BUNLAR AŞK YUVAMIZ İÇİN :)) (Gizemin çeyizi)

Allah güle güle kullanmayı nasip etsin gizemciğim, ceyizlerine baktıkça içim eriyor yahu bizde erkek arkadasımla ciddi dusunuyoruz baktıkça ilham kaynağım oldu ceyizlerin Mükemmeller

Aminn canım çok teşekkür ederim. Rabbim sanada nasip etsin inşallah

Canım cok teşekkür ederim.ben minyon bir tipim takımlar bize olmaz.bir de timeless seti internette bej yada camel seklinde buldum.toprak olanhangisi yada hangisi dahagüzel olur

Minyon tipsen kesinlikle kısa almalısın, nişanlına da uzunlardan alırsın...
Karaca Timeless winter set diye arastır canım timeless diye aratırsan farklı modeller de çıkıyor...

Toprak,pudra,mint yeşili, lila rengi 4 renk var bence en iyi duran pudra ama toprak rengide iyi duruyor sen yatak odanın rengine uygun olanı alabilirsin...

Yatak odam daha ortada yok ama :) çok teşekkür ederim siz düğünü yaptınız mı:)

Teşekkür ederim.bulundugum yer de yok ama internetten almayı düşünüyorum ben de

Bulunduğun yer neresi??olduğun yerde esse mağazası muhakkak vardır.
Ütü masasını esse de bulabilirsin.
Çamaşırlık heryerde olmuyor malesef onu internetten alabilirsin canm.

Bulunduğun yer neresi??olduğun yerde esse mağazası muhakkak vardır.
Ütü masasını esse de bulabilirsin.
Çamaşırlık heryerde olmuyor malesef onu internetten alabilirsin canm.
Bir köyde mecburi hizmet yapıyorum :) kargo bile haftada bir gün geliyor ne yazık ki

Bir köyde mecburi hizmet yapıyorum :) kargo bile haftada bir gün geliyor ne yazık ki

Ooo senin durumun farklıymış...
İnternet üzerinden elbet iyi güvenilir sitelerden alabilirsin...
Bir kaç kez dolandırıldıktan sonra ben artık korkmaya başladım bu yüzden görerek al diye söyledim...
Güvenilir sitelere baktıktan sonra neden olmasın...

Hepsi çok güzel, iyi günlerde kullanmanız dileğiyle

Karaca timeless setinin nevresim takımının modeli nasıl? Bu set, yatak örtüsü, nevresim takımı ve pike olarak indirimde, 365 lira. Açık renk bir yatak örtüm olsun istiyorum, nevresim ve pikeye de ihtiyacım var. Yatak örtüsünü ne kadar boyuttaki bir yatakta kullanıyorsun?

365 lira inanılmaz bir rakam kesinlikle kaçırma pişman olmayacağın bir set...
yatak standardı 160\200 oluyor genelde bu ölçülerdeyse yatağın tam olacaktır...
Ben henüz kendi evime geçmedim nasipse bu ay içinde geçicem kiradayım o sebeple bu seti henüz açmaya kıyamadım ilk kendi evimde kullanayım diye...

Primanova banyo setinden memnun musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…