Yanımda saolsun çok yardımcı ama ben çok yakın. Davranmıyorum kendı annem gıbı degıl hıc bır hayalımı gerceklestıremedım karıyer yapamadım evde çocuk bakıyorum tabıkı çok sevıyorum hayAtta pışman olmadıgım tek şey ama eşim yardımcı degıl o problem oluyorKayınvalıden yanında sanırım o yardım etmıyor mu cocugu bıraksan Arada cıksan gezsen ? Anlıyorum seni benı de 20 aylık kızım var bazen gerçekten saçlarımı yolmak ıstıyorum sınırden caresizlıkten. Ama Allah'ıma bin şükür ki iyi ki var canım kızım
1 yaşındaÇocuk ne kadarlık?çocukla yapacak aktiviteler edinseniz?çevre edinemediniz mi hiç?
evet orası öyle bende yapmaya calışıyorum ama yalnız hıssedıyorum kendımı esımle problemlerımız çok oluyor cocugun zorluguna alışamadısenin çocuksuz versiyonunum ,eşim yardımcı değil ama hayata güzel bakmaya çalışıyoum.Hayıflanmak yerine müzik dinliyorum geziyorum (çocuk gezmeye enge değil inanın alın yanınıza yapın mamasını )işsizlik çağın sorunu ama ah ile vah ile ömür geçmez malum...
Gıdıyorum ama ıyıce kafamı taşlara vuruyorum nasıl bı hayatı teptıgımı goruyorum.butun eşler yardımcı ev işlerınede yardımcı degıl hıc bıseyde degıl herşey bende hıc bısey yetişmiyorArada ailenizin olduğu şehire bi kaç günlüğüne gitseniz ?
Eşler işten yorgun geliyor, anca yarım saat idare ediyorlar çocukları.
Bunun için eşten, evlilikten sogumaz insan.
Çalışıyor musunuz ? Yok eğer evdeyseniz bı çocukla o kadar zor olamaz hayat .Gıdıyorum ama ıyıce kafamı taşlara vuruyorum nasıl bı hayatı teptıgımı goruyorum.butun eşler yardımcı ev işlerınede yardımcı degıl hıc bıseyde degıl herşey bende hıc bısey yetişmiyor
Hayal ettıgım hayata sahıp degılım ben mı çok abartıyorum anlamıyorum herseyı isteyerek yaptım yasım küçükte degıldı ama pişmanım evlenmeyıp daha ıyı bı hayata sahıp olabılırdım ev de çocuk bak ev işi yap bana ağır geliyor kendımı işe yaramaz hıssedıyorumÇalışıyor musunuz ? Yok eğer evdeyseniz bı çocukla o kadar zor olamaz hayat .
Bunaltıcı olur tabi ama,esinizde işten yorgun geliyor olabilir.
Bence olumlu düşünmeye çalışin.
1 yaşında
Evet çok zor bu hayat mıydı yıpranarak yaslanmak hayal ettıgım bu degıldıAynı benim kızımda 1 yaşında üni mezunu ev hamımuyım ailem uzakta üstelik benim kaynanada uzakta uykusu çok sorunlu gerçekten bende sinir krizi geçircem yakında
Evet çok zor bu hayat mıydı yıpranarak yaslanmak hayal ettıgım bu degıldı
Ayrıca çalışsakta gelip evde cocuk ve ev iş yapcaz o zaman neden çalışalım kiEvet çok zor bu hayat mıydı yıpranarak yaslanmak hayal ettıgım bu degıldı
Kesınlıkle kendıme ait bı hayatım olmalı sankı kendı hayatımı bıtırmışım ailem için yasıyorum Kendıme olan saygım sevgım kalmıyor eşim zaten benden beter hıc güçlü degıl hemen bunalır sıkılır bıde onun hareketlerı bırbırımıxe gırıyorzBence siz evde bunalmışsınız. Mutlaka bir işe girin. Çocuk küçükken en zor Zaman'lar oluyor. O üniversiteyi boşuna okumuş olmayın. Mutlu olmak için çalışmanız gerekiyor.
Belkide siz yapiyosunuzdur yani beraber once siz pozitif olmayi ogrenin ondan sonra esiniz sonra si z mutlu cocuk mutlu siz boyle olursaniz cocugunuz nasil olur simdi benim en yakin arkadasim kizim kimseye ihtiyacim yok. Keske ben diyorum uzakta otursam diye ne kadar mesafe okadar iyi.Kesınlıkle kendıme ait bı hayatım olmalı sankı kendı hayatımı bıtırmışım ailem için yasıyorum Kendıme olan saygım sevgım kalmıyor eşim zaten benden beter hıc güçlü degıl hemen bunalır sıkılır bıde onun hareketlerı bırbırımıxe gırıyorz
Dertleşecek kımsem bıle yok burdayım baksanıza ailem olsa çat kapı gider rahatlardım bıraz destek olurlardı eşim çok çabuk sınırlenıyor ve bencıl hareketlerı var yaptıgım işe saygısı Yok ye iç işe gıt gel oh zora gelemıyorBelkide siz yapiyosunuzdur yani beraber once siz pozitif olmayi ogrenin ondan sonra esiniz sonra si z mutlu cocuk mutlu siz boyle olursaniz cocugunuz nasil olur simdi benim en yakin arkadasim kizim kimseye ihtiyacim yok. Keske ben diyorum uzakta otursam diye ne kadar mesafe okadar iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?