- 28 Mart 2020
- 21.292
- 64.544
-
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
Üzülmeni istemezdim boniva ama sen de dolusun belli ki.Yok bu gece bir şey var. Herkes döktürüyor. Herkesin ağzından güzel yazılar çıkıyor. Konu ile alakalı mıdır nedir,hiç ağlamak yoktu aklımda bu gece ağlayacağım. Ağlamak istiyorum
İçinden ağlamak geliyorsa ağla BonivaYok bu gece bir şey var. Herkes döktürüyor. Herkesin ağzından güzel yazılar çıkıyor. Konu ile alakalı mıdır nedir,hiç ağlamak yoktu aklımda bu gece ağlayacağım. Ağlamak istiyorum
Yorumun bana omzumu öptürdü.Bu konudan evvel düşündüğüm şey " Erkek cinsinin çok iyisi bence yoktur. " Konudan sonra emin olduğum şey ise " Evet kesinlikle yoktur." :)
Dürüst olmuş boyle devam etcem hayatıma demis o da güzel. Süründürmemiş yani.
Kulun senin hakkında ne düşündüğünün ne önemi var? Bizi Allah biliyorken..
Gücünden, kararlılığından öperim.
Ne güzel attın başından bir kalemde kiz helal :)
Teşekkür ederim migrenimsiBoleyn geçmiş olsun, sevgi dolu bir evliliğin var diye biliyordum
her ne yaşadıysan /yaşıyorsan dilerim düzelir, ufak çaplı bir şok yaşadım açıkçası okuyunca.
Rabbim gönlünüze ferahlık versin , her gecenin bir sabahı vardır , Allahtan ümit kesmeyin lütfen...Bin Muhteşem Güneş kitabında yazar diyor ki:
"Pusulanın daima kuzeyi gösteren ibresi gibi, bir erkeğin suçlayan parmağı da daima bir kadını gösterir"
Bana sorarsan yazar burda çok iyimser davranmış cünkü pusulanın kuzeyi gösteren ibresi gibi bizi işaret eden parmaklar yalnızca erkeklere ait degil. Bu coğrafyada kadinlar da birbirini suçlamaya cok meyilli.
Hiç-bir kadın durduk yere kurulu düzeni bozmaz. Yuvasını yıkmaz. Ve boşanmaların yüzde 95 i erkek sebepli cünkü bütün islam coğrafyalarında ve özellikle ortadoğuda erkeklerin hemen tamami birer manyak psikopat ve ağır gerizekalı.
Amacım asla acı yaristirmak değil ama ben de hayatımın en dip günlerini yaşıyorum . Çok daha ağır bir imtihanın içindeyim. Intihar girişimim oldu halen daha zaman zaman yokluyor bu düşünce beni.
Ama çok çaresizim. Allah hiçkimseyi evladının sağlığı ile imtihan etmesin. Gerisi gercekten hallolur. Ve geçer.
Geçecek.
Hayır öyle düşünme asla. Ben de boşandım çatır çatır olduğu gibi söyledim olanları. Herkes oh iyi yapmışsın dedi. Kadın da erkek de. Hatta hislerime dayanarak diyorum onun aile bireylerinden bir kısmı bile bana hak verdi ama itiraf edemediler çünkü engelledim hepsiniÇocuk yok çok şükür. Hayata karışacağım. Hiçbir suçum yokken bile ben haksiz görülüyorsam el ne der diye yaşamayacağım. El için hakli olman onemli değilmiş erkek olman önemliymiş onu anladım.
Çok kral ortam olurdu hem. Anneleri uyarmaya gelip, sonrasında eşlik ediyordu hatta. Bak o filmde de en hakikatli damat Vecihi olmasına rağmen, bir tek ona onay vermedi aile reisi. Demek ki dünya kötülerin dünyası:)Üzülmeni istemezdim boniva ama sen de dolusun belli ki.
Şu an kendimi Gülen Gözler filmindeki kızların odasında, fonda "senin derdin dert midir benim derdim yanında" şarkısı ve nane likörü eşliğinde içimizi döküyormuşuz gibi hissediyorum.
doluyum belki ama genel hayat olarak belki.eski eşimden ayrıldığımda 1 kere bile ağlamadım.bazen hala sorguluyorum niye ben herkes gibi her boşanan kadın gibi acı çekmedim diye.aşık olarak evlenmiştim,12 yılımı geçirdim yanında,iyi bir adamdı,yakışıklıydı,alkolü dayağı cimriliği aldatması yoktu ailesi mükemmeldi.Üzülmeni istemezdim boniva ama sen de dolusun belli ki.
Kesinlikle öyle ama, en değerli şey zamanımız geçen bir dakikayı bile geri getirme şansımız yokken en iyi şekilde değerlendirmek boynumuzun borcu olmalıBir tane hayatım var, ah bunu hayat mottom yaptım hayatım değişti desem...
Sizi de çok seviyorum sonundaoldu.Her yazınızda bana güçlü kadın nasıl olmalının cevabısınız.Sizinle gurur duyuyorumHayır öyle düşünme asla. Ben de boşandım çatır çatır olduğu gibi söyledim olanları. Herkes oh iyi yapmışsın dedi. Kadın da erkek de. Hatta hislerime dayanarak diyorum onun aile bireylerinden bir kısmı bile bana hak verdi ama itiraf edemediler çünkü engelledim hepsini
Ya dışarda neler var neler aç gözünü bak etrafına
Çok geçmiş olsun, bütün iyi dileklerimi, dualarımı, güzel enerjimi yolluyorumTeşekkür ederim migrenimsibeni ayakta tutan eşim ve eşimin desteği zaten. Gerçekten de kötü gün dostuymuş ama yine de evladımın sağlığı ile imtihan olmak bana fazla ağır geliyor.
Yorumunuz bana sarıldı. Gözlerim doldu yine. Iyi ki iyi ki varsınız. Ne güzel nimetmiş sizin gibi kadinlardan teselli bulmak.pamuk musun nesin Başka konulara yorumlarınız dikkatinizi çekmişti konuyu görünce bakayım dedim, boğazım düğümlendi. Ne kadar sağduyulu, anlayışlı, güçlü bir insansınız. Muhakkak ki atlatacaksınız ve rahat bir nefes alıp oh iyi ki diyeceksiniz. Yanınızda olsaydım sarılmak isterdim size, dilerim göz açıp kapayan kadar bunlar çook uzak gelen bir anı olur.
Herkese merhaba. Buraya pek konu açan, derdini açabilen biri değilim. Son raddeye gelene kadar da içimde yaşarım. Son raddeyi geçti bugün. Bazılarınız biliyor duvar paylaşımlarımdan. Bir süredir sancılı zamanlar geçiriyorum. İlk düğümü çözdüm, boşandım. Düğüm mü çözdüm yeni düğümler mi bağladım bilmiyorum. Konuşmaya çok ihtiyacim var. Düzelecek, iyileşeceksin, herkes bu duruma alışacak diye duymaya çok ihtiyacım var. Uzun olursa özür dilerim.
Eski eşim çok iyi bir insandır ama onunla evlendiğime pişmanım. Keşke hep iyi bir arkadaşım olarak kalsaydı. Iyi bir eş olamadı çünkü. Boşanma sebebimiz cinsellikti. Bir süre vajinismustan sonra ben bu sorunu aşınca onun cinsel problemleriyle karşılaştık. Erken boşalma gibi. Çeşitli arastirmalar, okumalar yaptik. Bu süreçte yapilmasi gereken ne varsa %80'ini ben yaptim diyebilirim. Onun sorunu için ben çabaladım. Penetrasyon ile orgazm şöyle dursun oral ya da elle herhangi bir şey de yapamiyordu. Ön sevişme dışında bir şey yoktu yani. Öyle böyle derken bu süreç 3 4 sene sürdü. Ben defalarca bu konuyu konuştum. Ne yapmamız gerekiyorsa yapalim. Doktor, terapist ya da boşanma ne gerekiyorsa dedim. Seneler boyunca minik adimlarla çabaladı. Zaten iyi de bir insan oldugu için hayat bir şekilde geçiyordu. Eksik geçiyordu ama geçiyordu. Tahammül seviyemi giderek kaybediyordum tabii ki. Zaman içerisinde onun çabalamadığını farkettikçe boşanma fikri iyiden iyiye oturuyordu. Her defasinda yeni baştan şans veriyordum. Çabalayacağına inandırıyordu. Yine öyle bir dönemdeyken eski eşim artık çabalamayacağını, bu haliyle evliliğe devam etmek istedigini, her erkeğin her ilişkide orgazmı sağlayamadığını, bunun o kadar mümkün olmadığını, bazi erkeklerin penis değer değmez boşaldığını ve eşlerinin bunu kabul ettiğini söyledi. Bu şekilde yaşayacağım doktora gitmeyecegim dedi. Duvara çarpmış gibi oldum. Yillarca beni emek verecegine inandırdı. Yıllarım, gençliğim, en sağlıklı yaşlarım heba oldu.
Sonuç olarak boşandım. O ailesine anlatti ben anlattım. Çocuk sahibi olamadik diye anlatti ailesine, karım yüzünden olmadı diye. Cinsel probleminden bahsedemedi. (Bu biraz ortak ksrar gibiydi.) Ben de erkek fertlere cinsellik diyemedigim icin bu sebebi söyledim. Onun ailesi ona şefkat gösterdi, üzüldü. Yaninda oldu sevgi gösterdi haklı buldu. Bana kimse üzülmedi, kimse şefkat göstermedi, başımı okşamadı. Hatta bir grup, eski eşimi haklı gördü. Benim ortada kaldığımı ima etti. Bunlari başkası yaşasa aksini söyler ikna ederdim onu. Kendi kendimi ikna edemiyorum. Birinin bunu bana söylemesi şiddete uğramış hissettiriyor. Ben eşimden ayrılarak iyi bir arkadaşımı kaybettim. Onun ailesinin bazı fertlerinden bana gelen sevgiyi kaybettim. Güven veren ilişkimi kaybettim. Evimi, eşyalarımı, güzel günlerimi kaybettim. Bir de üstüne bunları yaşıyorum. Hiçbir suçum yokken, her şeyi kaybetmişken bir de bu imalar, sevgisizlikler, yalnız birakmalar beni mahvediyor.
Geçecek mi bu süreç? Yeni bir hayat kurabilecek miyim? Kalbim acıyor. Sevgisiz kaldım. Hayata karşı korku duyar oldum. Tek bir destekçim yok. Hiç suçum yokken senelerim uçup gitti. Bedel ödeyen de yalnızca benim. Niye böyle bir şey yaşadım? Öfkeleniyorum, içim yanıyor. Çok yoruldum.
Çok teşekkürlerSizi de çok seviyorum sonundaoldu.Her yazınızda bana güçlü kadın nasıl olmalının cevabısınız.Sizinle gurur duyuyorum
Çok çok geçmiş olsun.Bin Muhteşem Güneş kitabında yazar diyor ki:
"Pusulanın daima kuzeyi gösteren ibresi gibi, bir erkeğin suçlayan parmağı da daima bir kadını gösterir"
Bana sorarsan yazar burda çok iyimser davranmış cünkü pusulanın kuzeyi gösteren ibresi gibi bizi işaret eden parmaklar yalnızca erkeklere ait degil. Bu coğrafyada kadinlar da birbirini suçlamaya cok meyilli.
Hiç-bir kadın durduk yere kurulu düzeni bozmaz. Yuvasını yıkmaz. Ve boşanmaların yüzde 95 i erkek sebepli cünkü bütün islam coğrafyalarında ve özellikle ortadoğuda erkeklerin hemen tamami birer manyak psikopat ve ağır gerizekalı.
Amacım asla acı yaristirmak değil ama ben de hayatımın en dip günlerini yaşıyorum . Çok daha ağır bir imtihanın içindeyim. Intihar girişimim oldu halen daha zaman zaman yokluyor bu düşünce beni.
Ama çok çaresizim. Allah hiçkimseyi evladının sağlığı ile imtihan etmesin. Gerisi gercekten hallolur. Ve geçer.
Geçecek.
Evet gerçek nedeni bilinse hatali kesinlikle bendim. Çocuk sebepli olunca da kusurlu ben oldum. Her durumda hedefim dogru. Şimdilik evlilik uzak bana. Korkum var ama gelecek ne getirir bilmiyorum. Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için.Ben de arkadaşlara hak verdim, gerçekten iyi bir insan olsaydı suçu size atmazdı. Anlaşamadık bitti, çok iyi anlaşıyordunuz diyene de dışarıdan öyle gözüküyor diyebilirdi. Ki doğru da olurdu çünkü o konuda anlaşamamışsınız, o tedavi olmayı kabul etmemiş, sizin için önemli olduğunu bile bile. Diğer yandan, konuyu deşmek istemiyorum ama suçu size attıysa sizin çocuğunuz olmuyor diye boşandınız ise, o ayrılmış oluyor, yani evliliği bitiren kendisi oluyor. Neden hedef tahtasına siz oturuyorsunuz? Emin olun gerçek nedenini bilseler, sizi daha çok suçlarlar. Çünkü kadının cinsellik istemesi azgınlık, ahlaksızlık olarak gören çok var özellikle büyüklerde.
Bence çok büyük bir adım atmışsınız, şu anda zor sancılı ama geçecek. Gerçekten iyi olan biri ile hak ettiğiniz bir evlilik yaşarsınız umarım. 2. Evliliğinde mutlu olan o kadar çok insan var ki, düşünün ilkinden boşanmasa mutluluğu bulamayacaktı.