BUNLAR AŞK YUVAMIZ İÇİN :)) (Gizemin çeyizi)

eylül ayinda evlendim canim 7 ay olucak evet...
Evlendikten sonrada eksikler bitmiyor bu dogru ama bizim böyle olmamizin sebebi farkli...
Nişanli iken ev aldik düğünümüze yetişmedi , belli bir süre esyali ev kiraladik kendi evimizi yeni teslim aldik sayilir bu sebeple de içi anca tamamlaniyor :)

anladım eşyalı bir evde olduğunuz için de eşyalarınızı geç almaya başladınız yerleşiminiz de geç oldu neyse ne derler geç olsun güç olmasın

canım bizim oturduğumuz evde de silverline marka ankastre kullanılmış ben çok memnunum. fırın ocak gayet iyi, mikrodalga da var oda sorunsuz, yani kötüsü nasıl olur bilmiyorum ama sorunsuz ürünler, ihtiyacı gayet güzel karşılıyorlar.

Bende çok memnunum canım fırını özellikle çok sevdim. Sadece temizliği canıma okuyor :)

Canım o kadar emeğin sonunda böyle her şeyin bittiğini görmek çok güzel değil miiiii:)) güle güle otur çok beğendim, sade cici çok güzel bir evin olmuş, güzel günlerde oturun

Canım o kadar emeğin sonunda böyle her şeyin bittiğini görmek çok güzel değil miiiii:)) güle güle otur çok beğendim, sade cici çok güzel bir evin olmuş, güzel günlerde oturun

:) Ya hiç sorma çok şükür...
Teşekkür ederim canımm inşallah

canım bayıldım bayıldım gerçekten daha öncede söylemiştim çok beğendiğimi ama cidden aşkla ve zevkle yerleştirdin evini her aşamasına bizi şahit ettin ve inanılmaz güzel sonuçlar doğdu valla :) hani yakın otursak zorla kendini davet ettirip yakından görmek isterim evini o derece beğendim

Canım çok teşekkür ederim
O zaman yap bir çılgınlık otobüs,uçak neyse atla gel, ne olacak sanki?:) Nerede oturuyorsun bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…