Konuya üzüldüm ve şaşırdım, bazen akışta bir şeyler görüyordum ama es ailesi ile ilgili sanıyordum.
Hayırlısi olsun.
Öncelikle, sulalesinde her 3 insandan biri boşanan biri olarak, ilk seneler o zor gunler atlatilinca 'iyi ki boşandım, keşke daha önce kurtulsaydim' demeyen bir kişi bile yok
İnan bana
Zaten devam edecek olsa ederdi
bir şey bitiyorsa demek ki bir b.kluk vardır..hele Türkiye şartlarında bir boşanma varsa kesin gösterilen çabalar, çabalara duyarsizliklar,yeniden denemeler, şans vermeler vsvs vardır.
O yüzden bir evlilik bittiyse açıkçası en yakınım olsun ben üzülemiyorum. bittiyse geç bile kalmıştır kesin:)
İkinci olarak ah cinsellik, hayatın temel kaynağı. Yatakta kötü ama kendi on numara bir insan girmişti hayatıma. iyiyse gitsin camii yaptırsin, diyesi geliyor insanın. Ne kadar iyi de olsa bir erkek yatakta kötüyse o erkekten bir cacık olmaz. insan yatak odasında sorun yaşıyorsa geri kalan şeyler teferruat oluyor biraz. Karşılıkli olarak rahat olamayan, bu oyunu usulüyle oynayamayan insanların olduğu evlilikler eksik kalır.
Ve senin vajinusmusun. Bence aslında o konuda bile sorun sende değil adamdaydi. Ama klasik türk kadını olduğun için hemen hatayi kendinde buldun. Adam kadını hazırlayacak,emek sarfedecek, cabalayacak ki kadın ilişki için gereken ıslaklıgi sağlasin. Adam kadını sözleriyle tahrik edecek ki kadın kendini rahat hissetsin. Ve adam dolapta aylarca kalmış salatalık gibi büzüşmeyecek ki usulüyle içeri girebilsin. Adam bunlari yapamayınca ilişki olmuyor, olmayınca da kadın vajinusmus
Hiç sanmıyorum. Belki de bu adam yerine maharetli bir adamla evlenseydin vajinismusun v'si ile bile tanismayacaktin...
Ve son olarak sen doğuda küçük bir ilde yaşıyorsun. Benim de gelip tanık olduğum, halkınin yobazligi ile meşhur bir yerdesin.
Böyle bir toplumda bir kadına 'kısırdı terkettim' demek ne demek?
Kadının gelecekteki kısmetini de kapamak demek. Sonuçta dedikodunun döndüğü yerler oralar. Çocuğu olmadığı için sevdiği kocasının terkettigi kadın ile öyle bir doğu ilinde kim evlenmek ister? Anca zaten hali hazırda birkaç çocuğu olan insan ister.
Yoksa senin gibi genç, senin gibi çocuksuz bir insan evlenmek istese bile bir mücadele söz konusu olur , kısır diye eski kocasının attığı kadın olarak damgalandigin için.
Bence bu işe bir son ver.
Sohbet ettiğin insanlara yay adamın kuşunun ötmediğini. Bırak , senin kısırlığın değil de bu yayılsın.
Ayrıca bu adam güzel meslek sahibi bir adam. Eşinden de kisir diye boşandı (ki bu sebep bile şerefsizlik. Bir Allah'ın kulu demedi mi 'yavrum hastalık var sağlık var,eşini yarı yolda birakma,tedavi olursunuz,evlat edinirsiniz' diye????) Adamı yarın genç bir kızla evlendirecekler.
E kim kuşu uçmayan adamı çeker? Onla da ayrılacak, boşu boşuna elin kızının da günahına girecek. Olan 'cocugu olmuyor' diye adı çıkan ve layığı,cocuksuz genç erkekleri kaçıran sana olacak.
Değer mi?
Bırak onun namı yürüsün, o utansın.