evet cnm
tavsiye etmiyorum
boch ama mühendislik berbatı diyebilirim
gayet ciddiyim..gerçekten ii değil..bi ara kıracaktım o derece sinir olmuştum :) ama tabi sen bilirsinCiddimisin ya
Philips önermiyorlar
Bosch önerilmedi
Dyson cok gurultulu
Ne alicam ki ben dusunduklerimin hep bir sorunu var
gayet ciddiyim..gerçekten ii değil..bi ara kıracaktım o derece sinir olmuştum :) ama tabi sen bilirsin
evet bu :)Resmini koydugum modelden bahsediyorsun degil mi canim sen?
Reklamlarda cikan relaxx serisi
Eki Görüntüle 1731705
Bu yani dmi canim???
evet bu :)
rowentadan memnun olan bi kesimde var gizemcim ya ne biliyim ben ısınamıyorum güvenemiyorum sadece. dyson sağlamlık acısından bir numara, o kordonunu büküyosun kıvırıyosun eski formnu geri alıyor makineyi kıramıyosun :) ama dediğim gibi hala miele diyorum ben1800 de az diil yani :) ama indirime girince 1400-1500 civarlarina filan düser elbet o zaman dusunulebilir iste, Sen mielede kararlisin sanirim canim... Dyson da aklim kaliyor ama gürültülü de bir sey istemiyorum şu ihlasin süpürgeleri varya hani biliyorsundur bir ara acayip satiliyordu her evde var zaten hemen hemen :)) annemde o var ilk zamanlar gürültüsüzdü simdi evde helikopter calisiyor sanki o kadar berbat sesi var kullanamiyoruz diye baska aldik.. Yani boyle bir sorun yasamiyim istiyorum.. Her saat takip calistirabiliyim kimseyi rahatsiz etmesin istiyorum...
Rowentayi ele mi diyorsun yani canim...
Philips ve bosch arasinda mi dusunym ??
mieleCiddimisin ya
Philips önermiyorlar
Bosch önerilmedi
Dyson cok gurultulu
rowentadan memnun olan bi kesimde var gizemcim ya ne biliyim ben ısınamıyorum güvenemiyorum sadece. dyson sağlamlık acısından bir numara, o kordonunu büküyosun kıvırıyosun eski formnu geri alıyor makineyi kıramıyosun :) ama dediğim gibi hala miele diyorum ben
Ciddimisin ya
Philips önermiyorlar
Bosch önerilmedi
Dyson cok gurultulu
rowentadan memnun olan bi kesimde var gizemcim ya ne biliyim ben ısınamıyorum güvenemiyorum sadece. dyson sağlamlık acısından bir numara, o kordonunu büküyosun kıvırıyosun eski formnu geri alıyor makineyi kıramıyosun :) ama dediğim gibi hala miele diyorum ben
Dysonun dc52 animal complete diye bir modeli var gri olan tesadüfen dün nisanlimda bana bu supurgeden bahsetti ufacik pratik cok saglam filan diye ama onunda servis yedek parca korkusu var...
Mühendis bir arkadasinda var cocuk bilincli olarak almis bu makineyi nisanlimada o tavsiye etmis fakat bu siralar bir parcasini servise yollamislar 1 aydir hala gelmemis bekliyorlarmis kiz annesinin supurgesiyle idare ediyor iste bu can sikiyor... Bir kez daha düsündürüyor...
Dedigin gibi siradan bir sey almak bende istemiyorum.. Mieleyi toz torbali olusundan dolayi eledim yoksa düsünülebilir aslnda...
Sonuc olarak kafam hala bir milyon
kızlarrrr ne kaynatmışsınız burda böylebenimde kafamı karıştırdınız valla gizem4191 ve mavibeyazz zeynocum bende uzun zamandır dyson allergy dc 52 düşünüyodum hatta karar vermiştim bile çünkü alerjik bi bünyem ve de dünyalar tatlısı bi kedim var o yüzden bu model uzun zamandır aklımdaydı ancak kredi kartımın hafiflemesini bekliyodum sonra derken son zamanlarda pek çok yerden bosch relaxx ı duymaya başladım biraz aklım çelinmedi desem yalan olur hele ki sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra kafam karman çorman oldu kararınızı takip ediyorum kızlar özellikle gizemcim seni çünkü mavibeyazım daha net gibi görünüyo
Tam bir iskenceymis bu elektrik süpürgesi karari vermek yahu
5-6 ay öncesine kadar rowenta slience force alicaktim hic arastirmiyordum bile...
RebelAngel da gördüm bosch relaxx sonra şöyle bir arastirdim acayip güzel tam istedigim gibi fakat olumsuz bir yorum alinca yine çeliskide kaldim...
Philips ultimate dedim sonra ondanda olumsuz yorum duydum..
Dysonda olumsuz yorum yok fakat cok gürültülü bir makine ve servis ağı çok düşük sıkıntılı yani...
Forumda arattim en iyi elektrik süpürgeleri diye ama cok fazla bilgiye ulasamadim hep dön dolas ayni makinelerden bahsedilmis...
Yani Benim kafam hala allak bullak
haklısın canım vallahi aynı kafa karışıklığı bende de çok fena oluştuama araştırmaya devam yılmak yok her şey aşk için her şey mutlu bir yuva için
Tam bir iskenceymis bu elektrik süpürgesi karari vermek yahu
5-6 ay öncesine kadar rowenta slience force alicaktim hic arastirmiyordum bile...
RebelAngel da gördüm bosch relaxx sonra şöyle bir arastirdim acayip güzel tam istedigim gibi fakat olumsuz bir yorum alinca yine çeliskide kaldim...
Philips ultimate dedim sonra ondanda olumsuz yorum duydum..
Dysonda olumsuz yorum yok fakat cok gürültülü bir makine ve servis ağı çok düşük sıkıntılı yani...
Forumda arattim en iyi elektrik süpürgeleri diye ama cok fazla bilgiye ulasamadim hep dön dolas ayni makinelerden bahsedilmis...
Yani Benim kafam hala allak bullak
Yilmak yok yola devam :)
Hepsini denicem tek tek olmadi napalim en son eleye eleye bi karara varicaz insallah...
Canım bosch'un süpürgesi hakkında kötü yorum okumadım ben ya :)
Hangi mağazaya gitsem sordum herkes tavsiye etti
Bizzat denedim de 2-3 kere mağazalarda. Hatta bi ara mediamrkt'ta tanıtıyorlardı halı koymuşlardı öyle de denedim ve temiz görünen halıdan bile pislik çıktı süpürünce
Yine de iyi araştır tabiki canım içine sinmeden alma :)
ben kafanızı karıştırmayayım :)angel cım sen deneme fırsatı bulabildin mi kendi aldığın süpürgeyi çünkü son zamanlarda aklım iyiden iyiye senin aldığın modele kaydıancak yukarda pofu adlı arkadaş pek beğenmediğini söyleyince kafam karışmadı desem yalan olur
ben kafanızı karıştırmayayım :)
siz daha bi araştırın :)
Allah kolaylık versin zor işler valla :)).çok sağol canım uyarıların için iyi niyetin ve tecrübelerini bizimle paylaştığın içinkesinlikle dediğin gibi yapıcam ama gizem4191 inde dediği gibi maalesef hangi markayı hangi modeli beğensem bi kusuru çıkıyo mutlaka