Bundan sonra ne olacak? Güzel şeyler duymaya ihtiyacım var.

Yok bu gece bir şey var. Herkes döktürüyor. Herkesin ağzından güzel yazılar çıkıyor. Konu ile alakalı mıdır nedir,hiç ağlamak yoktu aklımda bu gece ağlayacağım. Ağlamak istiyorum
Üzülmeni istemezdim boniva ama sen de dolusun belli ki.

Şu an kendimi Gülen Gözler filmindeki kızların odasında, fonda "senin derdin dert midir benim derdim yanında" şarkısı ve nane likörü eşliğinde içimizi döküyormuşuz gibi hissediyorum.

Bu konudan evvel düşündüğüm şey " Erkek cinsinin çok iyisi bence yoktur. " Konudan sonra emin olduğum şey ise " Evet kesinlikle yoktur." :)

Dürüst olmuş boyle devam etcem hayatıma demis o da güzel. Süründürmemiş yani.

Kulun senin hakkında ne düşündüğünün ne önemi var? Bizi Allah biliyorken..
Gücünden, kararlılığından öperim.
Ne güzel attın başından bir kalemde kiz helal :)

Yok bu gece bir şey var. Herkes döktürüyor. Herkesin ağzından güzel yazılar çıkıyor. Konu ile alakalı mıdır nedir,hiç ağlamak yoktu aklımda bu gece ağlayacağım. Ağlamak istiyorum
İçinden ağlamak geliyorsa ağla Boniva bu forumda istisnalar hariç kültür seviyesi yukarda kadınlar var zaten, benim de en sevdiğim taraflarından biri gülüp eğlenip böyle durumlarda destek çıkılması

Yorumun bana omzumu öptürdü. Çok teşekkür ederim. Iyi ki varsin.

Boleyn geçmiş olsun, sevgi dolu bir evliliğin var diye biliyordum
her ne yaşadıysan /yaşıyorsan dilerim düzelir, ufak çaplı bir şok yaşadım açıkçası okuyunca.
Teşekkür ederim migrenimsi beni ayakta tutan eşim ve eşimin desteği zaten. Gerçekten de kötü gün dostuymuş ama yine de evladımın sağlığı ile imtihan olmak bana fazla ağır geliyor.

Rabbim gönlünüze ferahlık versin , her gecenin bir sabahı vardır , Allahtan ümit kesmeyin lütfen...

Hayır öyle düşünme asla. Ben de boşandım çatır çatır olduğu gibi söyledim olanları. Herkes oh iyi yapmışsın dedi. Kadın da erkek de. Hatta hislerime dayanarak diyorum onun aile bireylerinden bir kısmı bile bana hak verdi ama itiraf edemediler çünkü engelledim hepsini
Ya dışarda neler var neler aç gözünü bak etrafına

pamuk musun nesin Başka konulara yorumlarınız dikkatinizi çekmişti konuyu görünce bakayım dedim, boğazım düğümlendi. Ne kadar sağduyulu, anlayışlı, güçlü bir insansınız. Muhakkak ki atlatacaksınız ve rahat bir nefes alıp oh iyi ki diyeceksiniz. Yanınızda olsaydım sarılmak isterdim size, dilerim göz açıp kapayan kadar bunlar çook uzak gelen bir anı olur.

Çok kral ortam olurdu hem. Anneleri uyarmaya gelip, sonrasında eşlik ediyordu hatta. Bak o filmde de en hakikatli damat Vecihi olmasına rağmen, bir tek ona onay vermedi aile reisi. Demek ki dünya kötülerin dünyası:)

Üzülmeni istemezdim boniva ama sen de dolusun belli ki.
doluyum belki ama genel hayat olarak belki.eski eşimden ayrıldığımda 1 kere bile ağlamadım.bazen hala sorguluyorum niye ben herkes gibi her boşanan kadın gibi acı çekmedim diye.aşık olarak evlenmiştim,12 yılımı geçirdim yanında,iyi bir adamdı,yakışıklıydı,alkolü dayağı cimriliği aldatması yoktu ailesi mükemmeldi.
tek kusuru farklıydık.kavga etmezdik ama sıkılırdık paylaşımımız yoktu.
sessiz sedasız dağıldık.1 kere olsun ağlamadım.evimi düzenimi özlemedim.
çünkü daha güzel evim olacak,kendime güveniyorum diyerekten çıktım onun evinden.
ne nafaka ne mal paylaşımı hiç bir şey talep etmedim.
bende mi anormallik var.bazen korkuyorum neden hiç üzülmedim ağlamadım diye acısı hiç beklemediğim an yıllar sonra mı çıkacak diye

Ben de arkadaşlara hak verdim, gerçekten iyi bir insan olsaydı suçu size atmazdı. Anlaşamadık bitti, çok iyi anlaşıyordunuz diyene de dışarıdan öyle gözüküyor diyebilirdi. Ki doğru da olurdu çünkü o konuda anlaşamamışsınız, o tedavi olmayı kabul etmemiş, sizin için önemli olduğunu bile bile. Diğer yandan, konuyu deşmek istemiyorum ama suçu size attıysa sizin çocuğunuz olmuyor diye boşandınız ise, o ayrılmış oluyor, yani evliliği bitiren kendisi oluyor. Neden hedef tahtasına siz oturuyorsunuz? Emin olun gerçek nedenini bilseler, sizi daha çok suçlarlar. Çünkü kadının cinsellik istemesi azgınlık, ahlaksızlık olarak gören çok var özellikle büyüklerde.
Bence çok büyük bir adım atmışsınız, şu anda zor sancılı ama geçecek. Gerçekten iyi olan biri ile hak ettiğiniz bir evlilik yaşarsınız umarım. 2. Evliliğinde mutlu olan o kadar çok insan var ki, düşünün ilkinden boşanmasa mutluluğu bulamayacaktı.

Sizi de çok seviyorum sonundaoldu.Her yazınızda bana güçlü kadın nasıl olmalının cevabısınız.Sizinle gurur duyuyorum

Yorumunuz bana sarıldı. Gözlerim doldu yine. Iyi ki iyi ki varsınız. Ne güzel nimetmiş sizin gibi kadinlardan teselli bulmak.

Oyyy kıyamam sana tatlım benim.
Öncelikle sanalda olsa sana kocaman sarılıyorum
Tabiki geçecek herşey, olduğundan çok daha güçlü ve mutlu olacaksın.
Bunu hem bir kadın hemde boşanma avukatı olarak söylüyorum.
Sen çok cesursun!! Bir çok kadın o adımı atmayıp ölene kadar mutsuzluğu seçiyor.
Şuan taze ve acı evresindesin. Gayet normal. Üzüntünü bastırmaya çalışma, yaşa. Gerekirse ağla bağır çağır. Ondan sonra kabullen.
Zaten diğer evrelerdede adım adım iyileşeceksin.
Nekadar zor olsada milleti duyma, sebep olarak ne gösterirsen göster nasıl olsa herzaman konuşacaklar. O yüzden hiç ama hiç kulak asma.
En önemliside kendini sakın ama sakın eve tıkma.
İşine git, hergün mutlaka yürüyüş yap, kitap oku.
Yeni bi hobi edin. Mesğul olmaya çalış.
İstersen bi yaşam koçu yada psikologtan destek al.
İnanıyorum çok daha mutlu günler seni bekliyor

Çok çok geçmiş olsun.

Evet gerçek nedeni bilinse hatali kesinlikle bendim. Çocuk sebepli olunca da kusurlu ben oldum. Her durumda hedefim dogru. Şimdilik evlilik uzak bana. Korkum var ama gelecek ne getirir bilmiyorum. Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için.

Sizin alınız al inandım
Sizin morunuz mor inandım
Tanrınız büyük amenna
Şiiriniz adamakıllı şiir
Dumanı da caba

Bütün ağaçlarla uyuşmuşum
Kalabalık ha olmuş ha olmamış
Sokaklarda yitirmiş cebimde bulmuşum
Ama sokaklar şöyleymiş
Ağaçlar böyleymiş
Ama sizin adınız ne
Benim dengemi bozmayınız

Aşkım da değişebilir gerçeklerim de
Pırıl pırıl dalgalı bir denize karşı
Yangelmişim diz boyu sulara
Hepinize iyiniyetle gülümsüyorum

Hiçbirinizle dövüşemem
Benim bir gizli bildiğim var
Sizin alınız al inandım
Morunuz mor inandım

Ben tam kendime göre
Ben tam dünyaya göre
Ama sizin adınız ne
Benim dengemi bozmayınız

pamuk musun nesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…