BUNLAR AŞK YUVAMIZ İÇİN :)) (Gizemin çeyizi)

ehuehuehu senin çeyiz zembereğin boşalmışanneler ayar vermek için lazım

Wallahi yaa sapittim artk iyice

canimm simdi baktim evideaya kaldirmis o kahvalti setini;((( markasini hatirliyor musun

Keramika 14 parça köşem kahvalti seti canim evmanya.comdada var..

İyi ettin canim benim

Emsan benim bildigim en iyi çelik markasidir cunku bizim evde bildim bileli yemekler emsan tencerelerde pişer annemin herseyi emsandir 30 yillik ceyizinden tencereleri hala kullanir buna güvenerek ben herseyimi emsan aldim şu son yillarda duyuyorumki emsan eski emsan degil , emsani karaca satin aldi karaca ile ayni kalitede diye... Ben arastirarak evdekilere de güvenerek emsan aldim karacaya kimse memnun degil diye hiç bulaşmadim ama emsanin kalitesini bozdugunu karacanin emsani satin aldigini duydukca okudukca sinirlerim bozuluyor keske jumbo yada hisar alsaydim emsanin bir tencere setine 500 tl para verdik 500ü veren insan 700-800 üde verirdi yani bu sıralar kafamda deli sorular bir de herşeyim emsan bu nasil bi güvense artik bendeki

Bende hiç araştırmadan karacadan 4 tencere 1 düdüklü aldım. Çeyiz setinin icindeydi. Karaca yani iyidir dedim. Şansıma belki iyi çıkar bilmiyorum ama şimdi üzülüyorum araştırmadan aldığım için emsan ile aynı kalitede şuan

Büyük bisey alirken arastiriyorum aslinda ufak tefek seyleri alip cikiyorum bakmiyorum bile... Evde bir cok sey emsan olunca ve annem cok memnun gercektende 30 yillik ürünler yanma yapistirma hic bisey yok ona güvendim ben... Simdi heryerde karaca emsan ayni deniliyor karacayi bir cok kisiden duydum memnun degiliz diye emsan icin duymadim ama ayni fabrikadan cikiyorsa ayni kalitededir tabikide... İnsallah sansimiza sorun cikmaz paslanma filan da duydum İnsallah çöp olmazlar

canım karaca çelik tencereleri biraz ince oluyor. kuzenim almıştı, kullanıyor yani. ne tencerelerinde, ne ÇKB setinde, ne düdüklü tenceresinde paslanma falan da olmadı. bence hiç dert etme, seninle yaşamayacak. 3-5 yıl kullanırsın, imkanın olduğunda değiştirirsin. ama klasik tencere seti dışında kormaz veya hisar'dan mini tencere seti de almanı tavsiye ederim. çünkü iki kişiye standart tencere setleri çok büyük.

canım karaca-emsan çelik tencereleri biraz ince oluyor. kuzenim almıştı, kullanıyor yani. ne tencerelerinde, ne ÇKB setinde, ne düdüklü tenceresinde paslanma falan da olmadı. bence hiç dert etme, seninle yaşamayacak. 3-5 yıl kullanırsın, imkanın olduğunda değiştirirsin. ama klasik tencere seti dışında kormaz veya hisar'dan mini tencere seti de almanı tavsiye ederim. çünkü iki kişiye standart tencere setleri çok büyük.

ayrıca düdüklüsünü annem evde de kullanıyor. bir fissler veya tefal kadar pişirme süresi kısa olmasa da, güzel.

ayrıca düdüklüsünü annem evde de kullanıyor. bir fissler veya tefal kadar pişirme süresi kısa olmasa da, güzel.

Annem oyle seylere cok dikkat eder alirken birlikte aldik hatta direkt elini tencerenin icine atti kalinligina filan bakti öyle incecik degil hatta tabanlari iç dizayni özel olarak üretilmis ve bunlari alinca düdüklüye bile ihtiyac duymazsin demisti zaten baktiginda öyle kalitesiz bir sey degiller tabikide ama kullaninca cikiyormus ortaya, düdüklüden korkuyordum ama tefal clipso da patlama riski yokmus onu almayi dusunuyorum... Bir suru de tencere aldim seramik set çelik set ufak kapakli sahan seti diye aldiklarimda mini tencere seklinde ama hepsi emsan tabiki yine... Birde dusunuyorum annem karacanin granit tava serisini aldi evde kullaniyor cokta memnun etler filan mükemmel pişiyor hatta bende tavalarimi karaca granit alicam acaba bu birazda şans işimi ben çözemedimki....

Şöyle bir arastrdm da Jumbodan bile memnun kalmayanlar var ya jumboda cok kaliteli... Demekki her markanin her ürünü %100 memnun etmiyor insani.. Belkide dedigim gibi sans... Beyaz esyadada boyle kimisi boshtan şaşmaz benim cevremdekilerde hep boschtan sikayetci... Kimisi arçeligi sevmez kimisi arçelik yillarin kalitesidir asla baska almam der :)) bu is biraz sans isi bence...

Bugün aldiklarimmm

Umarim bu paraya degersin

Annem bu tavalardan çoooook memnun.... Özellikle et konusunda cok iyiler fakat acayip ağırlar....

Emsan yardimci servis gereclerimiz

Heeee bu arada bu mevzuyu çok arastiranlar var herkesin kafasinda soru isaretleri var KARACA EMSANİ SATİN ALDİ olayini anlatayim size detayli olarak cünkü bu aralar bu olay benimde kafami cok kurcaladi :)) ben bunlari babamin cok yakin arkadasinin magazasindan aliyorum EMSAN üzerine komple magaza emsanla calisiyorlar.... Bugun gittigimde sordum dedimki karaca emsani satin aldi diyorlar karaca üretiyormus artik emsani diyorlar dedim öyle degilmis bu durum aynen şu şekildeymiş

Karaca emsani satin filan almamis Emsan Karacanin ürünlerini üretiyormus ( örn: vestelin sharp ve regal markasini , bekonun altus markasini vs. kendi firmasinda üretmesi gibiymis)....
Bu olay son senelerde cok konusuluyormus fakat son 1 yillik süre içinde gerçekleşen bir olaymis....

Tefal clipsoyu kullananlar iyiki almisim diyormusunuz?? Gercekten söylendigi kadar işinin ehli mi acaba??? Pisman olmam insallah aldigima...

Gizemcim hayırlı olsun tüm çeyizlerinin maşallahı var inşallah mutlulukla huzurla aşkla kullanmak nasip olsun kısmetse düğün ne zaman son zamanlarda epey bi alışveriş yapmış çeyizlerini büyütmüşsün ne güzel ☺

nevresimler çok ciciii
güle güle kullanın
kaç adet çift kişilk nevresiminiz var ??
kahvaltı takımın sanırım 2 kişilk o nerden ve fiyatıı =)

Cok tesekkur ederim canim benim artik bitirmeye bakiyorum bir tek elektroniklerim kalsin son zamana diye dusunuyorum... düğünümüz birazcik uzadi evimizi bekliyoruz bir terslik olmazsa insallah 2016 eylül gibi düşünüyoruz...

nevresimler çok ciciii
güle güle kullanın
kaç adet çift kişilk nevresiminiz var ??
kahvaltı takımın sanırım 2 kişilk o nerden ve fiyatıı =)

Cok tesekkurler canim , tek kisilik nevresim hic almadim almayi düşünmüyorum çift kisilikleri 10 adete tamamladim tabi bu sayiya battaniyeli setlerin icindeki ve yatak örtülü setlerin icindeki nevresimlerde dahil... Evet kahvalti takimlarindan bir tanesi 2 kisilik onu evidea.com dan aldim indirimli fiyati 49.90 tl idi 20 tl de indirim çekim vardi onu da kullandim bana 29.90 tl gibi güzel bir fiyata geldi... Su anda da evmanya da bir indirimi var eger begendiysen oradan inceleyebilirsin canim...

Son düzenleme:
ohh maaşallah 10 çok değil mi ya =)
tek kişilik misafir için falan gerek olmaz mı canm

Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. Hepside çok güzel

Aminn cok tesekkur ederim

ohh maaşallah 10 çok değil mi ya =)
tek kişilik misafir için falan gerek olmaz mı canm

Aslinda su an bencede 10 tane cok fazla , 4-5 tane olsa yeterli evlendikten sonra alinabilir ihtiyac duyulunca... Ben cevremdekiler saolsun onlara uydum annem ne gerek var 10 taneye abartma dedikce bak anne lazimmis oyle diyorlar dedim halbuki annem ev hanimi diil sanki 10 sene kullanirim artk napim tek kisilik almadim canim cunku tek bi kisi gelip kalsa bile ona özel tek kisilik baza tahsis etmiyoruzki aciyoruz bi cekyat yatiriyoruz çekyatada tek kisilik nevresim olmuyor cift kslk seriyorsun mecbur... İlerde lazim olursa onuda sevgili kocacim alir artk

Söyledigin sey cok mantikli gizemcim bende almicam gereksiz bisey cünkü 2kişiliğe tek kişi yatabilir sonucta sanırım ben tek kişilik birer battaniye ve pike alırım sadece. takım almaya hiç gerek yok

Söyledigin sey cok mantikli gizemcim bende almicam gereksiz bisey cünkü 2kişiliğe tek kişi yatabilir sonucta sanırım ben tek kişilik birer battaniye ve pike alırım sadece. takım almaya hiç gerek yok

Bence tek kisilik hic bir sey alma ufacik oluyo ben tek basimayken bile tek kisilik pikeler battaniyelerle yatamiyorum oram buram acikta kaliyo cift kisilikler daha mantikli...

Haklısın canm benım smdı kendı kullandıgım hersey tek kişilik haliyle ama kışın çift kişilik yorgan kullanıyorm mesela battaniye de öyle.. ama annem de olsun al birer tane bulunsun diyo neyse en iyisi sona bırakmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…