Bunca derdimin üzerine bir de elti terörü...🤦🏼‍♀️

Birlikte yaşamıyoruz aslında ama senenin yarısını geziyorum ayağına benim evimde geçiriyor. Bu seneye kadar eşime olan saygımdan dolayı hep tolere ettim. Ama kızımın hastalığından sonra herkesin ağız payını verdim ve sıra ona da gelecek. Yorumun İçin teşekkür ederim

Önemseyip bu kadar detaylı bir yorum yazdığın İçin teşekkür ederim. Dediklerini dikkate alacağım

Anladım durum böyleyse o zaman kayınvalideniz sizin iyi niyetinizi suistimal ediyor demektir.
Çünkü açık konuşalım geziyorum ayağına 6 ay oğlunun evi bile olsa kalınmaz. Elzem durum olur amenna. Gezdiğine göre kayınvalideniz sağlıklı. 6 ay kalmak için çok uzun bir zaman.
Bence kızınız düzelsin konuşun. Artık kızınız da var. Önceliğiniz o.

Allah kızınıza acil şifalar versin..

Bebeğin rahatsızlığı nedir ? Şu an durumu daha iyidir inşallah. Rabbim bütün çocukları korusun. Sizin evladiniza da hayırlı şifalar versin. Bebeğiniz günahsız bir melek inanın aci çekmiyordur.
Yakınınız olsaydım yanınızda olmak isterdim ama malum pandemi süreci hastane de olmak hem oradakiler için hemde kendimiz için riskli. Telefonla destek olmaya çalışırdım sanırım bende. Ha konuşmak istemezseniz de çok iyi anlayabilirdim. Evlat nihayetinde elini cizse yüreği ürperir insanın. Sadece bol bol dua ederdim sanırım. Burada size hak verdim.
Ancak hamile kalması ve bebeğinin fotolarını paylaşmasını biraz icsellestirmissiniz gibi geldi. Bazı insanlar ne yazikki daha az empati sahibi oluyor. Bebeğinin fotosunu paylaşmasınin sizi uzecegini dusunemedi belki de paylaştı öyle. Bu da bir karakteristik ozellik. Misal lise arkadaşımın annesi vefat etti. Lise 2 deydik sanırım. Ondan veri anneler günü mesajı paylaşmam annemle sarılıp vs foto paylaşmam. Ama paylaşan arkadaşlarımız da var bu onların acımasız bencil olduğunu asla göstermez ki. Sadece karakter farklılığı diyebilirim.
Hamilelikte ben en deli insanın dahi nispet olsun diye çocuk yapabileceğini düşünmüyorum. Belki öyle denk geldi bir kaza oldu onlarda bozuntuya vermedi.
Siz bunları bosverin zaten imtihaniniz büyük.
Birde bebeğiniz tamamen iyileşince de burada bizimle paylaşın lütfen. Sağlıcakla kalın ❤

Çok geçmiş olsun umarım yavrunuzun sağlık durumu iyidir, ben bu sayfaya yeni katıldım benim gibi yeni gelenler için önyargı oluşmaması açısından ayrıntılı yazmanız iyi olmuş, Allah yardımcınız olsun tavsiye varsa burdaki hanımlardan bende faydalanmak isterim ama şu 'görüşme,takma,mesafe koy' lafları dışında olursa sevinirim çünkü kadın kadına bi misafirlik olsun illa denk gelicez bayramda kayınvalidelerde kalıcaz ,eşim eşiyle haklı olarak abi kardeş görüşüp gidip gelmek isticekler yani araya mesafe koymak gibi birşey yok, sürekli kendini çocuklarını kocasını öven benim nişanlımı bişey bilmiyomuş beceremezmiş gibi laflar hareketler yapan ben yeni gelin geldim diye sen bilmezsin,sen şunu tanımazsın diye muhabbete ben sorduğumda kendimi dışlanmış gibi hissettiren elti kıskançlığı mı desem ne desem bilemedim ben henüz evli değilim 2 ay sonra evlenicem ama aynı sorun bende de var yani düğünde giyceği elbiseden tut da herşeyiyle benimle yarışıyor ve sadece ben değil eşlerimizin ailedeki evli kuzenleriyle yarışıyo,örneğin 1 sene içinde 2 kez tatile gitmiş kuzenleri eşi çocuklarıyla birlikte bunu neden gittiler yeni gitmedi mi onlar tatile diye kayınvalideme soruyor herşeyin içinde herkesin maddi manevi durumu ayrı isteyen istediği yere gider herşeye karışıyor ,diğer kuzenler için görüşmüyorum diyor bi sürü şey sülalenin ilk gelini olarak bişeylere öncü olduğunu söylüyor ama hiç bi birleştiriciliği yok o kadar kalabalık genç grup var kuzenler eşleri bekar olanlar 3 senedir 1 kere bile ortak birşey yapmadık ,çağrılana da gitmez kendi de yapmaz ,ama biz ailenin büyüğüyüz fedakarız ,nasip olursa ben evimde hepsini teker teker de birlikte de ağırlamak istiyorum kimsenin bağı kopmasın istiyorum fitne fesat girmesin her zaman dua etmişimdir rabbim sen hakkımda kötü düşünene daha çok ver de her anlamda benim hakkımda düşünmeyi bıraksın diye, bilmiyorum başlarda çok iyiydik ya da bana öyle geldi ama bariz kıskançlığını hissediyorum, kayınvalide bile bana onun yanında sarılmayıp o yokken yakınlık gösteriyo gücüme gidiyo ben olsam ne kadar güzel gelinini onca yaşadıklarına rağmen seviyo demek ki bana da böyle iyi olcak der sevinirim neden böyle anlamıyorum anlam veremiyorum ,kayınpederi bayramda aradığımda kızım oğullarım torunlarım oturuyoruz dediğinde ben kendimi el gibi hissettim bu da onun hoşuna gitti ,inancı yüksek allah korkusu olan namazını aksatmamaya dikkat eden bir insan neden bu kadar kötü düşünceleri içinde barındırır ben ona benden bir zarar gelmiceğini anlasın diye kendi ablamdan abimden daha yakın davrandım yenge demedim abla dedim hep ama içten pazarlıklı halleri artık zoruma gidiyor artık bende anlamamış gibi yapıp ona inat yapıcam herşeyi onun anladığı dilden bu tarz insanlarla iyi yoldan halledilmez onlarla onların dilinden konuşmak lazım

Bir de anlamadığım bir konu var kayınvalide, görümce, elti hangisi olursa olsun , direkt 'görüşmeyin, konuşmayın, çıkarın hayatınızdan,engelleyin' diyen bi grup arkadaşlar-ablalar var çoğunuzun tecrübesine saygı duyuyorum ama bizim istediğimiz olay çıkaran sorun yaratan insan olmak değil ki bunu yapmak karşı tarafın ekmeğine yağ sürmek olur 'bak bu zamana kadar ailede hiç bi sorun yoktu o geldi benle sorun yaşadı ' olur yani sizin verdiğiniz tavsiyeler yakıp yıkmak yapıcı değil ve her aile yaşantısının her insanın yapabilceği sorun değil ben ilerde eşim olucak insanı arada bırakmak istemiyorum gelin geldi onu bizden uzaklaştırdı denmesini istemiyorum ,hakkımı yedirmeden yaşantımı sürdürmek istiyorum sizden ricam bana benden büyüklere küçüklere lütfen telkinlerde bulunarak yol göstermeniz ben şu geçici dünyada kimseyi kırmak istemiyorum ama insanız maalesef ki iyi olduğu kadar kötü huylarda bizde mevcut hırsımıza nefsimize yenik düşüyoruz ,sevgiler

O kadar iyi ise 6 ay o baksın kaynişine. Bedavadan iyilik olmuyor.

Artık bir yere kadar sabrediyorsun susuyorsun hakliyken eşinde savunmaz sa mecburen hayatından cikarmsk zorunda kaliyorsun,ya susup köle olacaksın lafları duyacaksın yada eşinden ayrılmak istemiyorsan ailesini sirun cikarani hayatından çıkaracaksın,
Çok denedim eşim arada kalmasın ailesiyle kötü olmayayim diye sustukça üstüme geldiler oğlunu yönettiği gibi benide yönetmek istediler anlatsam roman olur,bana babam anam karışmaz onlar kim oluyor ki karışacak,izin vermedim diye iftiralar hakkımda soylemedigim şeyleri bir olup söylemiş gibi kocama söyleyip doldurmalar daha neler neler,ben kendi evimde kimseye karismayayim herkes hayatını yaşasın kimsenin zararını görmeyeyim dedim ama olmadı,eşim pasif çünkü hepsinin suçlusu o zaten.
Dediğiniz gibi olmak istedik olamadık sizde Evli değilsiniz galiba inşallah bizim yasadigimiz şeyleri yaşamazsınız bizimkiler gibi aileye gelin olmazsınız Rabbim iyilerle karsilastirsin.

"whatsapp durumu üzerinden yürüdüğü İçin ispat edemiyorum. ama artık son demlerimdeyim. sizce ben buna derdin ne gibisinden yürümeli miyim ? yoksa kendi haline bırakayım kudurmaya devam mi etsin ? " İşte buradan başlayın ,öncelikle onun vatsap durumlarına bakmayın, bakmamaya çalışın ki madem sevmiyorsunuz??***

Aklı başında düzgün bi kadın olsa çocuğu hasta olan eltisine destek olurdu. Erkenden evlenmiş hayatta bir baltaya sap olamamış bir arsız belli ki. Kendinizi üzmeyin yokmuş gibi davranın istediğini vermeyin kaostan beslenen bir pislik belli ki. Anlamıyorum evladı hasta bi anneyle neden uğraşır bir insan ya. Neden..

Bende bunu anlayamadığım İçin yazdım buraya neden yani ? insan canını hiçe sayacak kadar bu hırsın sebebi nedir

Bende bunu anlayamadığım İçin yazdım buraya neden yani ? insan canını hiçe sayacak kadar bu hırsın sebebi nedir
Bence sende olup da onda olmayan her neyse onu kıskanıyor. Ya mutsuz kadinlar uğraşır bir başkasıyla evliliğinde hayatında mutsuzdur etrafa sataşıyor işte boş kafa.

Şu dediğinden eminsen eltin tam bir ezik. Çocuk doğurmaktan, tesettüre girmekten başka dişe dokunur bir meziyeti yok,hep buralardan oynuyor. Bu kadar ezik bir insanı kale almamak ona en büyük ceza olacaktır. Zor, biliyorum. Ama başarabilirsen kafayı yiyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…