Bugün aldiklarimmm
Umarim bu paraya degersin
Eki Görüntüle 1714145 Annem bu tavalardan çoooook memnun.... Özellikle et konusunda cok iyiler fakat acayip ağırlar....
Eki Görüntüle 1714146 Emsan yardimci servis gereclerimiz
Eki Görüntüle 1714147 Eki Görüntüle 1714148 Eki Görüntüle 1714149 Eki Görüntüle 1714150 Eki Görüntüle 1714151 Eki Görüntüle 1714152 Heeee bu arada bu mevzuyu çok arastiranlar var herkesin kafasinda soru isaretleri var KARACA EMSANİ SATİN ALDİ olayini anlatayim size detayli olarak cünkü bu aralar bu olay benimde kafami cok kurcaladi :)) ben bunlari babamin cok yakin arkadasinin magazasindan aliyorum EMSAN üzerine komple magaza emsanla calisiyorlar.... Bugun gittigimde sordum dedimki karaca emsani satin aldi diyorlar karaca üretiyormus artik emsani diyorlar dedim öyle degilmis bu durum aynen şu şekildeymiş
Karaca emsani satin filan almamis Emsan Karacanin ürünlerini üretiyormus ( örn: vestelin sharp ve regal markasini , bekonun altus markasini vs. kendi firmasinda üretmesi gibiymis)....
Bu olay son senelerde cok konusuluyormus fakat son 1 yillik süre içinde gerçekleşen bir olaymis....