BUNLAR AŞK YUVAMIZ İÇİN :)) (Gizemin çeyizi)

Cokta ufak sayilmaz aslnda su siralar genc anne olsaydim ne güzel olurdu
3 senedir birlikteyiz canim biz... Evet sana sormustum sizin dugun ne zaman??
bizde ev alcaz canm yaza düşünüyoruz ama net tarihimiz yok evi ne zaman alırsak olacak. ama bu senede ev alamazsak yinede bi şekilde evlenmeyi düşünüyoruz inşallah

bizde ev alcaz canm yaza düşünüyoruz ama net tarihimiz yok evi ne zaman alırsak olacak. ama bu senede ev alamazsak yinede bi şekilde evlenmeyi düşünüyoruz inşallah

İnsallah canim allah gonlunuze gore verir insallah... Ev almayi dusunuyorsaniz ev alipta evlenin kiraya ciktiktan sonra cok zor ev alip tasinmak benim cok gözümde buyuyor...

Düdüklü tenceremiz bu sabah elime ulasti yemek konusunda iyiki de almisim dedirtir umarim...
Begendigim özelliklerinden bahsetmek istiyorum kulplarinin katlanabilir olmasi cook avantaj saklama acisindan... Üzerindeki dijital saati alarmli yemegi ocaga koydugun anda saati cikarip yanina alabiliyorsun yemek pistiginda seni uyariyor
Tencerenin tabani acayip kalin beni kalite olarak cok fazla tatmin etti acikcasi

Haydi görsellere bakalim :)

Eki Görüntüle 1728674 Eki Görüntüle 1728675

gizemcim güle güle kullan canım inşallah çok güzel yemekler yapıcaksın bunla sevdiceğine

Cok güzeller canim bende burada çeyiz topigi actim simdi 3 senelik evliyim oglum ve esimle kullaniyoruz hepsini insallah sende kullanirsin guzel gunlerde

gizemcim güle güle kullan canım inşallah çok güzel yemekler yapıcaksın bunla sevdiceğine

Cok tesekkur ederim canimm benim, insallah

Cok güzeller canim bende burada çeyiz topigi actim simdi 3 senelik evliyim oglum ve esimle kullaniyoruz hepsini insallah sende kullanirsin guzel gunlerde

Tesekkur ederim canim , insallah bende o günleri görürüm

Bende her önüme cikani almak istemiyorum biraz eleyerek gidiyorum arastiriyorum kaliteli seyler almaya ugrasiyorum bir kez yapiyoruz ceyiz insan özeniyor iste ne bileyim :))
aynen öyle canım iyisi olsun elimizden geldiğince çeyiz hazırlığı yapanlara Allah yarım etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…