Bundan sonra ne olacak? Güzel şeyler duymaya ihtiyacım var.

Keşke öyle bir şey olsa değil mi benim de oyum bu konuya olurdu.
Ben de bugün çok ağladım. Sabahtan beri ters giden bir çok şeye ağladım. Yetmedi, bu konuyu gördüm artık bıraktım ne halim varsa göreyim dedim. Gene ağladım.
Muhtemelen ben de kupayla çay içemem, ince belli bardak diye tutturan 40+ ablalardan olurdum ortamda
Bu gece bu ortama aşırı ihtiyacım var. Benim galiba kadınlara ihtiyacım var uzun zamandır. Doğdum doğalı böyle bu. Hep bir eksiklik. Kız kardeş yok, teyze hala yok, elti görümce yok. Arkadaşlar var, hepsi uzak hepsi gurbet. Hep kadın sohbeti eksikliği çektim. Bu gece de patladı içimdeki şelale. Ağlayalım yav ne olacak. Pamuk gibi olduk ne güzel bence.

Cinsellik yüzünden ayrılmak ayıp değil, günah değil.Neden başka bir bahane bulma ( sizi hedef gösterecek) ihtiyacı duydunuz ?
Detay vermeniz gerekmezdi "normal karı koca gibi olmadığınızı,eşinizin bazı çözülemeyecek problemleri olduğunu,bu sebeple normal yollarla çocuk sahibi de olamayacağınızi,yani kısaca "gerçeği",hem de ortak kararla neden söyleyemediniz ?

Esiniz iyi birisi degil. Toplum her türlü sacmaligi kadinlarin ustune yuklerken sizi hedef gosteren bir bosanma sebebini kabul etmemeliydi. Sorun kendisinden kaynaklaniyorken, insanlar sizin cocuk sahibi olamadiginizi konusacak. Bambaska bir sebep sunulabilirdi.
Bosanmis birisi olarak size tavsiyem en az 1 yil psikolojik destek alin. Kendinizi iyi hissetsenizde bunu yapin. Icinizdeki o sevgi olaylarin gercek yüzünü gordukce baska duygulara evrilecek. Umarim bundan sonra mutlu, guzel bir hayatiniz olur

Mutlu olmak istiyorum. Kaos içinde olmak ya da birilerini üzüp mahsup etmek degil.
Sen bilirsin bir başka üye de karanlıkta debelenme demiş. O da kendine göre haklı.
Ama benim hayat tecrübeme göre soylenmemis söz, korkup geriye cekilinen durumlar, yutulan herşey insanın içinde kalıyor. Sonrasında depresyon, öfke oluyor.
Hiçbir şey diyemesem söylediği sebep değil ama asıl sebep de bende kalsın derim.
Birilerini uzup dediğin adam mahcup olmasın dediğin adam seni mahcup etmiş. İntikam almak peşinde dolaşıp kötülük yapmak değil ama sana da bunu yapmasına izin verme. Haaa o deseydi ki anlaşamadık sorun yok. Ama bu toplumda kadını sorunlu gösterecek ikinci( birincisi kadının aldatması) sebebi söyleyerek bu işten kilciksiz sıyrılmış. Buna ben asla izin vermezdim.

Tam olarak bu sebeple terapi almasini oneriyorum. Benim bosanirken soylemedigim her soz, yapmadigim hersey yeni yeni beni rahatsiz etmeye basladi. aradan 8 ay gectikten sonra. Bizzat yasadigim tecrube bu sekilde.

Ahhh ikna etmeye çalışıyorum 3 posttur ama yok cekiniyor, yapamam yayamam diyor.

O şehirde görev icabi bulunuyorduk çiçeğim. Aileler orada değiller.

Sıkıldıkça bunaldikca yaz. Dualarımız evladinla.

O şehirde görev icabi bulunuyorduk çiçeğim. Aileler orada değiller.
Oo süper. Yani sen bu adamla yaşadığın şehire mecbur değilsin. şimdi kendine sıfırdan temiz bir sayfa açıyorsun. Bu sefer eski yaptığın hataları yapmıyorsun. Evet belki başka hatalar yapacaksın ama bu evliliğindekileri tekrardan yapmayacaksın.
Sizin ortada çocuğunuz filan da yok. Bu adamı bir daha görmek zorunda değilsin.
1- İntikam almıyorsun.
2- mümkünse ortak tanıdığınız, size laf taşıyacak herkesi siliyorsun.
3- Daha 28 yaşındasın. sana garantisini veriyorum. Bu hayat sana en az 28 kere daha yeniden başlaman için şans verecek. Ama toparlanırsan.
Kiloluyum mu yazdın önceki sayfalarda. Kendine iyilik yapmak istiyorsan olabileceğinin en iyi versiyonunu ol. Şu an henüz erken ama spora yazıl. Çalışıyor musun? Kazandığın para ile tatile git. Kendine güzel kıyafetler al.
İstediğin zamanda Antalya’ya gelebilirsin. Ben sana kalacak yer ayarlarım

Nasıl da Acı gerçekler....

“Pamuk muyuz neyiz” pamuk musun nesin :)

aynı durumdayım mavi. baktım sevilmişliğim yok, olduysa da nihayete varamadı. Hep seven oldum, hepsi sevgimin farkındaydı ve dile getirdi minnet duydu. Kimsenin vazgeçemediği olmadım, olduysam da kısa sürdü.

Bugün düşündüm biri benim için ne yapsa etkilenirim diye, dedim ki herhangi bir şey/ ufacık bir şey yapsa etkilenirim. Öyle bir yokluk, öyle bir kimsenin beni düşünüp el uzatmamışlığı. Herkesin her işini hallettim ki bu da nasiptir, halledebilmek bana nasip olmuş şükürler olsun, ama benim ufacık bir yardıma ihtiyacım olduğunda ortada yoklardı. Hepsi için vardım ve varım ama hiçbiri benim için hiçbir zaman olmadı. Bu arada çok kıymetli ve bana kıymet veren insanlar da var ama sayıları o kadar az ki.
Akrabalar bende de aynı. Olan da yarışıyor zaten. Küsüz çoğu ile. Halalarım teyzelerim falan kalabalığız çok ama olmasalar adı belli olurdu.

Bazen bebek istiyor içim mesela, düşünüyorum bebek alışverişini, hamileliği falan. Diyorum ki olsa mıydı acaba evlense miydim, sonra diyorum hangisinden olacaktı hepsi birbirinden felaketti. İstisnasız hepsinden “annem bile beni böyle sevmedi” cümlesini duydum, anasının bile sevemediği birine değer verirsem böyle olur ne olacaktı

Oturup da derdimi anlatacağım sarılacağım eş yok, iş güç eh işte ama daha hedefime ulaşamadım, gerçek dostum var da bir iki anca var ve kendi hayatları var ha deyince gidemiyorum, bilmiyorum bi yalnız hissettim.

Bir ayet var çok üzer beni ve çok anlatır durumumu: “sonra Rabbine dönüp ‘doğrusu ben yenik düştüm, sen bana yardım et’ diye yalvardı”. Çok kulvarda yenik düştüm mavi:) ama ben de kazanacağım, biz de kazanacağız. Altının kıymetini sarraf bilir, bir gün sevdiğimiz gibi sevileceğiz.

biliyorum ki bir gün “sonunda” diyip, kavuşabildiğimize inanamayacağımız güzellikler olacak.

Bu arada hazır kalkmışken bana da bir çay verir misin sana zahmet ya, ajda bardak olsun :) çakmak kimde kızlar

Elbette ki geçecek sen bu güzel kalbinle en güzel günleri ,en sağlam sevgiyi sonuna kadar hak ediyorsun !
Canım pamuk kalbinde nick in gibi hep mutlu ol inşallah yazacak çok şey varda aslında kelimelere sigdiramiyorum hayat sana herşeyin en güzelini sunsun inşallah

Utansin istemedim. Bir de sonraki yorumlarda anlattim. Bu durumda bile beni suçlu gorme ihtimali olan bir ailesi var.

Sahi, pamuk muyuz neyiz:)
Keşke konu başlığı böyle değişse şimdi çünkü artık herkes kanayan yerinden konuya dahil oldu ve artık hepimiz Çukurova pamuğuyuz
Çay da bayatlamıştır, sade kahve yapayım ben bize:)

Utansin istemedim. Bir de sonraki yorumlarda anlattim. Bu durumda bile beni suçlu gorme ihtimali olan bir ailesi var.
Ya onlar önce altını yıkasın.

Bir ara çocuk sabunları vardı renkli. El yıkamayı öğrensinler diye renkli sabun yapılmış. Sabunu sıkıyorsun eline, bembeyaz olana kadar köpürtmesi gerekiyor sonra duruluyor. Onlardan al da gönder, ellerini yıkayıp sonra akıl versinler.

Hahahah bammık :) sorma konu dertten alev aldı ahahha bdv’nin hakkı verildi :)

Yap bari fal kapatırız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…