Haklısın canm benım smdı kendı kullandıgım hersey tek kişilik haliyle ama kışın çift kişilik yorgan kullanıyorm mesela battaniye de öyle.. ama annem de olsun al birer tane bulunsun diyo neyse en iyisi sona bırakmak
Aynen canimm öyle yapariz en kötü ne olcakk hihih heycanlaniyo insanBen su an evdeki yatagimda da tek kisilik yorgan battaniye kullanamiyorum ki bazamin yataginida özel yaptirdim enini 1.30 yaptirdim 90 liklardan düserim taklaya gelirim diyeufak dar seyleri sevemiyorum ben ya ama yinede 1 er takim bulunsun diyorsan zarar gelmez kocaciginla tv izlerken girersiniz icine en kötüsü :)))
Aynen canimm öyle yapariz en kötü ne olcakk hihih heycanlaniyo insan
Evet suan cok heves var bende sıkılıyorum bazen araştırırken ama alınca yine heycanlanıyorum bazen ara vermek gerekıyo tabi gördüğüm an almıyorum biraz bekliyorum iyice düsünüp öyle alıyorm bazen begendigim seyden vazgecmis oluyorum iyiki onu almamısım falan diyorum.. evet bana da hic bitmicek gibi geliyoDaha cok yeni basladigin icin cok heveslisin bende ilk buyuk parcalari aldigimda cok hevesliydim gelip gidip aldiklarima bakardim :))) bi ara skldim sonra ara verdim bu aralar yine basladim bir tek son ana elektroniklerm kalsin diye bakiyorum ama al al bitmiyo bi turlu :)))
Evet suan cok heves var bende sıkılıyorum bazen araştırırken ama alınca yine heycanlanıyorum bazen ara vermek gerekıyo tabi gördüğüm an almıyorum biraz bekliyorum iyice düsünüp öyle alıyorm bazen begendigim seyden vazgecmis oluyorum iyiki onu almamısım falan diyorum.. evet bana da hic bitmicek gibi geliyo
Söyledigin sey cok mantikli gizemcim bende almicam gereksiz bisey cünkü 2kişiliğe tek kişi yatabilir sonuctasanırım ben tek kişilik birer battaniye ve pike alırım sadece. takım almaya hiç gerek yok
acil bir gelen olunca çift kişiliği serebiliriz kızlar ha evde olmaz vs o zaman sererim ama ben tek kişilik bim den almıştm 30 tl ye set gayette uygun malıda iyi. en az 2 tane evde bulunmalı diyorum hem 30 tl ne ki. kendi çeyiz takımımdan sereceğime onu sererim. ayrıca ebatlarını hatırlamıyorum ama baya büyük kızlar. çift kişliliklerimde 200x220 benm. asıl o büyük kocaman gelir katla kıvır vs saçma olur yani siz bilirsinz ama benm önerim 2 tane olması yönünde.Bence tek kisilik hic bir sey alma ufacik oluyo ben tek basimayken bile tek kisilik pikeler battaniyelerle yatamiyorum oram buram acikta kaliyo cift kisilikler daha mantikli...
Tabikide bende kendi özenerek aldıgım ceyiz takımımdan sermem. Misafire alıcam bitane farklı almak gerek. Gizemcim beni caydırmıştı ama neolur ne olmaz alayım ben en iyisi. Kendimize aldıgımız saten takımları serecek degiliz yaacil bir gelen olunca çift kişiliği serebiliriz kızlar ha evde olmaz vs o zaman sererim ama ben tek kişilik bim den almıştm 30 tl ye set gayette uygun malıda iyi. en az 2 tane evde bulunmalı diyorum hem 30 tl ne ki. kendi çeyiz takımımdan sereceğime onu sererim. ayrıca ebatlarını hatırlamıyorum ama baya büyük kızlar. çift kişliliklerimde 200x220 benm. asıl o büyük kocaman gelir katla kıvır vs saçma olur yani siz bilirsinz ama benm önerim 2 tane olması yönünde.
ha bizimkiler çok uzakta gelen gidenim çok olur diye tahmin ediyorum. akrabalar gelmese dahi benm arkadaşlarım durmaz yatıya gelir
ebatı size küçük geliyorsa diktiriledebilir.ama baya büyük benm aldığım
evet canm yok mu diceksin gelenlereTabikide bende kendi özenerek aldıgım ceyiz takımımdan sermem. Misafire alıcam bitane farklı almak gerek. Gizemcim beni caydırmıştı ama neolur ne olmaz alayım ben en iyisi. Kendimize aldıgımız saten takımları serecek degiliz ya
acil bir gelen olunca çift kişiliği serebiliriz kızlar ha evde olmaz vs o zaman sererim ama ben tek kişilik bim den almıştm 30 tl ye set gayette uygun malıda iyi. en az 2 tane evde bulunmalı diyorum hem 30 tl ne ki. kendi çeyiz takımımdan sereceğime onu sererim. ayrıca ebatlarını hatırlamıyorum ama baya büyük kızlar. çift kişliliklerimde 200x220 benm. asıl o büyük kocaman gelir katla kıvır vs saçma olur yani siz bilirsinz ama benm önerim 2 tane olması yönünde.
ha bizimkiler çok uzakta gelen gidenim çok olur diye tahmin ediyorum. akrabalar gelmese dahi benm arkadaşlarım durmaz yatıya gelir
ebatı size küçük geliyorsa diktiriledebilir.ama baya büyük benm aldığım
Canım benım suan 2 tane nevresım takımım var ikisi de taç. Biri saten delux. Diğeri makosaten. İkisininde kuması cok kaliteli. kaygan degil normal satenler gibi. Pamuk saten olduğu için. Parlak yumusacık bi kumas. Tavsiye ederim.evet canm yok mu diceksin gelenlere
al bir iki tane yahu
illa marka alıp devasa paralar ödemene gerek yok bim de %100 pamuk aldım ben zaman zaman geliyor. ebatlarını yazarım eve gidince
bu arada ben saten almadm kayıyor diyorlar. kışın ise soğuk oluyormuş baya.
saten pamukta almadm
seninki hangisi saten pamuk mu??
Canım en mantklısı bukadar özenerek aldıgımız kaliteli takımları sermicegimiz icin dediği gibi birer çift pamuk takım almak gerek. İllaki lazım olcak çünkü 30 40 tlye nomral bi marka alabilirizYaaaa bende sermek istemyrm ceyizime özenerek aldigim nevresimlerimiiiii amaaaacaba bendemi alsam bi iki tane günlük ucuzlardan ya ama resmen nevresim dolacak ortalik
Canım benım suan 2 tane nevresım takımım var ikisi de taç. Biri saten delux. Diğeri makosaten. İkisininde kuması cok kaliteli. kaygan degil normal satenler gibi. Pamuk saten olduğu için. Parlak yumusacık bi kumas. Tavsiye ederim.
Canım en mantklısı bukadar özenerek aldıgımız kaliteli takımları sermicegimiz icin dediği gibi birer çift pamuk takım almak gerek. İllaki lazım olcak çünkü 30 40 tlye nomral bi marka alabiliriz
canım ama kendi güzellerini sermemek için vereceksin artık 30-40 tl pazarda bile dikiliyor kumaşları iyi ben baktım. yok ben güvenmem dersen bim den a101den set al çık. set al ama parça pincik olmasn yastığı nevresimi uğraştırmasn çünkü çoğu zaman bim ve a101e ya alt çarşaf ya nevresim geliyo.ee önceden almasaydın 10 taneYaaaa bende sermek istemyrm ceyizime özenerek aldigim nevresimlerimiiiii amaaaacaba bendemi alsam bi iki tane günlük ucuzlardan ya ama resmen nevresim dolacak ortalik
yani canm taç şart değil. ben bimden aldım garanti veriyorum beğeneceksinz kumaşı. ama takip edin çok nadir geliyor. sen daha yeni mi başladn canm düğün ne zaman 2 tane almışsın ya ondan sordum ne kadara aldın tatlımCanım benım suan 2 tane nevresım takımım var ikisi de taç. Biri saten delux. Diğeri makosaten. İkisininde kuması cok kaliteli. kaygan degil normal satenler gibi. Pamuk saten olduğu için. Parlak yumusacık bi kumas. Tavsiye ederim.
Canım en mantklısı bukadar özenerek aldıgımız kaliteli takımları sermicegimiz icin dediği gibi birer çift pamuk takım almak gerek. İllaki lazım olcak çünkü 30 40 tlye nomral bi marka alabiliriz
canım ama kendi güzellerini sermemek için vereceksin artık 30-40 tl pazarda bile dikiliyor kumaşları iyi ben baktım. yok ben güvenmem dersen bim den a101den set al çık. set al ama parça pincik olmasn yastığı nevresimi uğraştırmasn çünkü çoğu zaman bim ve a101e ya alt çarşaf ya nevresim geliyo.ee önceden almasaydın 10 tane
kız ne olcak al 2 tane yoksa kendinin gidecek daha mı iyi. senin düğün ne zamandı canim
kirada oturun canm o süreçte olmaz mıBakicam bakalim artk pahali bisey alamam zaten bir memur maasindan fazla gitti şu nevresimlerebizim ev sorunumuz var canim daha açığı evimizin bitmesini bekliyoruz teslim tarihi mayis gozukuyor zamaninda teslim olursa 2016 eylül istiyoruz ama teslim edilmezse 2017 ye kalir
kirada oturun canm o süreçte olmaz mı
bir de nasıl yani ev baştan mı inşa ediliyor ki uzun
ne işle meşgulsunz sen ve nişanlın. yaşlar kaç
ay çok soru sordm
Senın dedigin gibi yapicam kuzum. Ben mutfak ceyizi aldım ilk. Simdi onu biraktim tekstile geçiş yaptım. Düğün net olmamakla birlikte 1sene falan var inşallah daha bol zamanım var yaniicanım ama kendi güzellerini sermemek için vereceksin artık 30-40 tl pazarda bile dikiliyor kumaşları iyi ben baktım. yok ben güvenmem dersen bim den a101den set al çık. set al ama parça pincik olmasn yastığı nevresimi uğraştırmasn çünkü çoğu zaman bim ve a101e ya alt çarşaf ya nevresim geliyo.ee önceden almasaydın 10 tane
kız ne olcak al 2 tane yoksa kendinin gidecek daha mı iyi. senin düğün ne zamandı canm
yani canm taç şart değil. ben bimden aldım garanti veriyorum beğeneceksinz kumaşı. ama takip edin çok nadir geliyor. sen daha yeni mi başladn canm düğün ne zaman 2 tane almışsın ya ondan sordum ne kadara aldın tatlım
evet canm ev konusunda haklısın zaten yaşında küçük bekleyin amanOlsun canim muhabbet ediyoruz iste :)) Kirada oturmayi nisanlimda teklif etti fakat ben istemedim , herseyimi kendi evime göre özel yaptirmak istiyorum kiraya cikarsam hem esyalarim hirpalanacak tasinirken hemde tasindigim eve gore esya alicam kendi evimde icime sinmeyecek biliyorum... Yeni insaa edilen bir siteye topraktan girdik 1 sene gecikmeli basladi ihale sorunlari filan cikti, düğünü de 1 sene ileri atmis oldu bu durum... Nişanlim doğalgaz teknikeri ayni zamanda proje isleride yapiyor, benim kendi is yerim var cafe tarzinda bi yer isletiyoruz canim.. Ben 91 liyim Nisanlim 87 li...
bende ilk nevresmden başladm canm. almıyordum genelde ben son dk ya bırakıcaktım ama iyiki almışım indirim gördükçe alıyorum vakit varken. al al bitmiyor zatenSenın dedigin gibi yapicam kuzum. Ben mutfak ceyizi aldım ilk. Simdi onu biraktim tekstile geçiş yaptım. Düğün net olmamakla birlikte 1sene falan var inşallah daha bol zamanım var yanii
bana mı dedn canm ? ben nişanlıyımPeki senin hayatinda var mi biri ? nisan söz filan ?
evet canm ev konusunda haklısın zaten yaşında küçük bekleyin amanne kadardır birliktesinz
bana mı dedn canm ? ben nişanlıyım