Bundan sonra ne olacak? Güzel şeyler duymaya ihtiyacım var.

Bin Muhteşem Güneş kitabında yazar diyor ki:

"Pusulanın daima kuzeyi gösteren ibresi gibi, bir erkeğin suçlayan parmağı da daima bir kadını gösterir"

Bana sorarsan yazar burda çok iyimser davranmış cünkü pusulanın kuzeyi gösteren ibresi gibi bizi işaret eden parmaklar yalnızca erkeklere ait degil. Bu coğrafyada kadinlar da birbirini suçlamaya cok meyilli.

Hiç-bir kadın durduk yere kurulu düzeni bozmaz. Yuvasını yıkmaz. Ve boşanmaların yüzde 95 i erkek sebepli cünkü bütün islam coğrafyalarında ve özellikle ortadoğuda erkeklerin hemen tamami birer manyak psikopat ve ağır gerizekalı.

Amacım asla acı yaristirmak değil ama ben de hayatımın en dip günlerini yaşıyorum . Çok daha ağır bir imtihanın içindeyim. Intihar girişimim oldu halen daha zaman zaman yokluyor bu düşünce beni.

Ama çok çaresizim. Allah hiçkimseyi evladının sağlığı ile imtihan etmesin. Gerisi gercekten hallolur. Ve geçer.

Geçecek.

İyi ki varsın gercekten. Ailenle bebeğinle huzur dolu sağlıklı bir yaşam diliyorum. Yavrunun bahtı açık olsun hep. Dünya nimetlerini en güzel şekilde tatsın. Iyi ki yaşadım bu hayatı desin. Sen beni bugünümde bir anne gibi kucakladın ya, yavrun da hiç darda kalmasın inşallah.
Ağlayacağım şimdi. Bu nasıl bir güzel dilek 😰

Turkiyenin %70 i böyle mesela bende kankamla evlendim. Sevgili olayını sevmiyorum sınırlandırılmış bir kalıp ve sadece o yönlü oluyor esimle herseyi paylaşıyoruz. Cinsellikte ten uyumu yok ama idare ediyoruz işte. Gittiği yere kadar.
Ben böyle sürdürmek istemedim. Hayattaki tek vasfim annelik olsun istemedim.

Ne kadar yüce gönüllüsün, muhakkak ki karşılığını bulacaksın... Acı yasamadan olmuyor, vuracaksan dibe vur sonra da boşanmayı kutla lütfen 😍 çünkü kurtuldun bu bencil adamdan, hayatın yeniden başlıyor... Herşey cokk güzel olacak çok...
Sen de ne kadar tatlısın melo. Yüreğimi okşadın resmen. Iyi ki varsın. 💜

Mavi Mucize Mavi Mucize bu gece sizi okumaya doyamıyorum.kana kana okuyorum 🫶
Kanaya kanaya yaşanan hikâyeler hep böyle kana kana okunuyor değil mi?
Ben de herkesin şu an pamuğu kendi kız kardeşi gibi sevgiyle bağrına basmasını içimde sızıyla karışık bir coşkuyla okuyorum.
Ne güzel değil mi bazen hiç tanımadan birini sevgiyle kabul ediyoruz ve seviyoruz. Bazen ömür boyu tanıdıklarımızı bile sevemiyoruz.

Pamuk😻 aslında sadece aşkın ve heyecanın bittiği için bile boşanmayı talep edip boşanabilirsin, bu seni suçlu yapmaz 🙏 bir insan sırf iyi diye evlilik yürütülmez ki yazık değil mi sana? Kaldı ki iyi olmak bir meziyet değil, olması gerekendir zaten. Ben de çook sevdiğim Dostoyevski'nin Suç Ve Ceza kitabından bir alıntı paylaşayım: "önce biraz ağladılar ama alıştılar şimdi, aşağılık insanoğlu her şeye alışıyor". Geçecek canım benim çevrendekiler de alışıp kabullenecek paşa paşa.

Hayattaki tek vasfim annelik olsun istemedim.
İşte tam da bu yüzden siz çok güçlüsünüz. Çünkü biyerlerde sizinle aynı sorunu yaşayan ama boşanmaya cesareti olmayan birileri var. Durumun ne kadar değersiz hissettirdiğini o kadar iyi biliyorum ki. Bir gün hakettiğiniz değeri bulacağınıza inanıyorum. Yolunuz hep güzelliklere çıksın 🌸

Çocuk yok çok şükür. Hayata karışacağım. Hiçbir suçum yokken bile ben haksiz görülüyorsam el ne der diye yaşamayacağım. El için hakli olman onemli değilmiş erkek olman önemliymiş onu anladım.
Pamuk hangi ildesiniz? Aileniz ile aynı yerde misiniz? Boşanalı ne kadar oldu? Çalışıyor musunuz?
Şu an yaz sezonu konser sezonu,81 ilde her yerinde neredeyse konserler var,kafanızı dağıtın,iyi gelecek

"Pusulanın daima kuzeyi gösteren ibresi gibi, bir erkeğin suçlayan parmağı da daima bir kadını gösterir"

Bana sorarsan yazar burda çok iyimser davranmış cünkü pusulanın kuzeyi gösteren ibresi gibi bizi işaret eden parmaklar yalnızca erkeklere ait degil. Bu coğrafyada kadinlar da birbirini suçlamaya cok meyilli.

Hiç-bir kadın durduk yere kurulu düzeni bozmaz. Yuvasını yıkmaz. Ve boşanmaların yüzde 95 i erkek sebepli cünkü bütün islam coğrafyalarında ve özellikle ortadoğuda erkeklerin hemen tamami birer manyak psikopat ve ağır gerizekalı.

Amacım asla acı yaristirmak değil ama ben de hayatımın en dip günlerini yaşıyorum . Çok daha ağır bir imtihanın içindeyim. Intihar girişimim oldu halen daha zaman zaman yokluyor bu düşünce beni.

Ama çok çaresizim. Allah hiçkimseyi evladının sağlığı ile imtihan etmesin. Gerisi gercekten hallolur. Ve geçer.

Geçecek.
Boleyn geçmiş olsun, sevgi dolu bir evliliğin var diye biliyordum
her ne yaşadıysan /yaşıyorsan dilerim düzelir, ufak çaplı bir şok yaşadım açıkçası okuyunca.

Geçecek.
Şifaların en hızlısını diliyorum yavrunuza. Çok güzel günler görsün inşallah. Hayata karışıp koşup oynasın miniğim acı keder görmesin artık inşallah. Size de güç diliyorum. Ne olur intiharı düşünmeyin. Psikiyatrist randevusu alsanız faydasını görürsünüz diye düşünüyorum.

Kanaya kanaya yaşanan hikâyeler hep böyle kana kana okunuyor değil mi?
Ben de herkesin şu an pamuğu kendi kız kardeşi gibi sevgiyle bağrına basmasını içimde sızıyla karışık bir coşkuyla okuyorum.
Ne güzel değil mi bazen hiç tanımadan birini sevgiyle kabul ediyoruz ve seviyoruz. Bazen ömür boyu tanıdıklarımızı bile sevemiyoruz.
Off. Siz daha önce neredeydiniz,hiç denk gelmedim. Okumaya doyamıyorum ne kadar vizyonu bol her yönlü insansınız.Kaleminiz kırılmasın hep yazın

Pamuk😻 aslında sadece aşkın ve heyecanın bittiği için bile boşanmayı talep edip boşanabilirsin, bu seni suçlu yapmaz 🙏 bir insan sırf iyi diye evlilik yürütülmez ki yazık değil mi sana? Kaldı ki iyi olmak bir meziyet değil, olması gerekendir zaten. Ben de çook sevdiğim Dostoyevski'nin Suç Ve Ceza kitabından bir alıntı paylaşayım: "önce biraz ağladılar ama alıştılar şimdi, aşağılık insanoğlu her şeye alışıyor". Geçecek canım benim çevrendekiler de alışıp kabullenecek paşa paşa.
Onlar cesaret edemediler boşanmaya. Her gun birbirilerine sövmek, gizli saklı aldatmak daha ahlaklı(!) olan yollar çünkü. Benden de bunu beklerlerdi. Yaşım bilmem kaça geldikten sonra dönüp bakinca hiç yaşanmamış bir genclik ve yetişkinlik, koca bir mutsuzluk, mutsuzluğuma dahil ettiğim travmatik çocuklar... benim icin layik buldukları yaşam bundan ibaretti. Ama kabul etmedim etmeyeceğim.

Yok bu gece bir şey var. Herkes döktürüyor. Herkesin ağzından güzel yazılar çıkıyor. Konu ile alakalı mıdır nedir,hiç ağlamak yoktu aklımda bu gece ağlayacağım. Ağlamak istiyorum

İşte tam da bu yüzden siz çok güçlüsünüz. Çünkü biyerlerde sizinle aynı sorunu yaşayan ama boşanmaya cesareti olmayan birileri var. Durumun ne kadar değersiz hissettirdiğini o kadar iyi biliyorum ki. Bir gün hakettiğiniz değeri bulacağınıza inanıyorum. Yolunuz hep güzelliklere çıksın 🌸
Matmazella çok teşekkür ederim. Iyi ki varsın. 💛

Off. Siz daha önce neredeydiniz,hiç denk gelmedim. Okumaya doyamıyorum ne kadar vizyonu bol her yönlü insansınız.Kaleminiz kırılmasın hep yazın
Aynı soruyu ben de şimdi sordum, yazmayı çok severken küstüğüm zaman neredeydiniz diye. Bazen bu motivasyon o kadar önem arz ediyor ki.
Teşekkür ederim.
Var olun 😊

Onlar cesaret edemediler boşanmaya. Her gun birbirilerine sövmek, gizli saklı aldatmak daha ahlaklı(!) olan yollar çünkü. Benden de bunu beklerlerdi. Yaşım bilmem kaça geldikten sonra dönüp bakinca hiç yaşanmamış bir genclik ve yetişkinlik, koca bir mutsuzluk, mutsuzluğuma dahil ettiğim travmatik çocuklar... benim icin layik buldukları yaşam bundan ibaretti. Ama kabul etmedim etmeyeceğim.
Evliliği bizim millet kadar kutsayan başka millet var mıdır bilmiyorum zaten. Yürümüyorsa boşanırsın bundan daha doğal ne var ki? Sen en ahlaklı olan yolu seçmişsin yalansız, riyasız... Elbette kimse boşanmak için evlenmez herkes kurduğu yuvada mutlu olmak ister ama aynı çatı altında bomboş seneleri devirmek de akıl kârı değil giden gençlik gelmeyecek.

Sen de ne kadar tatlısın melo. Yüreğimi okşadın resmen. Iyi ki varsın. 💜
Sen de iyi ki varsın 😍 yorumlarını begenirdim hep az çok biliyorum seni, yalnızım deme bak toplanıp hep beraber evliliğe veda partini yaparız 🎉🎉 süreci her nasıl geçirmek istiyorsan geçir yanındayız... Çok cesursun ve muhakkak ki toparlarsin merak etme.

Evliliği bizim millet kadar kutsayan başka millet var mıdır bilmiyorum zaten. Yürümüyorsa boşanırsın bundan daha doğal ne var ki? Sen en ahlaklı olan yolu seçmişsin yalansız, riyasız... Elbette kimse boşanmak için evlenmez herkes kurduğu yuvada mutlu olmak ister ama aynı çatı altında bomboş seneleri devirmek de akıl kârı değil giden gençlik gelmeyecek.
Bir tane hayatım var, ah bunu hayat mottom yaptım hayatım değişti desem...

X