BUNLAR AŞK YUVAMIZ İÇİN :)) (Gizemin çeyizi)

Ama baksana pofu kullaniyormus bu makineyi kullanan birinden yorum almak daha mantikli diilmi

Bosch sende gorunce ben hemen arastirdim videolarina filan baktm tam istedgm özelliklerde vede siyahh...
Fiyat olarakta assa yukari bu fiyatlarda alacaktim zaten listeme eklemistim hemen... Dedigin gibi canli canli görmek lazim...

En son hepsini yan yana koycam gozumu kapatip bu dicem secicem alcam cikcam

Hahahah en iyisi :)

Güvenilir bir sitede Keramika indirimde kizlaaarrr iki kisilik ask kahvalti takimlari indirimde isteyene özelden link atabilirim

ya baktığın zaman aslında belli bi fiyatı verince standart bi makine alabiliyorsun, temizlemiyormu gayette güzel temizliyor ama biz işte en güzeli olsun en süperi olsun diye uğraşıyoruz :))
Teyzemde LG var o memnun değil mesela ama bende siemens var evde şuan, zamanında bi toplu alışveriş yanında hediye etmişlerdi gayet temizliyor yani:) ben mieleye aşık oldum sağlam olduğundan şüphem yok, torbalı seviyorum çıkar at yenisini tak temiz iş, kısmetse ondan alıcam ilerde
Bosch ta güzeldir eminim, bosch siemens eşdeğer , kızlar çok düşünmeyin ya alın gitsin artık

Daha anca kargoya verildi...
Bir dahada asla bu siteden bir sey almam
Bende madamecocodan 20 ocakta sipariş verdim ve hala ürün hazırlanıyor diyo 2 hafta oldu. Teslimatta 5 gün içinde kargoya verilir diyo sinir oldum 2 hafta oldu ya işimiz acele değil çeyiz yapıyoruz sonuçta ama bi an önce gelmesi bizi mutlu ediyo tabi

İsimiz cabuk degil belki canim ama insan kendini kotu hissediyor kandirilmis gibi tahmini 26 ocakta elinizde demislerdi siparis verirken daha bugun geldi kargo...

Aynen suan acil degil canim ama acil baska bişey almak gerekse asla almayız bu tecrubeler sayesinde sırf indirim icin madame coconun internet sitesinden aldım ama 5gün icinde kargo cıkar dedikleri icin sevinmiştim şimdi bidaha almam sadece magazadan alırım bende

Tatlım daha oncede bakmistim ceyizlerine uyeligim pasifken yorum yapmak simdi kismet oldu herseyini cok sık secmissin guzel gunlerde kullan nevresimlerini gorunce yasasin nevresim aski dedim

Canim bencede madame coconun sitesinden alisveris yapma hem cok gec yolluyolar bide stogu bitti deyip eksik yolluyorlar cococu teyzelerden firsat bulabilirsen magazadan almaya calis en son lastikli carsaf yastik kiliflari aldim takim yapip carsaflari yok bazilarinin y.kiliflarini yollamislar ne yapacaksam tek baslarina kiliflari

Ürünü eksik yollarlarsa napicam peki kredi kartıyla ödeme yaptim sonucta kime sorabilirm acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…