ehuehuehu senin çeyiz zembereğin boşalmışanneler ayar vermek için lazım
canimm simdi baktim evideaya kaldirmis o kahvalti setini;((( markasini hatirliyor musun
İki kişilik kahvaltı takımından bende de var kırmızısı ama. Markası Keramika. Gizemden önce görünce söyliyim dedim :) google yazarsanız markasını internet satış sitesi çıkar karşınıza.
Bende hiç araştırmadan karacadan 4 tencere 1 düdüklü aldım. Çeyiz setinin icindeydi. Karaca yani iyidir dedim. Şansıma belki iyi çıkar bilmiyorum ama şimdi üzülüyorum araştırmadan aldığım içinemsan ile aynı kalitede şuan
canım karaca çelik tencereleri biraz ince oluyor. kuzenim almıştı, kullanıyor yani. ne tencerelerinde, ne ÇKB setinde, ne düdüklü tenceresinde paslanma falan da olmadı. bence hiç dert etme, seninle yaşamayacak. 3-5 yıl kullanırsın, imkanın olduğunda değiştirirsin. ama klasik tencere seti dışında kormaz veya hisar'dan mini tencere seti de almanı tavsiye ederim. çünkü iki kişiye standart tencere setleri çok büyük.Bende hiç araştırmadan karacadan 4 tencere 1 düdüklü aldım. Çeyiz setinin icindeydi. Karaca yani iyidir dedim. Şansıma belki iyi çıkar bilmiyorum ama şimdi üzülüyorum araştırmadan aldığım içinemsan ile aynı kalitede şuan
canım karaca-emsan çelik tencereleri biraz ince oluyor. kuzenim almıştı, kullanıyor yani. ne tencerelerinde, ne ÇKB setinde, ne düdüklü tenceresinde paslanma falan da olmadı. bence hiç dert etme, seninle yaşamayacak. 3-5 yıl kullanırsın, imkanın olduğunda değiştirirsin. ama klasik tencere seti dışında kormaz veya hisar'dan mini tencere seti de almanı tavsiye ederim. çünkü iki kişiye standart tencere setleri çok büyük.Büyük bisey alirken arastiriyorum aslinda ufak tefek seyleri alip cikiyorum bakmiyorum bile... Evde bir cok sey emsan olunca ve annem cok memnun gercektende 30 yillik ürünler yanma yapistirma hic bisey yok ona güvendim ben... Simdi heryerde karaca emsan ayni deniliyor karacayi bir cok kisiden duydum memnun degiliz diye emsan icin duymadim ama ayni fabrikadan cikiyorsa ayni kalitededir tabikide... İnsallah sansimiza sorun cikmaz paslanma filan da duydum İnsallah çöp olmazlar
ayrıca düdüklüsünü annem evde de kullanıyor. bir fissler veya tefal kadar pişirme süresi kısa olmasa da, güzel.
Bugün aldiklarimmm
Umarim bu paraya degersin
Eki Görüntüle 1714145
Annem bu tavalardan çoooook memnun.... Özellikle et konusunda cok iyiler fakat acayip ağırlar....
Eki Görüntüle 1714146
Emsan yardimci servis gereclerimizEki Görüntüle 1714147 Eki Görüntüle 1714148 Eki Görüntüle 1714149 Eki Görüntüle 1714150 Eki Görüntüle 1714151 Eki Görüntüle 1714152
Heeee bu arada bu mevzuyu çok arastiranlar var herkesin kafasinda soru isaretleri var KARACA EMSANİ SATİN ALDİ olayini anlatayim size detayli olarak cünkü bu aralar bu olay benimde kafami cok kurcaladi :)) ben bunlari babamin cok yakin arkadasinin magazasindan aliyorum EMSAN üzerine komple magaza emsanla calisiyorlar.... Bugun gittigimde sordum dedimki karaca emsani satin aldi diyorlar karaca üretiyormus artik emsani diyorlar dedim öyle degilmis bu durum aynen şu şekildeymiş
Karaca emsani satin filan almamis Emsan Karacanin ürünlerini üretiyormus ( örn: vestelin sharp ve regal markasini , bekonun altus markasini vs. kendi firmasinda üretmesi gibiymis)....
Bu olay son senelerde cok konusuluyormus fakat son 1 yillik süre içinde gerçekleşen bir olaymis....
nevresimler çok ciciiiNevresimler yorganlar derlenip toparlanmış hali
Eki Görüntüle 1687282
Eki Görüntüle 1687283
KARACA TİMELESS Yatak örtüsü battaniye nevresim pike tam set (pudra rengi)
Eki Görüntüle 1687284 Eki Görüntüle 1687285
Günlük pike takim
Eki Görüntüle 1687286 Eki Görüntüle 1687287 Eki Görüntüle 1687288 Eki Görüntüle 1687289
KARACA sevgililer gününe özel battaniyeli nevresim set
Eki Görüntüle 1687290 Eki Görüntüle 1687291
2 şer adet yorganlar
Eki Görüntüle 1687294 Eki Görüntüle 1687293
4 adet yastik
Eki Görüntüle 1687295
Gizemcim hayırlı olsun tüm çeyizlerinin maşallahı var inşallah mutlulukla huzurla aşkla kullanmak nasip olsunkısmetse düğün ne zaman son zamanlarda epey bi alışveriş yapmış çeyizlerini büyütmüşsün ne güzel ☺
nevresimler çok ciciii
güle güle kullanın
kaç adet çift kişilk nevresiminiz var ??
kahvaltı takımın sanırım 2 kişilk o nerden ve fiyatıı =)
ohh maaşallah 10 çok değil mi ya =)Cok tesekkur ederim canim benim artik bitirmeye bakiyorum bir tek elektroniklerim kalsin son zamana diye dusunuyorum... düğünümüz birazcik uzadi evimizi bekliyoruz bir terslik olmazsa insallah 2016 eylül gibi düşünüyoruz...
Cok tesekkurler canim , tek kisilik nevresim hic almadim almayi düşünmüyorum çift kisilikleri 10 adete tamamladim tabi bu sayiya battaniyeli setlerin icindeki ve yatak örtülü setlerin icindeki nevresimlerde dahil... Evet kahvalti takimlarindan bir tanesi 2 kisilik onu evidea.com dan aldim indirimli fiyati 49.90 tl idi 20 tl de indirim çekim vardi onu da kullandim bana 29.90 tl gibi güzel bir fiyata geldi... Su anda da evmanya da bir indirimi var eger begendiysen oradan inceleyebilirsin canim...
Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. Hepside çok güzel
ohh maaşallah 10 çok değil mi ya =)
tek kişilik misafir için falan gerek olmaz mı canm
Söyledigin sey cok mantikli gizemcim bende almicam gereksiz bisey cünkü 2kişiliğe tek kişi yatabilir sonuctasanırım ben tek kişilik birer battaniye ve pike alırım sadece. takım almaya hiç gerek yok