- 10 Ocak 2017
- 433
- 494
Teşekkür ederim kuzum, markanın diğer modelleri çok süslü geldi bana, kullanımı da zor olur diye düşündüm, zaten banyo için aldığım diğer ürünler çok sade, senin aldığını çok beğendimCanım alınabilecek en mantıklı banyo seti...
Görünümü öyle kalitesiz plastik plastik değil, ağır bir duruşu var...
Çöp kovası biraz ufak gelebilir ama idare ediyor...
Sade görüntüden hoşlanıyorsan iyi bir tercih...
Teşekkür ederim kuzum, markanın diğer modelleri çok süslü geldi bana, kullanımı da zor olur diye düşündüm, zaten banyo için aldığım diğer ürünler çok sade, senin aldığını çok beğendim
Dediğin modele baktım gayet şık ve sade, ben de senin gibi cesaret edemiyorum canım. Yine de teşekkürler fikir verdiğin için.Canım rica ederim
Primanovanın birde karla modeli var o da güzel sade ama porselen olduğu için ben cesaret edemedim...
Ona da bir bak ama bendeki model banyo için iyi bir tercih...
Sizin yorumunuza göre pembik ve güllü çeyizler anormal ve insani değil. Zevkler kişiseldir, neden böyle sert bir genelleme yaptığınızı anlayamadım. Ayrıca şunu belirtmeliyim ki Gizem'in çeyizini ben de beğendim. Sadece sizden farklı zevklere sahip olanları rencide edici cümleler kurmanızı garip karşıladım. Farklılıklara saygı duymak lazımGördüğüm ilk pembik ve güllü olmayan çeyizbiz minimalistler nasıl çeyiz yapacağız diye düşünürken sizin konunuza denk geldim oh çok rahatladım ya :) şuana kadar gördüğüm en kullanışlı, normal, insani çeyiz:) bence pembeler içinde boğulmaya hiç gerek yok çeyiz için.
Tabi ne niyetle yazdığınızı bilemem, sadece kurduğunuz cümleler yanlış anlaşılmaya müsaitti. Gönlünüzce bir çeyiz hazırlamanızı dilerim. İyi akşamlarRencide etmek için söylemedim. Rencide edici bir durum da yok aslında. Ki "bence" diyerek anlattım yorumumda.
Güllüler anormal değil gibi anlam çıkarmak zor bence. Demek istediğim sade olsun normal olsun illa çeyiz dediğin pembe olmak zorunda değil.
Rica ederim, yaparsınız hiç merak etmeyin, başta hiç bitmeyecek gibi gelir ama biter, önemli olan ne istediğini bilmek, seçimlerinizi daha kolay yaparsınız.Teşekkür ederim çok sağolunumarım çeyizimi yapabilirim. İyi akşamlar.
Gördüğüm ilk pembik ve güllü olmayan çeyizbiz minimalistler nasıl çeyiz yapacağız diye düşünürken sizin konunuza denk geldim oh çok rahatladım ya :) şuana kadar gördüğüm en kullanışlı, normal, insani çeyiz:) bence pembeler içinde boğulmaya hiç gerek yok çeyiz için.
Gizem ben koltuk takımlarını çok merak ediyorum aslında kaç aydır konuyu takip ediyorum ama paylaştın mı göremedim :/
Gule gule kullan , kucuk koltuk takimi bulmak artik cok zor. Alan darsa sikis sikis duracagina kose almakla iyi yapmissin :) diger mobilyalarinida paylasirmisin bizimle?Köşe koltuğumuz da bu şekilde
Ölçüleri Kısa kenarı 2.30 cm uzun kenarı 3.05 cm...
Eki Görüntüle 1951253 Eki Görüntüle 1951254 Eki Görüntüle 1951255
Resimde kırlentler hardal ve bej kombini fakat...
Bizim aldığımız kirlent renkleri antrasit gri ve bej kombini şeklinde...
Gule gule kullan , kucuk koltuk takimi bulmak artik cok zor. Alan darsa sikis sikis duracagina kose almakla iyi yapmissin :) diger mobilyalarinida paylasirmisin bizimle?
Harika:)) bekliyorum ozaman, nerede yaptiriyorsun ?Teşekkür ederim...
Kesinlikle koltuk takımı sığdıramadık dar uzun bir salonum var, dediğin gibi dar bir alan oluşturmak istemedim...
Mobilyaları Paylaşmayı bende sabırsızlıkla bekliyorum ama henüz fotoğrafları elimde mevcut değil mobilyalar imalattan çıkınca fotoğraflarını atacak mağaza sahibi o zaman paylaşıcam aklımda :)
Harika:)) bekliyorum ozaman, nerede yaptiriyorsun ?
çok güzelmiş bende köşe koltuk istiyorum tam olarak ne kadar fiyatı?Köşe koltuğumuz da bu şekilde
Ölçüleri Kısa kenarı 2.30 cm uzun kenarı 3.05 cm...
Eki Görüntüle 1951253 Eki Görüntüle 1951254 Eki Görüntüle 1951255
Resimde kırlentler hardal ve bej kombini fakat...
Bizim aldığımız kirlent renkleri antrasit gri ve bej kombini şeklinde...