çok güzelmiş bende köşe koltuk istiyorum tam olarak ne kadar fiyatı?
aynen canım çok teşekkür ederim :)5400 tl fiyatı canım, İnegöl okan koltuktan aldık...
Ama bildiğim kadarıyla sende izmittesin gönençler mobilya okan koltuk ile çalışıyor oraya da getirtebilirsin illaki inegöle gitmek zorunda değilsin...
Köşe koltuğumuz da bu şekilde
Ölçüleri Kısa kenarı 2.30 cm uzun kenarı 3.05 cm...
Eki Görüntüle 1951253 Eki Görüntüle 1951254 Eki Görüntüle 1951255
Resimde kırlentler hardal ve bej kombini fakat...
Bizim aldığımız kirlent renkleri antrasit gri ve bej kombini şeklinde...
aynen canım çok teşekkür ederim :)
Okan koltugu ilk kez senden duydum hemen girdim baktim kucuk olculu koltuklar var super. Peki sen daha cok arastirmissindir iyimidir kalitesi5400 tl fiyatı canım, İnegöl okan koltuktan aldık...
Ama bildiğim kadarıyla sende izmittesin gönençler mobilya okan koltuk ile çalışıyor oraya da getirtebilirsin illaki inegöle gitmek zorunda değilsin...
Okan koltugu ilk kez senden duydum hemen girdim baktim kucuk olculu koltuklar var super. Peki sen daha cok arastirmissindir iyimidir kalitesi
Çok güzeller canım güle güle kullan bende köşe koltuğu taraftarıyım daha şık geliyor bana
Yatağın da koltuk takımın da çok güzel tatlım, rengini çok beğendim, modern şık bir seçim olmuş yine, güzel günlerde kullanKöşe koltuğumuz da bu şekilde
Koltuk çok hoşmus gercekten hem modern ve sade hem kullanisli renklerde tam benlik güzel günlerde kullan sevdiceginleKöşe koltuğumuz da bu şekilde
Yatağın da koltuk takımın da çok güzel tatlım, rengini çok beğendim, modern şık bir seçim olmuş yine, güzel günlerde kullan
Diğer mobilyalarını ben de merakla bekliyorum
Koltuk çok hoşmus gercekten hem modern ve sade hem kullanisli renklerde tam benlik güzel günlerde kullan sevdiceginleBelli markalarda çok az model oldugundan tam icine sinmeyebiliyor. Ben hala hayalimdeki yatak odasini bulabilmis degilim, sanirim guvenilir bi mobilyaciya yaptirmak en mantiklisi..
Bu arada evlenen gelinler topiklerini birakip hemen bdv ye geçiyorlarpaylasimlarina devam ettigin için tebrik ederim seni tecrubelilere ihtiyacımız var buralarda
Koltuk çok hoşmus gercekten hem modern ve sade hem kullanisli renklerde tam benlik güzel günlerde kullan sevdiceginleKöşe koltuğumuz da bu şekilde
Öyle deme ya keyfe kederde konu açılıyor orda en hızlı dönüş ordan oluyor çünkü :) Ama Allah mutlulugunuzu daim etsin canımTeşekkür ederim canım
Bizde en çok yatak odasında zorlandık modern yatak odaları çok sade geldi,klasik avangarde modeller de bize çok ağır geldi...
Birde komple lake boya olması konusunda çok ısrarcı davrandık, genel yatak odaları sunta lam hazır malzeme yapılıyor buda beni o yatak odasından direkt itiyor...
Hiç avangarde düşünmedim ama En son şaşılacak şekilde sade bir modern avangarde modele tamam bu dedim seçtik aldık, şimdide salonum minimalist spor amann yatak odam da birazcık avangarde olsun canım diye avutuyorumkendimi 
Aman allah bdv ye düşürmesin
Koltuk çok hoşmus gercekten hem modern ve sade hem kullanisli renklerde tam benlik güzel günlerde kullan sevdiceginleBelli markalarda çok az model oldugundan tam icine sinmeyebiliyor. Ben hala hayalimdeki yatak odasini bulabilmis degilim, sanirim guvenilir bi mobilyaciya yaptirmak en mantiklisi..
Bu arada evlenen gelinler topiklerini birakip hemen bdv ye geçiyorlarpaylasimlarina devam ettigin için tebrik ederim seni tecrubelilere ihtiyacımız var buralarda
Öyle deme ya keyfe kederde konu açılıyor orda en hızlı dönüş ordan oluyor çünkü :) Ama Allah mutlulugunuzu daim etsin canımburda mutlu mutlu çeyiz topiklerinde gördüğüm arkadaşları orda farkli durumlarda görünce üzülüyorum
Ben o kadar detaydan anlamiyorum canim çok içine girmedigim için.. Az çok kalite gözlede fark ediliyor yakından yinede oralara gelince fikirlerine danisacagim bi kaç arkadaştan birisin çok kafa patlattigini biliyorum. Eşinin seçtiği yatak odasını hatırlıyorum tatlımonu sade bi avangarda ikna etmen bile büyük adım olmuş. Yatak odasi daha kişisel bi alan hem ikinizin zevkine birden hitap etmesi daha iyi Merakla resimlerini bekleyenlerdenim
Mobilyum avm yi bende çok merak ediyorum canım ilk fırsatta gitmek istiyorum . Benim hayalimde country olmayan modern beyaz bi yatak odası var. Soyledigin markalarda bu tarz bisi bulamadim. O yüzden biraz dolaşıp bakmak, sadece marka diye daha fazla para vermek istemiyorum. Sağol bu güzel bilgiler için.Birde mobilya alırken inegöl mobiliyum avmyi kesinlikle tavsiye ediyorum canım...
İzmit istanbul sakarya gezmediğimiz yer kalmadı inegöle mobiliyuma gittik aldık ve döndük hemde fiyatlar da fark ediyor istanbulda izmitte 10 binliralardan başlıyor lake boya yatak odaları modele göre de fiyat çıkıyor...
Ve bütün illere genel anlamda ürünler inegölden gidiyor...
Tabi kurumsal doğtaş,enza gibi mağazaları tercih ediyorsanız orası ayrı ama bu tarz mağazalar da da standart ürünler oluyor seçenek çok az...
Mobilyum avm yi bende çok merak ediyorum canım ilk fırsatta gitmek istiyorum . Benim hayalimde country olmayan modern beyaz bi yatak odası var. Soyledigin markalarda bu tarz bisi bulamadim. O yüzden biraz dolaşıp bakmak, sadece marka diye daha fazla para vermek istemiyorum. Sağol bu güzel bilgiler için.
Peki mobilyalarda da düğün sezon olayi oluyor mu canım yani yaz - kış alırken fiyat farkı oluyor mu ? Bilgin var mi bu konuda çünkü büyük ihtimalle yaza kalicak bizim mobilya olayları