Bundan sonra ne olacak? Güzel şeyler duymaya ihtiyacım var.

Size cvim, egitimlerim, yetkinliklerim ve medeni durumumla ilgili özet yollayım. Her cevabınızın başındaki sorgularınızdan kurtulayım
Konu iftiraya sessiz kalmamakti. Biten evliliği ve içindekileri desmek, nefret beslemek değildi. Ama zaten verdikleri ortak kararmış. Tartışılacak birşey yok.
Bir de bakın eski gorumcenizle karşılaşınca hiç onlar karanlıkta dememissiniz. Hesap sormussunuz( ki bence doğru yapmışsınız). Görüp geçebilirsiniz. Çünkü konu sahibine onerdiginiz bu tavır. Yani dediğim siz de önce konu ile yuzlesip sonra aydınlığa cikmissiniz.
İlk postunuzu okuyun. Ne anlattiginiza bir bakın sonra nasıl anladigimi anlarsınız. Ortak karar için kendi düşen ağlamaz. Kaç yasindasiniz? Yaşadığınız toplumun kadın erkek bakış açısını bilmemeniz imkansız. Böyle ortak karar verdiyseniz hiçbir imayı umarsamayacak gücünüz de olmaliydi.Biraz ortak karar miydi, ortak karar miydi, emrivaki miydi bir karar verin. Tutarsız buldum sizi.

Pamuk, konunu yeni gördüm. Hem üzüldüm hem şaşırdım yeni sayılırım buralarda, ondan olsa gerek, ben her anlamda iyi giden bir evliliğin olduğunu sanıyordum.
yaşamak istemediğin bir hayatı reddetmişsin kimse bunun için seni suçlayamaz. Yaşın da daha çok gençmiş ben 30lu yaşlarda sanıyordum seni.
Tabi ki geçecek, unutacaksın hepsini uzuuun bir hayat var önünde.
Yalnız, keşke asıl sebebi söyleyebilseymişsin bence de. Bütün yükün sana yıkılması suçlu sanki senmişsin gibi görünmesi canını acıtıyordur muhakkak .
Ama kendini korumak istemeni de anlıyorum, Daha önceki konularına bakacak olursak kendin için en iyisini yapmışsın aslında, o profilde bir aile yine seni suçlayacaktı çünkü, oğulları pırlanta gibi olacaktı, sen ise belki de azgın yaftası yiyecektin.
Hayat önüne musmutlu olacağın hikayeler ve insanlar çıkarsın inşallah

pamuk çok şaşırdım konuna üstteki arkadaş yazmış yeni sayılırım evliliğin iyi gidiyor diye biliyordum demiş e ben eskiyim evli olduğunu bile bilmiyordum.
senin yorumlarını genel olarak beğenirim düşünce yapını falan. atlaya zıplaya okudum sanırım ailende boşanmış kadın olmanın yarım olduğundan bahsetmişsin evet her anlamda düzenin değişti, çevren değişti ama aklın hala tam olarak sende. şuraya bir gün michelin yıldızlı yerde bilmem ne eti yedim diye yazarsan o zaman ancak yarım insan olursun, eksik olursun. arkadaşlıklar çevre insanlar ve hatta eş gelip geçiçici olabilir ama senden sana ait olanı kimse alamaz kimse eksiltemez.
biraz zaman geçip evliliğine uzaktan bakmayı başarabildiğinde eski eşinin aslında ilk mesajında yazdığın o çok iyi insan olmadığını göreceksin.
ailesine karşı ereksiyon problemi olduğunu söylememek için başka birşey uyduruyor ama sana karşı çoğu evlilik böyle doktora gitmeyeceğim böyle devam edelim diyor. e madem çoğu evlilik böyle söyleseydi ailesine ereksiyon olamadığım ve tedaviyi reddettiğim için karım beni boşadı diye dümdüz.

Cinsellik hariç iyi biriydi eski eşim. Huzursuz bir ev degildi bizimki. Kavga dövüş olmazdi. Beni kimseye ezdirmezdi. Beklentisi olmayan bir kadin olsaydım huzurla yürüyecek bir evlilikti. Zaten kolaylıkla da boşandik. Birbirimizi kırmadan, canını yakmadan, incitmeden. Burada çizdiğim profil yalan değildi yani. Cinsellik bir gün düzelecek umudum olduğu için de mutlu bir evliliğim vardi. Ama düzelmedi. Şifa yorumun için çok teşekkür ederim. Bana o kadar iyi geldi ki sizlerin bu yorumlari. Iyi ki varsin Gothica.

Haklısın belki de. Zaman geçtikçe kızacağım belki bu konuda ona. Şimdi kızamıyorum.

Konunu şimdi gördüm, geçmiş olsun, bundan sonrası güzel olsun inşallah.

Senin ne kadar çabaladığına ben şahidim, eski konularını hatırlıyorum, konuşmuştuk. İstediğin hayat bu değildi ve sen de gerekeni yaptın, haklı sensin, gerçeği anlatamamak seni çok yaralıyor, aslında haklıyken insanlara haksız görünmek çok zor, çokmağır bir yükün altına girmişsin ve sırf karşındaki adamı korumak için yapmışsın bunu, değer miydi bilmiyorum ama özelini de açamaz insan sağa sola.

Mesleğin var, hayatına devam edip daha güzel günlere yelken açacaksın, inanıyorum sana, sevgisini kaybettiğin insanlara üzülme, sevdikleri gerçekten sen olsaydın böyle olmazdı. Temiz bir eleme olmuş hayatın için.

Yolun açık, geleceğin ferah olsun

Ne kadar tatlısın Zemheri. senelerdir çabalıyorum. Şimdi bir de aldatılmış olma şüphem çıktı biliyor musun? O haliyle beni aldatmış olabilir. Tek dileğim kendisinin de rezil ailesinin de beni mumla araması. Metres hazretlerinin hayatlarini burnundan getirmesini diliyorum.

Ay yok artık ya, iş görmeyen malzemeleriyle bunu da yapıyorlar ya hayretle bakıyorum, yazıklar olsun. Cehenneme kadar yolu var diyebiliriz. YüzSüz adam. Nasıl anladın ya da biri mi söyled. Gelmiş geçmiş olsun, allah huyu huyuna libidosu libidona, gayreti gayretine denk bir hayat arkadaşı nasip etsin inşallah.

Ben de diyorum kiminle evliymişim arkadaş! Neymiş de bu ben kıymet bilememişim. Layığını bulsun herkes. Eminim ki hayatima yeni biri girince anlayacağım ne kadar az şeye şükrettiğimi, nelere muhtaç edildiğimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…