bizde ev alcaz canm yaza düşünüyoruz ama net tarihimiz yokCokta ufak sayilmaz aslnda su siralar genc anne olsaydim ne güzel olurdu
3 senedir birlikteyiz canim biz... Evet sana sormustumsizin dugun ne zaman??
bizde ev alcaz canm yaza düşünüyoruz ama net tarihimiz yokevi ne zaman alırsak olacak. ama bu senede ev alamazsak yinede bi şekilde evlenmeyi düşünüyoruz inşallah
ama bizim yaşlar oldu 27İnsallah canim allah gonlunuze gore verir insallah... Ev almayi dusunuyorsaniz ev alipta evlenin kiraya ciktiktan sonra cok zor ev alip tasinmak benim cok gözümde buyuyor...
ama bizim yaşlar oldu 27artık evlenmemiz lazım ev olmasada
doğru canm nasip :)deme öyleee , millet 40 yasnda evleniyo 27 geçmi sanki
İyi gunlerde kullan canım. Aşkını sevgini katarak kekler pastalar yaparsın artık sevdiceğine
İyi gunlerde kullan canım. Aşkını sevgini katarak kekler pastalar yaparsın artık sevdiceğine
Baya kalınmış kaliteli gözüküyor aklımda bu üçlü
Düdüklü tenceremiz bu sabah elime ulasti yemek konusunda iyiki de almisim dedirtir umarim...
Begendigim özelliklerinden bahsetmek istiyorum kulplarinin katlanabilir olmasi cook avantaj saklama acisindan... Üzerindeki dijital saati alarmli yemegi ocaga koydugun anda saati cikarip yanina alabiliyorsun yemek pistiginda seni uyariyor
Tencerenin tabani acayip kalin beni kalite olarak cok fazla tatmin etti acikcasi
Haydi görsellere bakalim :)
Eki Görüntüle 1728674 Eki Görüntüle 1728675 Eki Görüntüle 1728676
gizemcim güle güle kullan canım inşallah çok güzel yemekler yapıcaksın bunla sevdiceğine
Cok güzeller canim bende burada çeyiz topigi actim simdi 3 senelik evliyim oglum ve esimle kullaniyoruz hepsini insallah sende kullanirsin guzel gunlerde
son iki ürünün benimkiyle aynı :) güle güle kullan canım
inşallah cnm çok umutluyum :):) umarim memnun kaliriz tesekkur ederim canimm
inşallah cnm çok umutluyum :)
valla güvendiğim herşeyi aldım biraz bekledim sabrettim ama benim oldularBende :) ütü masamizda ayniymis bu arada :)) glasslock cam saklama kaplarimiz filanda ayni bazi seylerde zevkimiz birmis meger :))
valla güvendiğim herşeyi aldım biraz bekledim sabrettim ama benim oldular
aynen öyle canım iyisi olsun elimizden geldiğince çeyiz hazırlığı yapanlara Allah yarım etsin inşallahBende her önüme cikani almak istemiyorum biraz eleyerek gidiyorum arastiriyorum kaliteli seyler almaya ugrasiyorum bir kez yapiyoruz ceyiz insan özeniyor iste ne bileyim :))