatsiz etmesin istiyorum...

Rowentayi ele mi diyorsun yani canim...

Philips ve bosch arasinda mi dusunym ??

hepsi de ck guzel gule gule kullan

ben dyson allergy sersinden aldım. denedim, biraz sesli ama nasıl desem süpürdüğünüzde evin havasında bariz bir şekilde ferahlık oluyor. kullananlar da çok memnun. ben de, nişanlım da alerjik bünyeliyiz bu yüzden tercihimi dysondan yana kullandım canım.

hepsi de ck guzel gule gule kullan

Tesekkur ederim canim

Gürültülü makine hic istemiyorum canim cunku nisanlimda da bendede bu takinti var ki yarin öbürgün bebek filanda olacak.. Annemin makineside astim hastalari alerjisi olanlar kedi köpek besleyenler icin ama felaket gürültülü kullanamiyor artk sadece koltuklari yikarken kullaniyor günlük temizlik icin yeniden aldik..

Bir kere aliym istedgm gibi kullanabileym istiyorm...

içine sinen ve memnun kalacağın bir ürün alırsın inşallah canım

Canim kuzenm philips maraton kullaniyir cekis olarak guclu ama ses acisinda biraz gurultulu bi arkadasim su philipsin en son cikan altin sarisi modeli vafya elektronik kumandasi falan var ondan kullqniyo memnun degil o mideli alma dusugunu al philips alcaksan demisti bozulmus galiba kumandasi . Biz evde samsung kullaniyoruz temuzlemesi cok guzel 320 vat emis gucu var haliyi kaldiriyor diger kuzenimde samsungun baska bi supurgesini kullaniyor 2 senedir cok memnun ve cok sessiz diyordu modelini sorarim senin icin ama samsungda dusun git incele calistirsinlar sesinede bak canm bende daha almadim inceleyecegim bende of cok zor secmek

Ya o kadar kafam karisiyorki tam karar vermistim rowenta slience force alicam diye vazgectim sonra philips ultimate alicam dedim bunuda bir cok kisiden memnun olmadigini okudum duydum...

Tamam dedim dyson alicam bununda gürültülü calistigini duydum.. Gürültülü makine kesinlikle istemiyorum tam bir iskence oluyor...

Dur bakalim birde samsungu deniyim canim olmadi dedigin gibi yaparim gider denerim samsung son zamanlarda beyaz esya konusundada cok iyi...

Mikiden bende istiyom

Mikiyi misafir icin almistim ben cift misafir gelir o zaman sererim diye , benimki bayildi ona vermem kimseye o bizim diye basimin etini yedi :)) bende cok severek aldm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…