Bundan sonra ne olacak? Güzel şeyler duymaya ihtiyacım var.

Sevgili Pamuk, forumda sevdiğim üyelerdensin. Bazen profil mesajlarına denk geliyordum; sıkıntını merak ediyordum.
Bildiğim tek şey güçlü, kendisine saygı duyan ve ne istediğini bilen bir kadın olduğun.
Elbette ki bunları atlatacaksın. Eminim ki daha çok mutlu olacaksın. Allah ferahlık versin sana

Umarım tez zamanda feraha çıkarsınız. Allah evladınıza tez zamanda kalıcı şifa versin, zorunuz kolay olsun. Ferahlık ve kolaylık diliyorum size.

Amin çok teşekkür ederim. Artik güzel profil mesajları yazmak istiyorum. Huzurumu gostermek istiyorum. Belki birilerine güç olmak, ilham olmak nasip olur. Çok isterim bunu.

Allahım bu sitede nasıl güzel kalpler var. Kızlar kaleminiz kılıçtan keskinmiş bu ne böyle

Bugün sebepsiz -bastırılmış sebepli- hıçkıra hıçkıra ağladım. Özlediklerim için, hak etmediğim şeyleri yaşamışlığım için, hak ettiklerimi yaşayamamışlığım ve yaşayamıyor olduğum için.

Bu konu beni bir daha ağlatır belli. Ama çok yürekten söylüyorum ki sebepsiz güçlü hissettim. Konu tam bir balkonda/terasta toplanmış, omzunda şal (elinde -en azından benim elimde - sigara) dertleşen kadın topluluğu. Acayip bir enerjisi var. Sanki konuşan herkes sesini düşürüp karşısındakinin dizine elini koyup da konuşuyor. Herkesin sızısı farklı yerden ve ayrı; ama bir o kadar da aynı sızı sanki.

Nasıl böyle bir araya toplandık bilmiyorum ama, iyi ki varsınız İyi ki kadının yurdu kadın. Araya karışan, elini yıkamaktan acizleri saymazsak (tanırsın pamuk musun nesin ) evet bu konuda olduğu gibi kadının yurdu kadın.

Allah bulabilmiş olanlarımızın huzurunu daim etsin; henüz bulamamış olanlarımıza da her gün eve gelişini dört gözle bekleyeceği, şöyle dizine yatırıp saçımızı seven ve kimi zaman da bizim saçını sevdiğimiz, bir bakışla dahi anlatmasak da dilimizi anlayabilen gönlümüze layık adamlar nasip etsin.
“Önce yoldaş, sonra yol.”

Hepinizi çok seviyorum, konuyu şu şekil takipteyim

Pamuk boşandığın için üzüldüm ama bu adamdan boşanman isabet olmuş. İyi bir insan filan değil, onu da kafandan at. İyi bir insan olsa senin için çabalardı. Kendi erkekliğine sürmemek için insanlara seni kötü göstermiş. Ama buna da takılma. İnsanlar istediğini düşünsün.
Biliyorsun benim 15 senelik evliliğim bitti. İlk 1 sene çok zor geçti. Boşanma ölümden sonraki en büyük travma. Ben sakat kalmış gibi hissettim. Yerlerde anırarak ağladığımı bilirim. Ağlamaktan gözlerim o kadar şişiyordu ki, açamıyordum.
1 senenin sonunda yavaş yavaş kendime gelmeye başladım. İlk sevgilim yatakta çok iyiydi. Dedim ben kaçırmışım böyle
Allah’ın bir adalet sistemi var. Buna göre “iyiler kaybetmez, kaybedilir” Ben sonrasında yeniden evlendim. Saçlarının tek teli için dünyayı yakacağım 2 evladım var. Eski kocamla bir fuarda karşılaştık. Saçı sakalı birbirine karışmış. Yanında İsviçreli karısı. Kısa boylu, kilolu, bakımsız bir kadındı. Görenler inanamadı. “Kafayı mı yemiş. Bunun için mi seni bırakmış” dediler. Allah onunda yolunu açık etsin. Yaşandı ve bitti.

Yavrum, canim benim bu adam iyi mi? İki seni seviyorum deyip dovmeyeni iyi sanıyorsunuz. Adam seni oyalamis sonra da tüm suç( ki kadının çocuğu olmaması suç değildir) sen de gibi lanse etmiş. Hedef tahtasına seni oturtmuş.
M migrenimsi sahane yazmış ek olarak gün gelecek bu toplumda kadın olarak varolmak için cazgır ya da sinsi olmak gerektiğine ayacaksın.
Senin yerinde olsam millete anlaşamıyoruz deyip susması gerekirken herkese böyle birşey söyleyen kalitesiz bir adamdan intikamımı almadan bırakmadım. Hergun birine kimseye söyleme ama diye başlayıp cinsel sorunları olduğunu anlatırdım. Aramızda kalsın diye de ekleyip herkese yayılmasını beklerim. Elbet kulağına gidecektir. O gün de saf saf ne yapayım sen beni suclayinca çaresiz kaldım bana acimayana ben de acimadim. Neyse konuşmaktan sıkıldım var mı başka diyeceğin deyip kapatırım.

Çok haklısın nihal. Sen nasilsin iyi misin biraz daha?

Ben aldatılsam bile intikam almayı düşünmeyecek bir karakterdeyim. Bunu asla yapamam.

Okurken sessizce masaya sıcak ıhlamur bırakasım geldi.
Mucizelere tanık oluyorum üst üste. Nasıl güzelsiniz hep birlikte.

Okurken sessizce masaya sıcak ıhlamur bırakasım geldi.
Mucizelere tanık oluyorum üst üste. Nasıl güzelsiniz hep birlikte.
Ayy dimi :) masada kapatılmış fallar var, birazının elinde kupa birazı maden suyuna geçmiş, kimimiz çay tiryakisi doldur boşalt çay içiyo, içerden bi şey isteyen var mı diyo sonra biri. Tam ya tam :)

Sürekli ekranı yeniliyorum yeni mesaj var mı diye. Bugün çok yalnızım diye düşüne düşüne ağlayan ben, şimdi yolda yan yana geçsek buradan olduğunu bilmeyeceğim insanlarla aynı odadayım sanki. Tuhaf konu vallahi :) aralık ayında yılın enleri yapılırdı önceden kk’da :) oylamaya girerse banko yılın konusu :)

Çok haklısın nihal. Sen nasilsin iyi misin biraz daha?
Canımm yukarda bir kaç yorumda gördüm. Sakın başkasına cinsellik yüzünden boşandık deme.
1- Belli ki Adam bunu hazmedecek bir kapasitede değil. Sana bulaşır.
2- İntikam duygusu kendine yapabileceğin en büyük kötülük olur. Senin ivedilikle bu durumdan çıkman lazım. Düşün bataklığa saplanan bir insan çırpınırsa nolur. Daha batar. Evet senin başından kötü bir evlilik geçti. Kendi içinde muhasebeni yapacaksın. Derslerini alacaksın. Bir daha asla arkana bakmayacaksın. Orası karanlık. Senin ihtiyacın olan şey ışık. Tünelin sonu aydınlık.
Sen nasıl iyi kalpli bir kadınsın Şu halde bile bir başkasını düşünüyorsun İyiyim kuzum ben. Bayram sonrası psikiyatriste gittim. Epey faydasını gördüm. Adamlar boşa okumuyor

Konuya üzüldüm ve şaşırdım, bazen akışta bir şeyler görüyordum ama es ailesi ile ilgili sanıyordum.
Hayırlısi olsun.
Öncelikle, sulalesinde her 3 insandan biri boşanan biri olarak, ilk seneler o zor gunler atlatilinca 'iyi ki boşandım, keşke daha önce kurtulsaydim' demeyen bir kişi bile yok
İnan bana
Zaten devam edecek olsa ederdi
bir şey bitiyorsa demek ki bir b.kluk vardır..hele Türkiye şartlarında bir boşanma varsa kesin gösterilen çabalar, çabalara duyarsizliklar,yeniden denemeler, şans vermeler vsvs vardır.
O yüzden bir evlilik bittiyse açıkçası en yakınım olsun ben üzülemiyorum. bittiyse geç bile kalmıştır kesin:)
İkinci olarak ah cinsellik, hayatın temel kaynağı. Yatakta kötü ama kendi on numara bir insan girmişti hayatıma. iyiyse gitsin camii yaptırsin, diyesi geliyor insanın. Ne kadar iyi de olsa bir erkek yatakta kötüyse o erkekten bir cacık olmaz. insan yatak odasında sorun yaşıyorsa geri kalan şeyler teferruat oluyor biraz. Karşılıkli olarak rahat olamayan, bu oyunu usulüyle oynayamayan insanların olduğu evlilikler eksik kalır.
Ve senin vajinusmusun. Bence aslında o konuda bile sorun sende değil adamdaydi. Ama klasik türk kadını olduğun için hemen hatayi kendinde buldun. Adam kadını hazırlayacak,emek sarfedecek, cabalayacak ki kadın ilişki için gereken ıslaklıgi sağlasin. Adam kadını sözleriyle tahrik edecek ki kadın kendini rahat hissetsin. Ve adam dolapta aylarca kalmış salatalık gibi büzüşmeyecek ki usulüyle içeri girebilsin. Adam bunlari yapamayınca ilişki olmuyor, olmayınca da kadın vajinusmus
Hiç sanmıyorum. Belki de bu adam yerine maharetli bir adamla evlenseydin vajinismusun v'si ile bile tanismayacaktin...
Ve son olarak sen doğuda küçük bir ilde yaşıyorsun. Benim de gelip tanık olduğum, halkınin yobazligi ile meşhur bir yerdesin.
Böyle bir toplumda bir kadına 'kısırdı terkettim' demek ne demek?
Kadının gelecekteki kısmetini de kapamak demek. Sonuçta dedikodunun döndüğü yerler oralar. Çocuğu olmadığı için sevdiği kocasının terkettigi kadın ile öyle bir doğu ilinde kim evlenmek ister? Anca zaten hali hazırda birkaç çocuğu olan insan ister.
Yoksa senin gibi genç, senin gibi çocuksuz bir insan evlenmek istese bile bir mücadele söz konusu olur , kısır diye eski kocasının attığı kadın olarak damgalandigin için.
Bence bu işe bir son ver.
Sohbet ettiğin insanlara yay adamın kuşunun ötmediğini. Bırak , senin kısırlığın değil de bu yayılsın.
Ayrıca bu adam güzel meslek sahibi bir adam. Eşinden de kisir diye boşandı (ki bu sebep bile şerefsizlik. Bir Allah'ın kulu demedi mi 'yavrum hastalık var sağlık var,eşini yarı yolda birakma,tedavi olursunuz,evlat edinirsiniz' diye????) Adamı yarın genç bir kızla evlendirecekler.
E kim kuşu uçmayan adamı çeker? Onla da ayrılacak, boşu boşuna elin kızının da günahına girecek. Olan 'cocugu olmuyor' diye adı çıkan ve layığı,cocuksuz genç erkekleri kaçıran sana olacak.
Değer mi?
Bırak onun namı yürüsün, o utansın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…