Bunca derdimin üzerine bir de elti terörü...🤦🏼‍♀️

Yanında kanka olarak bildiği biricik eltisi söylüyor. Yeri geldiğinde ona da diyicem kankanı iyi seç diye. Herkes bir şeylerden beslenmeye çalışıyor. Şu durumda bile bunlarla uğraştırıyorlar beni çizgimin dışına çıkarıyorlar.

Teşekkür ederim beni anladığın İçin

Ay bir elti daha mı var? Kurtlar Vadisi gibi desenize Allah yardımcınız olsun.

Bıraktım da doymuyor ne edeyim ? En son derdin ne benimle demek kaldı ama onu da deyip dememe konusunda arafta kaldığım İçin buraya yazdım. Hümanistler başka taraflara çekti ......
Bence konuş. Aranızda ciddi bir iletişimsizlik var. Laf taşıyanların ve gördüğün duyduğun birkaç yarım yamalak şeylerin insafına kalmış aranızdaki iletişim. Belki her şeyi değilse de bazı şeyleri halledeceksiniz.

Laf taşımadan ziyade kendi de ortamlarda rahatça dedikodu yapabilecek potansiyelde bir insan. Mesela 3 yıldır benim neden kapanmadığımı gündem edip duruyor :)

Boyle yapmaya devam ederse cinnet hem kendine hemde bebegine zarar verecek
Elti dedigimiz sey ne kadar onemli olabilirki
Suan cinnetin dusunecegi tek sey ilk kendi sonrada bebeginin sagligi
Kesinlikle saglikli bir bakis acisi degil cinnetin icinde bulundugu ruh hali
Umarim biran once sagliklarina kavusup hayatlarina geri donerler

Okurken yoruldum canım yani saçma sapan davranan bir insan senin çocuğun hasta eşine görüşmek istemediğini bir daha asla aramamasını muhattap dahi olmak istemediğini dile getireceksin engelleyip de sileceksin ne yok canım oğlumlar yazıları paylaşıyormuş falan benim çevremde de var bu tarz insanlar sadece tlfnu kayıtlıdır dursun kenarda diye ne durumuna bakarım ne ilgilenirim. Boş insanlarla hayat geçirecek kadar uzun yaşamıyoruz bu dünyada

sildim demistin silinince whatsapp da görülmez tamamen sil engelle görme bi şekilde senin önceliğin belli cnm enerjini kızına harca her şeyden sil onu

Değil ama aile içerisinde sürekli görüşmek zorunda olduğumuz insanlar olduğu İçin ister istemez takıyorum. Bunlar yüzünden kötü insan olmaya başladım artık. Neden diğer 5 eltim değil de o mesela ? İnanın arsız insanla uğraşmak zor hastalık durumunu bile rekabet haline getirecek kadar berbat karakterli bir insan

Şöyle basit bir olay söyleyeyim daha dün yaşadım. Kaynanama bak anne sen bebekleri hasta diye üzülüyorsun ama onlar sağda solda geziyorlar diye alelen konuşmuş
Kim söylüyor bunu size? Eltiniz kadar hatalı kimse bu.
Hem laf taşıyor, hemde size zarar veriyor.
Sizin dedikodu dinleyecek, kim ne demiş düşünecek vaktiniz ve haliniz yok. Lafı tasiyanla da mesafe koyun aranıza.

Kim söylüyor bunu size? Eltiniz kadar hatalı kimse bu.
Hem laf taşıyor, hemde size zarar veriyor.
Sizin dedikodu dinleyecek, kim ne demiş düşünecek vaktiniz ve haliniz yok. Lafı tasiyanla da mesafe koyun aranıza.
Önce yüzleştirmek istiyorum sonra da hiçbirini görmek istemiyorum. Ne kadar uzak kaçtıysam böyle şeylerden hep başımda bitti. Hassas bir dönemdeyim ister istemez takıntı haline geitiriyorum

sildim demistin silinince whatsapp da görülmez tamamen sil engelle görme bi şekilde senin önceliğin belli cnm enerjini kızına harca her şeyden sil onu
Silmiştim ama yeniden özür dileyip yazınca insan olarak affetmiştim ama kaldığı yerden daha berbat bir şekilde devam ediyor.

Bu arada sen de hamileymişsin yeni gördüm. Çok sevindim sağlıkla kucağına al yavrunu

Anlattıklarıniz doğruysa ne fenaymis ya. Bence uğraşmayın muhatap olmayın görmezden gelin oylelerine en iyi cevap.

Önce yüzleştirmek istiyorum sonra da hiçbirini görmek istemiyorum. Ne kadar uzak kaçtıysam böyle şeylerden hep başımda bitti. Hassas bir dönemdeyim ister istemez takıntı haline geitiriyorum
Yerinizde olsam yüzleştirmeyle uğraşmaz, eşime akrabalarının çenelerini kapatması gerektiğin,bunu söylemenin de kendisinin görevi olduğunu söylerdim. Siz kayınvalide ile yaşıyordunuz hala öyle mi? Diğer kardeşlerde geliyordu sık sık. Bu vesileyle uzaklastirin hayatınızdan çoğunu.
Kalabalık her türlü yorar sizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…