Bende boşanıyorum :( hayatta olmaz dedigim şey başıma geldi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Tavim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Battı diye mi boşanıyorsunuz? Ablasına resim atmasına kızdınız mı yoksa o öylesine mi yazıldı? Sizin dedikodunuzu mu yapmışlar? Ayrıca namus meselesi olacak ne var ortada nerelisiniz? Ay hiç bişey anlamadım. Ama daha açıklayıcı yazarsan derdini anlayabilirsek daha uygun yorum yazabiliriz.

Tek anladığım eşin boşanmak istiyormuş. Biraz sakinleşsin bakalım. Belki de bi stres anında bunalımdan böyle söylemiştir. İyi günde kötü günde beraber diye boşuna demedik de, teselli et sakinleşince tekrar konuşursunuz.

Kocası demiş gibi okuyorum bende; ben battım ben bittim sen de git elimde avucumda birsey kalmadı..
Yani kocan mı git dedi.. Madem bişey yazmıycan arkadaşım, yazacağın zaman konu açaydın.

Son düzenleme:
Aglayamıyorum bile . Canm cok yanıyor yorumlariniza cevap veremeyecem sadece okuyup kendime gelmem lazım
Sakin olun.Esinizcok bunalmis.birde siz hamile olunca en azindan sen kurtar kendini demis.evet aptalca evet bencilce.ama saglikli dusunemiyor.
Bak kardesim.oncesini bilmem.ama esinizi seviyorsaniz "hicbiryere gitmiyorum,kendine gel,iyi gunde zor gun diyip evlendik.ne benim seni bu halde birakip gitmeye,nede senin ben hamileyken beni terketmene hakkin var" diyin.
Eminim pisman olacaktir.
Insallah hersey gonlunyzce olur.

Eşinin yanında ol git konuş sen beni evden gönderemezsin paran olmasada batmışta olsan sen benim sevdiğim adamsın diye bir konuşma yap onun şuan ihtiyacı olan şey senden destek görmek eşin bunalımda ve kendince saçma ama sizide bu zorlu süreçte zor durumda bırakmak istemiyor. Benim eşim bana git diyecek ooooo evi başına yıkarım :) sizinde seviyorum diyipte hemen git diyince tamam demeniz normal değil. Rabbim herkese kaldıra bileceği kadar yük versin.

canım benim üzülme demek ki eşin sana bakamyacağını rahat bir yaşam sürdüremeyeceğini düşünüyor ki böyle söylemiş.evlilikler sadece iyi günler için yapılmaz bunu aklından çıkarma.önünüzde çok uzun bir hayat var ilk depremde yıkılırsanız sonra toparlanamazsınız.şimdi sana düşen ne biliyor musun eşinin yanına gidip elini sımsıkı tut ve onun yanında olduğunu söyle.kuru ekmek bile yeseniz bunu birlikte yediğinizde o bile tatlı gelir inan bana.bunu sana rahatlık içinde yaşayan biri olarak ahkam kesmek için söylemiyorum biz de maddi sıkıntıları çok yaşadık ama birbirimizin elini hiç bırakmadık.sen de öyle yap eşinin yanında ol.gerekirse ailenden yardım iste.herşey yoluna girer bu günler de geçer inan bana.şu anda büyük bir sınavdan geçiyorsunuz umarım bunu en az hasarla atlatırsınız.Allah yardımcınız olsun

Hiç kimse sorunu anlamamış.
Konu sahibi de gelip bir tek cümleyi açıklamamış...

Seviyordum esimi cok, ayni bir madde bagımlısi gibi. Simdi esim eve geldi dedi ki " Ben battım, ben bittim, sen de git! Elimde, avucumda bir sey kalmadı, ben mahfoldum". Sanirim yine borca girmiş. Belli ki ablasi ile konusmuşlar. En buyuk ablasi konustugu ablasi, dedikodu yapan! Bu arada esim bana hediye almış ama bana gostermeden önce hediyenin fotosunu ablasina atmış,. Sanirim vicdan azabi duymamak icin yapmis. Ben ablasi ile yazismalarini gordum ve hediye olayindan boyle haberdar oldum ama sustum ve bir sey demedim. Esimin " sen de git" demesine ise sadece tamam dedim. Bunun uzerine esim agladi, ben de yatak odasina gectim. Ne yapacagımı dusunuyorum su an. Aileme soylesem beni kabul etmezler, nereye gidecegim!Akrabalarim bu olayi namus meselesi haline getirir, ya beni ya onu öldururler. Oysa ki yedi ayda ne cok sey yaşadım ama sustum. O ise ufacik bir şeyde hemen yıkıldı! "

20 dakika önce
ufacık dediğin şey madde bağımlısı kısmı mı :( ayni madde bağımlısı gibi orayı tam anlamadım ama eşlerin birbirinden habersiz borç yapması sorumszlukla davranması bana çok ortada evlilik varmış gibi göstermiyor. ama demişsin ki ailem namus meselasine çevirir işte korkunç olan bu ne denir bilinmez

Evlilik iyi ve kötü gündede beraberliktir ,şimdiki gençler hemen havluyu ortaya atıyor ,benbit tim sende git demek ne demek ,kızım kimse sana yardımcı olamaz ,fikir veremez bâşlık atıp gittin neden niçinler ney?

Her batan boşansaydı oooo.genç adam çalışsın başka işlerde eli ayağı tutmuyomu .hamilesin bide adam dediğin ne yapar eder evini geçindirir.

tövbe yarabbim bende sandimki bise oldu
adam caresiz bir zamaninda sacma bir cümle kurdu
sen olayi almsn taaaaaaaaaaaaa namus meselesine getirmsn kardesim

önce bi sakin ol bence hersey düzelir

sen eşini zor gününde bırakacak mısn sana sen de git dedi diye gidecek miisin??hani hastalıkta sağlıkta iyi ve kötü günde yanındaydın ne oldu pes ettin değil mi adam borca girdi diye sen kendi rahattından oldun şimdi nereye gideceğini düşünüyorsun.sen nasıl bir eşsin ya. eş olan eşine destek olur destek

Bende bu hengamede rahim kanseri kısmına ne oldugunu anlamadım

Nasıl yani. Çok bunalımdayken söylenen bir sen de git lafıyla mı ayrılıyorsunuz?

Şu hediye olayına birtek ben mi inanmadım? Yani hediyeyi gerçekten size aldığına..Bu adamın hayatında başkası yoktur inşallah dicem konu sahibide "hayır eminim öyle birşey yok diyecek"

Seviyordum esimi cok, ayni bir madde bagımlısi gibi. Simdi esim eve geldi dedi ki " Ben battım, ben bittim, sen de git! Elimde, avucumda bir sey kalmadı, ben mahfoldum". Sanirim yine borca girmiş. Belli ki ablasi ile konusmuşlar. En buyuk ablasi konustugu ablasi, dedikodu yapan! Bu arada esim bana hediye almış ama bana gostermeden önce hediyenin fotosunu ablasina atmış,. Sanirim vicdan azabi duymamak icin yapmis. Ben ablasi ile yazismalarini gordum ve hediye olayindan boyle haberdar oldum ama sustum ve bir sey demedim. Esimin " sen de git" demesine ise sadece tamam dedim. Bunun uzerine esim agladi, ben de yatak odasina gectim. Ne yapacagımı dusunuyorum su an. Aileme soylesem beni kabul etmezler, nereye gidecegim!Akrabalarim bu olayi namus meselesi haline getirir, ya beni ya onu öldururler. Oysa ki yedi ayda ne cok sey yaşadım ama sustum. O ise ufacik bir şeyde hemen yıkıldı! "

20 dakika önce

Anlamadım ki batınca niye boşanılıyor
Bir yola çıkmışsınız anca beraber kanca beraber bu kadar herşey basit olmamalı
Çocuk oyuncağı değil ki evlilik en ufak sarsıntıda HOŞÇAKAL diyesiniz
Bunu eşin teklif etse bile canım olur mu öyle şey ben yanındayım inşallah kalkarız diye destek olmanız gerekiyor

BU arada evlenip boşanmanın neresi namus meselesi ki ?
Ayrıca akrabalarına ne !!

20 dakika önce
Iyide adam bunalıma girmiş ve böyle birşey demiş sen neden tamam diyorsun.

Saçmalama iyi günde kötü günde demedikmi biz diye sarıl eşine. Anlat ne oldu dok icine ben yanındayım ama ne olduğunu anlat bileyim de.

Ablası olayının ne alakası var onu bende anlamadım

Back