BUNLAR AŞK YUVAMIZ İÇİN :)) (Gizemin çeyizi)

Mobilyum avm yi bende çok merak ediyorum canım ilk fırsatta gitmek istiyorum . Benim hayalimde country olmayan modern beyaz bi yatak odası var. Soyledigin markalarda bu tarz bisi bulamadim. O yüzden biraz dolaşıp bakmak, sadece marka diye daha fazla para vermek istemiyorum. Sağol bu güzel bilgiler için.
Peki mobilyalarda da düğün sezon olayi oluyor mu canım yani yaz - kış alırken fiyat farkı oluyor mu ? Bilgin var mi bu konuda çünkü büyük ihtimalle yaza kalicak bizim mobilya olayları:işsiz:

Klasik markalarda benim genel gördüğüm yatak odaları hep ceviz tonlarla kombinlenmiş, hiç hoşlanmam ceviz renk mobilyadan...
ufacık bir geçişi bile beni rahatsız ediyor...

Düz beyazda da genelde country gösteriyorlar...

Genelde açık renk yatak odalarını avangarde çalışıyorlar muhtemelen sende modern avangarde modele yönelebilirsin,çünkü bende senin gibi modern beyaz alcam diye çıktım yola aradığım gibi bulamayınca modern avangarde yöneldim...

Klasik markalarda benim genel gördüğüm yatak odaları hep ceviz tonlarla kombinlenmiş, hiç hoşlanmam ceviz renk mobilyadan...
ufacık bir geçişi bile beni rahatsız ediyor...

Düz beyazda da genelde country gösteriyorlar...

Genelde açık renk yatak odalarını avangarde çalışıyorlar muhtemelen sende modern avangarde modele yönelebilirsin,çünkü bende senin gibi modern beyaz alcam diye çıktım yola aradığım gibi bulamayınca modern avangarde yöneldim...
Canim enza ve vivense mobilyada var beyaz yatak odasi ama high gloss die geciyo onlardan oda kullanisli olurmu bilemedim çabuk çizilir gibi..Beyaz esyalarin taksidi bu ay bitiyor ama ev durumumuz net değil şimdi alsak bile.. Bir de suan hersey o kadar pahalli ki..Ne zor islermis bunlar yaa siz atlattiniz darısı başımıza :KK39: çok sağol tatlım

Canim enza ve vivense mobilyada var beyaz yatak odasi ama high gloss die geciyo onlardan oda kullanisli olurmu bilemedim çabuk çizilir gibi..Beyaz esyalarin taksidi bu ay bitiyor ama ev durumumuz net değil şimdi alsak bile.. Bir de suan hersey o kadar pahalli ki..Ne zor islermis bunlar yaa siz atlattiniz darısı başımıza :KK39: çok sağol tatlım

High gloss mdf üzeri kaplama malzeme canım yani fabrikasyon ürün, orta kalite ne iyi ne kötü denilebilecek seviyede...
Çizilme konusunda dikkat etmezsen mdf lake boya olan da çiziliyor high gloss kaplama olanda çiziliyor kişisel kullanımla alakalı biraz bu durum...

Bence alabiliyorsan mdf üzeri lake boya ile boyanmış ürün almalısın her zaman daha kaliteli olur ve daha güzeldir görünümü...

Atlattık sayılır bizimde eksiklerimiz çok var sürekli geziyoruz bitirmek için bir an önce bitse tamamen bende derin bir ohh çekicem :)

örnek gösteriyim sana bak canım lake boyalı masa

Screenshot_20170217-182313.png

High gloss kaplama ürün

high-gloss2.jpg

High gloss mdf üzeri kaplama malzeme canım yani fabrikasyon ürün, orta kalite ne iyi ne kötü denilebilecek seviyede...
Çizilme konusunda dikkat etmezsen mdf lake boya olan da çiziliyor high gloss kaplama olanda çiziliyor kişisel kullanımla alakalı biraz bu durum...

Bence alabiliyorsan mdf üzeri lake boya ile boyanmış ürün almalısın her zaman daha kaliteli olur ve daha güzeldir görünümü...

Atlattık sayılır bizimde eksiklerimiz çok var sürekli geziyoruz bitirmek için bir an önce bitse tamamen bende derin bir ohh çekicem :)

örnek gösteriyim sana bak canım lake boyalı masa

Eki Görüntüle 1956362

High gloss kaplama ürün

Eki Görüntüle 1956361
Ben daha çok mat olanlari beğeniyorum aslında ama ilk yolladığın da kalite kokuyor resmen gerçekten çok şık..Diğerinde birleşme yerleri kötü duruyor. Sanırım bende gezip dolastikça işin içine girdikçe anlayacağım ne istediğimi.. Yalnız gözümü korkuttun sen evleneli epey oldu diye biliyorum canım hala bitmediyse biz yandık desene :KK48: Kolay gelsin tatlım inşallah yakın bi zamanda biter :KK15:

Ben daha çok mat olanlari beğeniyorum aslında ama ilk yolladığın da kalite kokuyor resmen gerçekten çok şık..Diğerinde birleşme yerleri kötü duruyor. Sanırım bende gezip dolastikça işin içine girdikçe anlayacağım ne istediğimi.. Yalnız gözümü korkuttun sen evleneli epey oldu diye biliyorum canım hala bitmediyse biz yandık desene :KK48: Kolay gelsin tatlım inşallah yakın bi zamanda biter :KK15:

Evet o ayrımı göstermek istedim bende sana bir tanesi komple boya apayrı duruyor, diğeri kaplama olduğu için ek yerleri tamamen belli oluyor ve zamanla oralardan atıyor...

Masa da benim masam bu arada yukarıda yazmak aklıma bile gelmedi :KK70:

Sandalyeler farklı model ama :)

Tamamen parlak ekru lake boyalı tv ünitesi masam ve sandalye ayakları...

Biz evleneli baya oldu ama canım kendi evimiz yeni bitti alışverişe şubat ayının başında başladık ama sadece elimizde mobilya ve beyaz eşya var diğer detaylar hala eksik :) onları tamamlamak için her gün dolanıyoruz işte :)

Darısı başına inşallah :)

Son düzenleme:
Canim gule gule kullan cok guzel hepsi ozellikle yemek takimlarin .ama yanlis anlama sana bir tavsiye bizim evdede beyaz esyalar falan hep gri annem cok kullanissiz diyo herseyin izini bırakıyor aklinda bulunsun derim

Canım teşekkür ederim...
Parmak izi bırakmayan inox diye aldık, gri boyalı olanlar leke bırakıyor dedi satış temsilcisi, henüz kullanmadım kullandıkça anlayacağız bakalım :)

Evet o ayrımı göstermek istedim bende sana bir tanesi komple boya apayrı duruyor, diğeri kaplama olduğu için ek yerleri tamamen belli oluyor ve zamanla oralardan atıyor...

Masa da benim masam bu arada yukarıda yazmak aklıma bile gelmedi :KK70:

Sandalyeler farklı model ama :)

Tamamen parlak ekru lake boyalı tv ünitesi masam ve sandalye ayakları...

Biz evleneli baya oldu ama canım kendi evimiz yeni bitti alışverişe şubat ayının başında başladık ama sadece elimizde mobilya ve beyaz eşya var diğer detaylar hala eksik :) onları tamamlamak için her gün dolanıyoruz işte :)

Darısı başına inşallah :)
Güzel günlerde kullan canım mobilyalarını ben çok beğendim :KK9:Bildiğim kadarıyla eşin de sende çok detaycisiniz.. Bizde sadace ben detayciyim o hep alalım yapalım çıksın aradan kafasında :63:
En zorlari çıkmış aradan perde halı vs dekorasyon onlarla ugrasıyorsunuzdur şimdi.. Kolay gelsin canım bitince eviniz burdan paylaş muhakak Hoppa

Güzel günlerde kullan canım mobilyalarını ben çok beğendim :KK9:Bildiğim kadarıyla eşin de sende çok detaycisiniz.. Bizde sadace ben detayciyim o hep alalım yapalım çıksın aradan kafasında :63:
En zorlari çıkmış aradan perde halı vs dekorasyon onlarla ugrasıyorsunuzdur şimdi.. Kolay gelsin canım bitince eviniz burdan paylaş muhakak Hoppa

Çok teşekkür ederim canım...
Evet ikimizde çok detaycıyız eşim benden daha fazla hatta :)
Şimdi dekorasyon için uğraşıyoruz evet...
Evimi yerleştirdiğimde her köşeyi paylaşmayı bende sabırsızlıkla bekliyorum kuzum :KK68:

kızlaar mobilyalar kaçıncı sayfada ben niye bulamadım yahu? :rolleyes:

Canım mobilyalarımı paylaşmadım sadece 46.sayfada köşe koltuğum ve yatağımız var...
Birde tatlımsı bela ile konuşurken örnek göstermek amacı ile masamı paylaştım...

Tamamı yok kuzum...

Canim gercekten hic beklemiyodummmm ama esinin bu tarz sevdigini biliyorum. Iyi gunlerde kullanin :) salonla yatak odaniz farkli tarzlarda oldu, butun evi takim yapmadiginiz iyi oldu bence.

Evet kuzum yatak odasi konusunda o nu da kirmak istemedim. Hemde seninde soyledigin gibi heryer ayni olmadi bir taraf modern diger taraf avangart oldu.

Modern goruntuden sıkılınca yatak odasina giderim , avangarttan sıkılınca salona geçerim bende :KK70:

X