Bunca derdimin üzerine bir de elti terörü...🤦🏼‍♀️

Tamam eltiniz fena ama siz de onu çok takıyorsunuz yaa. Bu kadar takılmayın o kadına. Kendi kendinize dert yaratmışsınız sürekli. İçinde bulunduğunuz durumun stresi o kadına fazla takılmanıza neden olmuş. Birde çok geçmiş olsun. Allah evladınıza sağlık versin ve sizin yardımcınız olsun. Nesi var bebeğinizin peki? Hastalığını öğrenince demişsiniz.

Hayır, illa bir tepki vermeniz gerekmiyor ki zaten. Birde hamile kalamayisinin neyine ironi yapılabilir o kısmı anlamadım. Açar mısınız? İroni için (!) Bu kullanılır ve zaten bu konuda ironilik bir durum yok. Durumda ironik değil kader kısmet bu işler. Zaten ben karşıdakine hiç hak vermedim. Hasta evladiniz varken bu duruma enerji harcamayin dedim.
Bu torun yaristirma hic benlik değil.
Benimde bir yakınım bizim için yapmıştı hiç umursamadik. Karşıdaki ne yaparsa yapsin ilgi gösterecek kisi kararini verecek ve bu umrumda olmaz.

Poposu vajen deliğiyle aynı yerdeydi. O yüzden 1 ameliyat geçirdi şuan kolostomili ve bu popo sıkıntısı yüzünden 2 ameliyatı daha var.
Kalbinde delik var ve kapatılamayacak kadar büyük bir delik ve kalbi 3 odacıklı kalbinin sağ tarafı gelişmediği için kalbine hiçbir zaman tam düzeltme ameliyatı yapılamayacak. Sırf yaşasın diye 2 tane ameliyat da kalpten olacak ama götürebildiği yere kadar diyorlar... kolostomi ameliyatından sonra beynine pıhtı attı ve 2. Kez pıhtı atma riski çok yüksek Allah korusun 2. Olursa düşünmek bile istemiyorum .....

Bu torun yaristirma hic benlik değil.
bu yarışı yapan asla ben değilim eltim :) inşallah onun çocuğunu daha çok severler de en azından benim kafam rahat eder. Kimsenin sevgisine ihtiyacım yok şu durumda.
siz ironi yaparken (!) bunu koyarsınız bende :) bunu koyarım. size göre ironik olmayabilir ama yazdıklarımı bir kez daha okursanız anlarsınız. ayriyeten şu tepkiler yüzünden konuyu yeniden düzenlemek zorunda kaldım. bari siz yapmayın gözünüzü seveyim ya

Allah yardımcınız olsun. Çok üzüldüm. Umarım geçer gider hepsi. Keşke bazı insanları yok etmek için tuşları olsa. Bassak ve hayatımızdan uçup gitseler ama olmuyor işte. Bu hayatta bazı insanların en büyük başarısı çocuk sahibi olmak olduğu için her yerde bununla öne çıkmak istiyorlar. Eltinize üzülün bence. Küçücük dünyasında 40 tilkisi ile oyalanıyor başka işi yok, uğraşı yok. Siz onu engelleyip, böyle dert ettikçe mutlu olacak. Nötr olun en iyisi. Durumlarını açmayın ve hatta siz durum da atmayın. Merak edilen taraf olun.

Nedense bunları yazarken bir daha kötü hissettim. Aslında empati yapmaya çalışırken sinirlendiğim için böyle şeyler yazıyorum. Düşmanım dahi bu sıkıntıları yaşasa onunla uğraşmayı bırakır kahrolurdum sanırım. Ama bana bu cümleleri yazdıran ne yazık ki ailemizin içerisinde. Şu durumda bile bana küs ve nispet yapma derdinde. Ben böyle konuşuyorum ama Allah kimseye yaşatmasın özellikle evlat imtihanını. Ben olsaydım onun kadar acımasız olamazdım.
şu cümleleriniz konuyu kilitler umarım teşekkür ederim

Allah yavrunuza acil sifalar versin. Siz telefonunuzu iptal edin ya da hattinizi degistirin onlar bilmesin. Bir durum olunca esinize ulaşsınlar. Ve bu donemde onunla gorusmeyin. Yavrunuza odaklanin geçecektir elbet. Allah yardımcınız olsun

Tek diyebileceğim kalbinizi temiz tutun... şu zamanda herkezin yaptıklarına bir anlam yükleyip üzerinize alınmayın hatta kimseyi umursamayın görmeyin...evladınızdan başkası sizi ilgilendirmesin derdiniz olmasın

Eltiyi kafaya takmayın. Anlaşamıyorsanız görüşmeyin. Benim de elti ile elektriğim hiç tutmadı, bir sürü şey yaşadım. 3 senedir görüşmüyoruz. Telefondan, sosyal medyadan heryerden engelli. Anlaşacağımı düşünmüyorum, ömür boyu görüşmeyeceğim. Tek çözüm görüşmemek. Zaten zor bir dönemden geçiyorsunuz bir de böyle gereksiz şeylerle uğraşmayın.

Öncelikle geçmiş olsun.
Şu yazdıklarını okudum da ,o kadının ağzına kürekle vurasım geldi.iyi dayanmışsın.bende eltimle ilgili birşeyler yazmıştım.sonuç ne oldu dersin; o beni değil de ben onu kıskanan kişi oldum.
Sanırım böyle insanlarla fazla konuşmamak lazım.
rahatsız olduğunuz noktaları o anda söylemeniz daha iyi olur diye düşünüyorum. Mesela, aramadığınız için gönül koyuşları var ya sizin arkanızdan yada sizin yüzünüze konuşmuş ,açık açık yüzüne düşüncenizi söyleyin..sizi rahatsız eden ne ise yüzüne söylemeniz biraz olsun içinizi rahatlatır diye düşünüyorum.
En son olarak ilişkinizi kesin.bu ömür törpüsü ile yaşanmaz

Cok gecmos olsun cnmm rabbım sıfa versın ınsallah saglıgına kavusur bebegın bıran once. Ben senı anlıyorum ınsanın evladı hasta olunca dıgerlerının bos muhabbetlerı herzamankınden daha cok batıyor ınsana. Benımde kızım cok sıkıntılardan gectı cok sukur kurtulduk ama o suretce bende cok yıprandım kızım eekn dogmstu 1 kılo bn kılosunu gecmıs tim hastalıklarına uzulmekten aglamaktan cıkar yolu aramaktan sehır sehır gezmekten allak bullak oldugum halde banada o cusseye bunumu dogurdun ne kadar cırkın doktorlar yalan soyluyr ne takıyrsn kafana aglamak ıcın bahanemı arıyrsn vs vs ınsan cıldırıyr. Bence arayıp yıne bu tarz bısey dıyen olursa saygıymıs es aılesıymıs takma ver verıstır say agzına gelenı sonrada engelle cıkar hayatından. Zaten senın derdın sana yeter bıde onlarlamı ugrasacaksın. Eltınıde sıl rehberden kendı kotu kalbıyle basbasa kalsın durumlarına bakmadıgını gorunce kudursun dursun. Umurım bebegının ıyılestı haberınıde yazarsın buraya

Bütün sayfaları okumadim ama madem öyle siz de vicdanından dem vurun, insan içinde küçücük bebegini sütten kesti yazık kıyamam fln deyin mesela

Şu hayattaki en zor şey ne deseler " evladın hastalığı yada kaybi" derim. İnsanın en acı çektiğini ve alıngan olduğu zamanlar. Kızımda lösemi tedavisi gördü. Yemin ediyorum herkesin her söylediği battı. İnsanlar bazen teselli ediyorken kırıyorlar bazen bilerek, bazen istemeyerek. Birisini teselli etmedi gerçekten zor. Eltiniz ortalığı gereksiz ayağa kaldırmış çocuğum hastayken arayanları acmamak hakkım. Canım konuşmak istemiyor olabilir, kendimi kötü hissediyor olabilirim. Eltiniz çok normal gelmedi bana bu konuda. Ama siz kv ile konuşup hissettiklerinizi anlatıp kenara çekilin. Kayninizla da konuşabilirsiniz. Suçlamadan sadece hissettiklerinizi soyleyin.

Rabbim kızınıza şifa versin. İnsalalh iyileşir. Hastalığı ne bilmiyorum ama Rabbim hepimize özellikle yavrularimiza şifa versin.

Geçmiş olsun.Allah Eylül'e acil şifalar versin.
Kaynanan ondan aldığı gaz ile size mi saldırıyor.Üç cümle söylemelisin."Ben kızımın derdine düşmüşüm.Sizin derdiniz ne? Uğraşmayın benimle"bu.
İşte bu kadar basit.
Bunun dışında oğlunu paylaşmış bırak paylaşsın.
Aradım açmadı demiş.Bırak desin.
"Ben callcenter değilim 7/24 telefona bakmıyorum.Çocuğum hasta."
İki cümle.
Hiç kavgaya sinire gerek yok.
Doğurmak mı istiyor? 10 tane doğrusun.
Kendisi bakacak.Kendine güvenen istediği kadar doğursun.
Boş eltinizi boş yere düşünerek zihninizi boş şeylerle doldurma Cinnet.Rica ederim.

cnm büyük geçmiş olsun Allah şifa versin kızına bence eltine ayıracagın zamanı ve enerjiyi kızına ayır oyle luzumsuz seyler için degerli zamanını ve enerjini harcama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…