Bunca derdimin üzerine bir de elti terörü...🤦🏼‍♀️

Valla o kişilerden biri de benim. Eltim evlendiğinde ben 7 yıldır ailenin içindeydim. Ve aile sakin, kavgasız bir ailedir. Ama elti daha geldiği ilk yıl aileyi birbirine düşürmeye çalıştı. Sinsi sinsi yüzüme gülüp, çok sempatiksin deyip yapmadığım şeyleri yapmışım gibi anlatıp milleti üstüme salmaya çalıştı. Bizzat kaynım söyledi, evlndiğimiz ilk aydan itibaren senden başka bir laf yok ağzında diye. Yaptığım bir şey de yok. Kendi kabuğumda yaşayan bir insanım. Bunu bile kullanmaya çalıştı. O okumuş ben okumadım beni beğenmiyor diye millete duygu sömürüsü yapıyormuş. Allah'tan bunca yıldır insanlar beni tanıyor da attığı iftiralar tutmadı. Hamileliğimi, lohusalığımı burnumdan getirdi. Hamileliğim de stres yasaktı. Bunu bildiği halde üstüme oynadı. O olaylar yüzünden benim çocuğum gelişmedi. 1450 Gr, 40 cm doğdu. Ama bu da yetmedi. Ben küvözdeki çocuğuma ağlarken gelip evimde kayınvalidemi kenara çekip çekip kahkahalarla sohbet etti. Ben ağladıkça daha da sapıttı. Sezaryenliyim, bebeğim küvözde, elim ayağım tutmazken bana yardıma gelen kayınvalideme gelip gidip " anne akşama içli köfte yaptım gel bizde ye" "poğaça mayalafım anne gidip bende çay içelim" diyip diyip yanımdan götürmeye çalıştı. İyi niyetli olsa zaten getireyim de hep beraber yiyelim derdi. Ama gözümün içine baka baka kayınvalideme dedi bunları. Sebebi de kayınvalidemin benimle ilgileniyor olmasıydı. Buna benzer çok olay yaşadım. Bence iyi bile dayandım. Elti kim ki Allah aşkına? Bu kadar çekmeye gerek var mı?

İntiharın eşiğine geldim ben. Hastanede koluma dikiş atılırken karar verdim. Bundan sonra enerjimi emen kimseyi hayatımda tutmayacağım dedim.

Şimdi siz ne dersiniz? Gidip bu insan müsveddesiyle görüşeyim mi? Bana daha fazla zarar vermesine izin vereyim mi?

kızınızın hastalığı nedir?
çok geçmiş olsun, Allahım acil şifalar versin, Allahım evlatlarımızla sınamasın bizi
eltinizin fesatlığı 2 aylık sabiyi sütten bile isteye kesmesinden belli çok kızdım çok
anladığım kadarıyla pısırık, pasif bi kadın değilsiniz, o yüzden görmezden gelin aramayın sormayın, whatsapp durumunu da sona alın, onu da whatsapp durumundan engelleyin ne siz onu görün ne de o sizi görebilsin

Evet evli değilim , yaşadıklarınız zormuş gerçekten Rabbim şu mübarek günde herkesin hayatını kaderini hayırlı etsin ben şuan bile yaptığı söylediği sözlere zor tutuyorum kendimi ,aileme anlatamıyorum çünkü onlarda karşı tarafa bilensin istemiyorum ben unuturum onlar evladı diye unutmaz belki belli olmaz diye düşünüyorum, evli olup o aileye karışıp birde çoluk çocuk yaş aldıkça insanın zoruna gider , aslında kadın kadına destek olmalı halden anlamalı ,Allah karşımıza merhametli empati yapabilen insanlar çıkarsın

çocuğunuza gerçekten çok üzüldüm, Allahım ne kadar zordur yaşadıklarınız, inşallah hemen iyileşir, inşallah sekel falan kalmaz, hastalığı tekrar etmeden gelişimine kaldığı yerden devam eder. Minicik yavru daha, şimdiden el kadar çocuğu iki kere ameliyat etmişler, of of, çok zor, Allah yardımcınız olsun

konunuza gelince:
elti sizi tırnaklarına kadar kıskanıyor
bırakın kendi haline, siz de kafanızdan silin
aile ortamlarında da normal davranın, o konuşurken veya onunla ilgili hiçbir konuya yorum yapmayın (eşinizle dahi konuşmayın).
ona sert davranmayın, gaza getirdiği kişilere mümkün olan en kısa cümlelerle kendinizi savunun, asla polemiğe girmeyin
bence telefonunuzu çocuğunuz iyileşene kadar uçak modundan çıkarmayın, ben 5 senedir karşı tarfın telefonlarını açmıyorum, başlarda küstüler falan ama şimdi herkes beni olduğum gibi kabul etti, gelin telefonla konuşmaktan hoşlanmıyormuş diyorlarmış arkamdan, tam da istediğim gibi

Senin için önemli olan eylülümüz ona odaklan gerisi umurunda olmasın ne yaparsan yap yine suçlu sen oluyorsun salla araya mesafe koy

Çok geçmiş olsun. Bir an önce sağlıklar diliyorum. Eltiniz için bu tür gereksiz insanlara enerjiyi nerden buluyorsunuz merak ettim. Engelleyin her yerden ararsa açmayın. Onunla ilgili bilgi getiren varsa engel olun yolunuza bakın. Yazık değil mi kendinizi bu kadar yıpratıyorsunuz, değer mi?

Bende ekran görüntüleri duruyor ileride birşeyleri inkar ederse diye saklamıştım bulursam buraya da memnuniyetle atarım :)

Haklısınız

Neden böyle yapıyor bu insanlar oysa herkesin evi ayrı kazancı ayrı yani ne bileyim kendi elindekilerle mutlu olmak varken sağa sola b.k gibi sıçramak neden ? Allah sİzi de o kenafirin şerrinden korusun ne diyeyim ki

Şuraya yazmıştım

Çok haklısınız tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

Buğün bende bir olay yaşadım ve şunu anladım ki sen ne kadar haklı olursan ol;minareyi çalan kılıfını hazırlıyor.seni suçlu çıkarıyorlar.herkes herşeyi alttan alttan yapıyor,söylüyor.sen yüzlerine açık açık "şunu söyledin,kastettin" dediğinde "aaaa ben öyle birşey kastetmedim,yanlış anladın" diyorlar.zaten herkesin taktiği bu...hee hee bizde aptalız,gerizekalıyız ya yanlış anladık..

Kötü niyetlerinde boğulsunlar ne diyeyim

Neden böyle yapıyor bu insanlar oysa herkesin evi ayrı kazancı ayrı yani ne bileyim kendi elindekilerle mutlu olmak varken sağa sola b.k gibi sıçramak neden ? Allah sİzi de o kenafirin şerrinden korusun ne diyeyim ki
Kıskançlık, kompleks, fesatlık... Ne derseniz artık. Allah böyle insanları uzak tutsun hepimizden.

Onun için size diyorum bu kadını engelleyip uzaklaşın diye. Benim geldiğim noktaya kimsenin gelmesini istemem.

Kıskançlık, kompleks, fesatlık... Ne derseniz artık. Allah böyle insanları uzak tutsun hepimizden.

Onun için size diyorum bu kadını engelleyip uzaklaşın diye. Benim geldiğim noktaya kimsenin gelmesini istemem.
Durumlarını 2 gündür sona aldım şuan çok rahatım :) umarım sağdan soldan boş şeyler de duymam . Teşekkür ederim desteklerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…