Bundan sonra ne olacak? Güzel şeyler duymaya ihtiyacım var.

Bana hala kötü gelmiyor. Senelerim gitti evet. Yari yolda kaldım evet. Bunlar çok üzüyor beni. Yine de kötü diyemiyorum.

yas surecindeyseniz normal geçer zamanla. Işiniz yoksa iş bulun. Ortamlara akın biraz gezin eglenin. Şugunde para lazim gerci. Kendinizi keşvedin kendinizi tanimaya calişın. Yillarim gitti ddiye dert yanarsanız mevcut gunleriniz gider asıl. Olanı dusunmek cozum degil. 4 yillik evlilikse yasiniz da genc zaten muhtemelen. Ya avrupa ulkelerine bakiyorum millet 40 inda evleniyor 70 inde bisanip sevgili yapıp akiliyor. Bizde ise her zaman herseye gec kalmislik hissi var garip

Suçunla boşansan nolur? Yürümez yürütemezsin boşanırsın? Onların ne düşündüğünün ne önemi var? Sana laf edenler kendine baksın, herkes kendi kapısının önündeki pisliği temizlesin. Sen o şöyle iyiyiz böyle iyiyiz aaa senin kötü müymüş diyenlerin içini bir gör. Öyleleri çok güzel tablolar çizer pisliği örtülsün diye.

Yeni hayatın sana güzellikler getirsin. Yapabileceğin her şeyi yaptın, denenecek her yolu denedin, ama karşındakinden verim alamadın. Dünyaya bir kere geliyorsun, çok bilen kendi hayatında uygulasın bildiklerini. Asla söylenenleri yutma, karşındakini söylediğine anında pişman et ki tekrarı olamasın. Sen çok kıymetli ve özel bir kadınsın, yazdıklarından seçtiğin kelimelerden belli bir kere.

Gel sarılalım canım kız kardeşim Yeni hayatına, güzel günlere

Yüzümü güldürdünüz teşekkür ederim.

Keşke asıl nedeni anlatsaydın üzerine almasaydın nedeni
Tabi ki geçecek, zamanla herkes susacak, iyi kibirti diyeceksin. Şu an sadece her şey çok yeni ve her söz sende derin yaralar açar.

Tamam ailesine ben beceremiyorum, ondan ayrıldık desin demiyorum ama ortada tek büyük sorun kendisiyken utanmadan çocuk sahibi olma gibi yine mahrem bir konuda seni hedef göstermesi saçmalığın daniskası. Bu elbette bir kusur değil. Ama aile yapısı belliymiş. O tarz insanlara anlatamazsın bazı şeyleri. Bence pek de iyi biri değilmiş. Ev, eşyalar, o kurulu düzen elbette özlenir. Hissettiklerin o kadar insani ki. Ama geçecek. Şimdi canını acıtan şeyleri bir süre sonra hatırlamayacaksın bile. Dilerim mutlu olabileceğin, sana gerçekten değer veren insanlar çıkar karşına.

Söylemek lazım evet,beni de delirme noktasına getirdiklerinde söyledim.
Ne demek neden boşandım?
Size gerçekten mahremimi mi anlatayım dediğimde herkes sustu. Geçmişi kınalı hayata bak ya, herkes evlilik uzmanı oldu. Herkes ilişki terapisti.
Hangi kadın gider başka çaresi kalmasa?
Keşke biz de pamuklara sarılıp sevilseydik de bu kadar güçlü olmak zorunda kalmasaydık diyorum bazen.

Tamam az üzülcem mavi. Seni seviyorum. Çok teşekkür ederim.

Şöyle bir durum var vajinusmus tedavisi olmuş ve düzelmişsiniz. Ama o tedaviye yanaşmamış. Seninki kusur oluyor da onunki neden olmuyor

Ahhh erkekler, yine kendi beceriksizliğini bir kadın üzerinden ört bas eden bir mahluk, hiç üzülmeyin o gereksiz çevrenize mesafe koyun aileniz dahi olsa , kimseye dert anlatamazsınız, bu yaşadıklarınız tabiki geçecek, lütfen kendinize değer verin ve gerekirse yardım alın, sizin hicbir suçunuz yok , siz hala değerlisiniz, insanların söylemleri sizi değersiz kılamaz, önünüze bakın lütfen...

Vallahi son cümle var ya o kadar ben ki. Ben hep söylüyorum, bu hani sunum yaptığı için dalga geçilen yeni gelinler var ya, geçmesinler abi çok iyi hayat. Dert yok tasa yok ki yumurtanın süsüne takılacak enerjin var, kafa dolu değil bir kere mücadele etmene gerek yok. Kocam ne yer kocam ne içer hanimiş kocişim çok iyi vallahi bak keşke ya keşke ben öyle prenses modunda olsaydım.

Onunla mücadele et, öbürüne had bildir, diğerinin başını ez illallah ettim. Oturuşum hareketlerim bile değişti. Ben çok isterdim prenses sendromu yaşamayı. Hayat bize turan taktiği yaşamayı nasip etti

Geçmişi kınalı ne demek bu arada

Ne kadar iyi geldi fikirlerini okumak. Iyi ki açmışım bu konuyu. Çok teşekkür ederim kız kardeşim.

İyi bir insan olmak iyi bir eş olmayı yanında getirmiyor maalesef ki. Benim babam da çok iyi bir adamdı ama hiç iyi bir eş değildi. Dışardaki insanları çok mutlu eder annemi hiç önemsemezdi. Annemle babam boşandığı zaman da çevremizdekiler hep anneme onun gibisini bulamazsın diyorlardı.

Keşke asıl nedeni anlatsaydın üzerine almasaydın nedeni
Tabi ki geçecek, zamanla herkes susacak, iyi kibirti diyeceksin. Şu an sadece her şey çok yeni ve her söz sende derin yaralar açar.
Utanmasını istemedim. Zaten anlatamazdı. Anlatsa da beni çok hakli gormezlerdi. Kilo verseydin falan derlerdi biliyorum. Bana 3 beden küçük hediye alip bedeni olmayınca o zaman kilo ver diyen insanlar bunlar.

TDK böyle demiş

Eklentiler

• IMG_20230722_234057.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 130
Hiç boyle bakmamistim olaya. Benim hedef gösterildiğimi düşünmemiştim. Yani onun kusurunu dile getirmesi daha ağır gibi geldi. Varsin benim üstüme yıkılsın dedim. Nasilsa bir daha görmeyeceğim görmeyecekler beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…